- Член од
- 5 август 2007
- Мислења
- 3.586
- Поени од реакции
- 2.608
Инспирација ми даде, темата за хип хоп културата во македонија. Последен пост што го пишав, добив одговот само ....ХАААХХАХАХАХАХАХХ
На прашањето ; ШО БЕ? не ми беше вратено. Плус, читам, некој сака да ми објасни некој работи. АЈДЕ ДА РАСЧИСТИМЕ ОВДЕ:
Прво. Че го предизвикам Mista 93. Не дека не ми се бендисува неговата музика, АМА, неговата музика е ПЛЕЈБЕК!!!! РЕМИКС!!!!
МИСТА, чекам да се искажиш, за да проработи темава.
Второ. Од како сум модератор на музика, никогаш немало активност колку што има сега, кога излезе пената од тони зен.
ЈАС, не сум ИЧ по рапов, ама заради дискусија ќе бранам став!!!!
ЕВЕ, јас мислам дека на Тони Зен 90% од денешните рапери треба да му ги бацува МАДИНАТА!!!
Кажете ми зошто не сум во право А ЈАС ќе ви кажам зошто сум!!!
СЕКОЈ ШТО ЌЕ ПОСТИРА НЕАДЕКВАТЕН ПОСТ, НЕИЗДРЖАН, ИЛИ САМО СО СМАЈЛИ, ЌЕ БИДИ САНКЦИОНИРАН СО МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА КАЗНЕНИ ПОЕНИ!!!!
Дајте ми факти!!!!
На прашањето ; ШО БЕ? не ми беше вратено. Плус, читам, некој сака да ми објасни некој работи. АЈДЕ ДА РАСЧИСТИМЕ ОВДЕ:
Прво. Че го предизвикам Mista 93. Не дека не ми се бендисува неговата музика, АМА, неговата музика е ПЛЕЈБЕК!!!! РЕМИКС!!!!
МИСТА, чекам да се искажиш, за да проработи темава.
Второ. Од како сум модератор на музика, никогаш немало активност колку што има сега, кога излезе пената од тони зен.
ЈАС, не сум ИЧ по рапов, ама заради дискусија ќе бранам став!!!!
ЕВЕ, јас мислам дека на Тони Зен 90% од денешните рапери треба да му ги бацува МАДИНАТА!!!
Кажете ми зошто не сум во право А ЈАС ќе ви кажам зошто сум!!!
СЕКОЈ ШТО ЌЕ ПОСТИРА НЕАДЕКВАТЕН ПОСТ, НЕИЗДРЖАН, ИЛИ САМО СО СМАЈЛИ, ЌЕ БИДИ САНКЦИОНИРАН СО МАКСИМАЛЕН БРОЈ НА КАЗНЕНИ ПОЕНИ!!!!
Дајте ми факти!!!!