(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Тоа со ласерот е претерано веќе треба да јадат гооолема казна за тоа и Роналдо како одмазда да им даде 3 гола на реванш натпреварот:)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ќе платат оштета, строги се правилата на ЛШ а посебно со вакви докази...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.856
Поени од реакции
22.909
momci ajde da go ostavime lion , ke vidi koga ke dojde na old traford ke prima 3 komada ,, zborot mi bese so ke oravime so njukasl pobeda ili????.. jas mislam samo na pobeda oti njukasl voopsto ne se u forma bi trebalo da gi dobijame ,,, pozdrav GAVOLI:smir:

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
pa kako mozes da prasas takva rabota dali ke pobedime!!!!!SE ZNAE SAMO POBEDA E PRIFATLIVO PA TAKA I KE BIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POZDRAV DO SITE FANOVI NA MANUTD.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Њукасл ќе бидат мотивирани но очекувам да победиме. Одбраната им е слаба точка и очекувам да им дадеме барем 3 гола ако се се одвива според планот. Афронал играат пред тоа со Бирмингем на гости, а Бирмингем им зема бод на Емирати па зошто да не им земат и на домашен терен. Ако кикснат тука, кај нашите играчи мотивацијата ќе биде уште поголема!

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Со Лион добро игравме не беше лошо, а со Њукасл и ја очекувам победа и да се вратиме фо форма и да не киксираме више у ПЛ.

Бтв со Њукасл играме во сабота или ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе чим ласерот не ги спаси, ги жалам. Сега на реваншот можат 6 играчи да го чуваат Роналдо и пак ќе даде 2 гола Кики.

Против Њукасл очекувам победа од 2-3 гола разлика, дома ги тепавме 6:0, немојте да заборавите.
Ќе сакаат сега ДА СЕ ОДМАЗДАТ. Тоа одмаздување уствари значи: Да загубат со помалце од 4 гола разлика.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не знам кога последен пат тепавме во Премиерлигата, ама утре во 20:00 ќе дознаам.

Едноставно е: мораме да тепаме за да ја одржиме (евентуално намалиме) разликата со овие како се викаа...ганери.

Ако не тепаме, многу лошо за нас, подобро да не размислуваме на тоа, па и Челзи ако тепа...уште полошо.

И ќе кажам по 492-ри пат: Сфатете Гигс не заслужува во Свонси да игра! И Сколс исто! Нека размислуваат за пензија и за чување на внуците, фала за тоа што направиле во изминативе години и чао. И поздрав, ама мал поздрав.

Против Лион не требаше да бидат во стартната постава, ама јбг, кога излегоа ми олесна малце. Потоа дадовме и гол.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Фала ЗИКС, ќе ми требаат.

Него Ѓаволи што сте тивки? Погласни бевме пред почетокот на претходните мечеви, сега како да се плашите од Њукасл. :)

Абе ќе си тепаме сигурно, 2-3 гола разлика.

Поздрав до сите Ѓаволи!

П.С. Само Гигс да додава со 1% прецизност. Да не е без ич...и се ќе биде супер! И за Сколс исто важи. Да не упропастат 50 од 49 акции.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ферги изјави дека ќе направи неколку промени во однос со составот против Лион, со цел да се одморат некои играчи... Ќе видиме кои играчи ќе се тие што ќе одмараат...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.856
Поени од реакции
22.909
ajde momci spremni li ste za utakmicata ima uste 4 casa
bdw,,.. za karim benzema lion bara 60 miliona evra breeeeeeee

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom