Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
немаат изиграно уште меѓусебна ама сигурно тврда утакмица ќе биди:LOL:
Во тој случај ни од Ливерпул не се подобри. Нерешено заврши :P А вас ќе ве тепаат бе.....3-4 разлика

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во тој случај ни од Ливерпул не се подобри. Нерешено заврши :P А вас ќе ве тепаат бе.....3-4 разлика
ајде марш што е ова тука навивачи на Лузерпул и Гејчестер доаѓаат да ни кажат колку се добри Свонси:pos::pos:..па тука дербито на местачите играат а вие за некојси Брајтон пишите:pos:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.817
А вие од Шинтер што барате тука ? :pos:
Офтопик ( не дека претходново беше онтопик ама ајде ) - овие дена ќе играме пак в сала. Имај на ум :cool:

М

- Миланело -

Гостин
Еве можни состави за утре, а највероватно ќе се стартува со првиов и можно е место Мексес да игра Неста. Ќе биди интересен натпревар, очекувам Таљавенто да се истури од доделување на жолти картони (Мунтари ако игра од 1 минута јади црвен сигурно :icon_mrgr:).

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Сигурно веќе видено на фејсбук, ама еве нека стои и тука сликава... во темава.

ЕКСКЛУЗИВНО: Слика од подготовките на Ибра и Боатенг за дербито!

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100

a vaka cel tim na JUVENTUS se podgotvuva za natprevarite vo Sreda so gi igraat veke 2 godini po red :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Да не и дадеш на деца фотошоп бре, лом праат... Со Ибра 525252 монтажи направија од Јуве фан клубот..

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
МНогу си јак нема што...изгледа само преку пц и форуми,а вака у реално незнаеш два збора за милан....
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 01:48 ---
И пак гледам зборите против Јувентус..до толку ли комплекси имате??? Дај пораснете,не е ова милан од пред 2-3 години,бетер од тогаш е

М

Мартин`

Гостин

Ја сепак мислам дека играат Champions league мод на PES12 против Јувентус ? или не бевте вие таму :ROFLMAO:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
МНогу си јак нема што...изгледа само преку пц и форуми,а вака у реално незнаеш два збора за милан....
Ti milan neznaes koje, tvojot juventus moze za maliot prst da mu se fati.Jas kolku znam za milan, koa sakas da se vidime vo grad se ke ti kazam, i maldini koga igrase, kostakurta, davala, rui koshta, meaca, pankaro, julijano itn...
Raduvajte se uste na serija b titulata, posledna vi e. I modji da se vrati, ni liga evropa nema da mozete da osvoite...

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ti milan neznaes koje, tvojot juventus moze za maliot prst da mu se fati.Jas kolku znam za milan, koa sakas da se vidime vo grad se ke ti kazam, i maldini koga igrase, kostakurta, davala, rui koshta, meaca, pankaro, julijano itn...
Raduvajte se uste na serija b titulata, posledna vi e. I modji da se vrati, ni liga evropa nema da mozete da osvoite...
НАУЧИ КИРИЛИЦА ДА ПИШУВАШ!!!
како второ,гледам колку знаше,чим глупости пишуваш и ме цитираш без везе....али океј е навикнав да гледам вакви мизерни фанови на милан да пишуваат без везе

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
НАУЧИ КИРИЛИЦА ДА ПИШУВАШ!!!
како второ,гледам колку знаше,чим глупости пишуваш и ме цитираш без везе....али океј е навикнав да гледам вакви мизерни фанови на милан да пишуваат без везе
Idi pasi ja zebrata be

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom