Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Од ливерпул поарни се сигурно за другото не знамПогрешни утакмици си гледал...........баш играат добар фудбал Свонси.
Од ливерпул поарни се сигурно за другото не знамПогрешни утакмици си гледал...........баш играат добар фудбал Свонси.
А од Интер?Од ливерпул поарни се сигурно за другото не знам
немаат изиграно уште меѓусебна ама сигурно тврда утакмица ќе бидиА од Интер?
Во тој случај ни од Ливерпул не се подобри. Нерешено заврши А вас ќе ве тепаат бе.....3-4 разликанемаат изиграно уште меѓусебна ама сигурно тврда утакмица ќе биди
ајде марш што е ова тука навивачи на Лузерпул и Гејчестер доаѓаат да ни кажат колку се добри Свонси..па тука дербито на местачите играат а вие за некојси Брајтон пишитеВо тој случај ни од Ливерпул не се подобри. Нерешено заврши А вас ќе ве тепаат бе.....3-4 разлика
a vaka cel tim na JUVENTUS se podgotvuva za natprevarite vo Sreda so gi igraat veke 2 godini po redСигурно веќе видено на фејсбук, ама еве нека стои и тука сликава... во темава.
ЕКСКЛУЗИВНО: Слика од подготовките на Ибра и Боатенг за дербито!
Да не и дадеш на деца фотошоп бре, лом праат... Со Ибра 525252 монтажи направија од Јуве фан клубот..Сигурно веќе видено на фејсбук, ама еве нека стои и тука сликава... во темава.
МНогу си јак нема што...изгледа само преку пц и форуми,а вака у реално незнаеш два збора за милан....Поправено
Ја сепак мислам дека играат Champions league мод на PES12 против Јувентус ? или не бевте вие тамуСигурно веќе видено на фејсбук, ама еве нека стои и тука сликава... во темава.
Ti milan neznaes koje, tvojot juventus moze za maliot prst da mu se fati.Jas kolku znam za milan, koa sakas da se vidime vo grad se ke ti kazam, i maldini koga igrase, kostakurta, davala, rui koshta, meaca, pankaro, julijano itn...МНогу си јак нема што...изгледа само преку пц и форуми,а вака у реално незнаеш два збора за милан....
НАУЧИ КИРИЛИЦА ДА ПИШУВАШ!!!Ti milan neznaes koje, tvojot juventus moze za maliot prst da mu se fati.Jas kolku znam za milan, koa sakas da se vidime vo grad se ke ti kazam, i maldini koga igrase, kostakurta, davala, rui koshta, meaca, pankaro, julijano itn...
Raduvajte se uste na serija b titulata, posledna vi e. I modji da se vrati, ni liga evropa nema da mozete da osvoite...
Idi pasi ja zebrata beНАУЧИ КИРИЛИЦА ДА ПИШУВАШ!!!
како второ,гледам колку знаше,чим глупости пишуваш и ме цитираш без везе....али океј е навикнав да гледам вакви мизерни фанови на милан да пишуваат без везе