Barclays Premier League Season 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Чекај сега пак ќе почне неслогата само да постирам една слика :D
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 22:40 ---
419478_10150598105197839_370692322838_9067258_1030015792_n.jpg

#Hypocrisy

Од некој потпишан на ФБ Ел Нињо не ни можеш да очекуваш нешто попаметно да пише :pos: Is this all he`s got? :pos: :cool:

И кога сме кај Фергусон ајде и јас ќе се приклучам :D. Истиот тој рече дека Суарез бил срам за Ливерпул што не се ракувал со Евра а пак тој на СП 86 одбил да се ракува со селекторот на Уругвај бидејки Шкотска била елиминирана. Како може да суди за нешто што тој претходно го направил не ми е јасно. Суарез барем имаше силен мотив да го направи тој а кој е бил мотивот кај него појма немам.
Има тој нешто против Уругвајците изгледа :D.

Не е во право, имам објаснето едно 10тина страни поназад зашто не е, и еден Арсеналец се истакна со вакви декрети па беше побиен сместа :cool: А да повторувам, реприза у недела у 11, оти немате платено радиодифузна:icon_mrgr:

Добро сега.....јас давам поддршка ти клечки кршиш. Ќе треба и со тебе некој ден да се пресметам :cool:
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 22:51 ---
А со тебе веќе јасно е
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 22:58 ---
Не е во право, имам објаснето едно 10тина страни поназад зашто не е, и еден Арсеналец се истакна со вакви декрети па беше побиен сместа :cool: А да повторувам, реприза у недела у 11, оти немате платено радиодифузна:icon_mrgr:
Линк ор ит диднт хепен

Да го вратам мирот:

2911887_460s.jpg

Да ја вратам неслогата:

Каде е навивачот на Јунајтед да му помогне на старецот за Ливерпул?

:D

Леле со тие 19 мудава ги потековте веќе аман
Ку*о ме боли бе мајчин, си имаме ќе си опинам кај сакам.
Овој со некој глупи сликчина/амблеми ми се курчи овде, тогаш и јас така ќе се понашам... :cool:

p.s досадно е нема шо да прам ги задевам троловите :icon_lol:

Не беше само за тебе само наменето општо секој трет пост у темава е курчење со 19 а од последниве 10 страни 9 се со препукувања помеѓу Ливерпул и Манчестер.
Дај малце сменете политика дајте нешто поинтересно за дискусија не само "вие немате ПЛ титула 20 години а ние сега имаме 19"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom