Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
12.550
Честитки, ама глупо е и патетично и клишетично и гестот не докажува ништо, ни љубов ни курац...
Ете уште еден хејтер, за вакви јавни глуми ќе си останам доживотен хејтер...
Хејтерите ќе хејтаат!
(n)

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Браво за Сашо, тој си ги следи сите нови трендови, па така и ова, запросување во јавност моментално е тренд па мора и тој да го испроба.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Мене ми смета искрено наметнувачкиот пристап на овие јавни просења. Следно очекувам, во емисија за аграр, дури водителката чекори низ полето со жито, кое брановидно се нишка на ветрот, да излета дечкото од зад страшилото со прстен или на емисија за готвење, таа да го загризе прстенот скриен во погачата, дури тој коленичи пред неа со престилката, цела со брашно... Ме тераат да се чувствувам како публика која мора да аплаудира, кога ќе се запали ,,аплауз,, светлото, како на оние американски шоу програми, јасно за каков сегмент од публика наменети...

Инаку романтиката на сите овие репетитивни чинови веќе ми станува слична со онаа кога дечките добиваат плишано розово мече, со црвени срциња на стомачето за Валентајн и ,,Оу, хани, колку ме израдува,, :pipi: моментот... И не го препишувам своето или туѓо отсуство на восхит кон настанов ни на фројдовски сценарија за трауми од детството, ни на дефицит на љубовен план...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Да ги тргнам негативните муабети на страна, па да си прашам јас вака, од колку саат и на која телевизија ќе се дава Златна бубамара? (знам дека е сабота и претпоставувам на Канал 5, ама што е сигурно сигурно е)

К

Кики.

Гостин
Честитки :) и не сакам да повторувам што мислам за ваквите „изливи“ на емоции.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Да ги тргнам негативните муабети на страна, па да си прашам јас вака, од колку саат и на која телевизија ќе се дава Златна бубамара? (знам дека е сабота и претпоставувам на Канал 5, ама што е сигурно сигурно е)
21:30
Колку се прости овие од Канал 5, тоа е невозможно.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Златна бубамара=Сашко Коцев и Сашко Коцев=Златна бубамара, ако не ја запроси таму каде на друго место.Нема ништо лошо во чинов единствено ако не почне да се практикува многу често и да им стане навика на ,,јавниве,,:)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Мене ми смета искрено наметнувачкиот пристап на овие јавни просења. Следно очекувам, во емисија за аграр, дури водителката чекори низ полето со жито, кое брановидно се нишка на ветрот, да излета дечкото од зад страшилото со прстен или на емисија за готвење, таа да го загризе прстенот скриен во погачата, дури тој коленичи пред неа со престилката, цела со брашно... Ме тераат да се чувствувам како публика која мора да аплаудира, кога ќе се запали ,,аплауз,, светлото, како на оние американски шоу програми, јасно за каков сегмент од публика наменети...

Инаку романтиката на сите овие репетитивни чинови веќе ми станува слична со онаа кога дечките добиваат плишано розово мече, со црвени срциња на стомачето за Валентајн и ,,Оу, хани, колку ме израдува,, :pipi: моментот... И не го препишувам своето или туѓо отсуство на восхит кон настанов ни на фројдовски сценарија за трауми од детството, ни на дефицит на љубовен план...
Алелуја...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Низ целава шарада не добив впечаток дека се одвива некоја тешка романтика, туку Шаше имаше таква сериозна, чернобилистична фаца, па ми се извртеа во глава неколку реплики од терминатор.

-"Come with me if you want to live" - додека ја запросуваше и кога ја зема во раце
-"I'll be back" - кон публиката, додека ја носеше низ морето балони

Имам една забелешка кон оние кои ваквите "Солзи и Мрсули" јавни гестови ги сметаат за романтични, а на хејтерите им лепат етикета на исфрустрирани типови кои немаат среќа во Лјубовта и/или имаат трауми од детството. Јас, како хејтер, немам недостатоци од тој тип, било меѓуполови, било меѓучовечки, па токму затоа можам слободно да бидам непристрасен кога гледам вакви глупости. Истото важи, се надевам, и за останатите кои хејтаат на темава. Оние кои имаат недостаток, истиот го лечат со филмови како Титаник, серии како Сексот и трите млади 'Роспии и гестови како овој на Шаше.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.707
Поени од реакции
11.942
Сите постој на темава ти ги прочитав и нишо паметно не најдов. Само тролаш и спамираш, незнам како не те банирал некој досеа. Еднаш кажа дека си против јавно запросување, втор пат, трет пат....океј бате те сфативме. Ама не мораш контра да одиш на секој и секој посебно да го цитираш и да го вреѓаш. Као загреота ние останативе, толку сме глупи и прости, се најдовте ти и Росемберг да не извлечите од темнината на незнаењето.
Искрено преку к*р од сарказмов на форумов, една добра работа да се случи и одма некој паметен ко тебе ќе се најде да се посери на се.

Он, нека им е со среќа, им посакувам се најдобро.
Да бе......Абадон и Росемберг се криви. Има доста луѓе кои критикуваа ама пак Росемберг и Абадон ќе ја сносат вината. Не би била лоша идејата да се направи и за нас едно видео во стилот "Буанко е куив". И како што знам ова е форум и секој има право на свое мислење (така беше?). Ако е отворена тема за типов и Петкана не значи по дифолт дека треба само честитки да има. Ама нееееее бе, Росемберг е крив, Абадон е крив, курле од орле е крив.........

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Низ целава шарада не добив впечаток дека се одвива некоја тешка романтика, туку Шаше имаше таква сериозна, чернобилистична фаца, па ми се извртеа во глава неколку реплики од терминатор.

-"Come with me if you want to live" - додека ја запросуваше и кога ја зема во раце
-"I'll be back" - кон публиката, додека ја носеше низ морето балони

Имам една забелешка кон оние кои ваквите "Солзи и Мрсули" јавни гестови ги сметаат за романтични, а на хејтерите им лепат етикета на исфрусрирани типови кои немаат среќа во Лјубовта и/или имаат трауми од детството. Јас, иако хејтер, немам недостатоци од тој тип, било меѓуполови, било меѓучовечки, па токму затоа можам слободно да бидам непристрасен кога гледам вакви глупости. Истото важи, се надевам, и за останатите кои хејтаат на темава. Оние кои имаат недостаток, истиот го лечат со филмови како Титаник, серии како Сексот и трите млади 'Роспии и гестови како овој на Шаше.
Помодарство.... и да ти си предавник !!!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
AЈДЕ НАРОДЕ,УЖИВАЈ !!!:love::love::love::love::love::love::love::love:
Толку паѓање у несвест за толку лошо наместена работа немам видено. И наместо да ја побара за жена со песната „Врана коња јавам јас“, ја бара со песна од цртан филм! Лигавежлаци!
Мала дигресија: балоните се од организаторот или тој си ги купил?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom