21:30Да ги тргнам негативните муабети на страна, па да си прашам јас вака, од колку саат и на која телевизија ќе се дава Златна бубамара? (знам дека е сабота и претпоставувам на Канал 5, ама што е сигурно сигурно е)
Алелуја...Мене ми смета искрено наметнувачкиот пристап на овие јавни просења. Следно очекувам, во емисија за аграр, дури водителката чекори низ полето со жито, кое брановидно се нишка на ветрот, да излета дечкото од зад страшилото со прстен или на емисија за готвење, таа да го загризе прстенот скриен во погачата, дури тој коленичи пред неа со престилката, цела со брашно... Ме тераат да се чувствувам како публика која мора да аплаудира, кога ќе се запали ,,аплауз,, светлото, како на оние американски шоу програми, јасно за каков сегмент од публика наменети...
Инаку романтиката на сите овие репетитивни чинови веќе ми станува слична со онаа кога дечките добиваат плишано розово мече, со црвени срциња на стомачето за Валентајн и ,,Оу, хани, колку ме израдува,, моментот... И не го препишувам своето или туѓо отсуство на восхит кон настанов ни на фројдовски сценарија за трауми од детството, ни на дефицит на љубовен план...
Да бе......Абадон и Росемберг се криви. Има доста луѓе кои критикуваа ама пак Росемберг и Абадон ќе ја сносат вината. Не би била лоша идејата да се направи и за нас едно видео во стилот "Буанко е куив". И како што знам ова е форум и секој има право на свое мислење (така беше?). Ако е отворена тема за типов и Петкана не значи по дифолт дека треба само честитки да има. Ама нееееее бе, Росемберг е крив, Абадон е крив, курле од орле е крив.........Сите постој на темава ти ги прочитав и нишо паметно не најдов. Само тролаш и спамираш, незнам како не те банирал некој досеа. Еднаш кажа дека си против јавно запросување, втор пат, трет пат....океј бате те сфативме. Ама не мораш контра да одиш на секој и секој посебно да го цитираш и да го вреѓаш. Као загреота ние останативе, толку сме глупи и прости, се најдовте ти и Росемберг да не извлечите од темнината на незнаењето.
Искрено преку к*р од сарказмов на форумов, една добра работа да се случи и одма некој паметен ко тебе ќе се најде да се посери на се.
Он, нека им е со среќа, им посакувам се најдобро.
Помодарство.... и да ти си предавник !!!Низ целава шарада не добив впечаток дека се одвива некоја тешка романтика, туку Шаше имаше таква сериозна, чернобилистична фаца, па ми се извртеа во глава неколку реплики од терминатор.
-"Come with me if you want to live" - додека ја запросуваше и кога ја зема во раце
-"I'll be back" - кон публиката, додека ја носеше низ морето балони
Имам една забелешка кон оние кои ваквите "Солзи и Мрсули" јавни гестови ги сметаат за романтични, а на хејтерите им лепат етикета на исфрусрирани типови кои немаат среќа во Лјубовта и/или имаат трауми од детството. Јас, иако хејтер, немам недостатоци од тој тип, било меѓуполови, било меѓучовечки, па токму затоа можам слободно да бидам непристрасен кога гледам вакви глупости. Истото важи, се надевам, и за останатите кои хејтаат на темава. Оние кои имаат недостаток, истиот го лечат со филмови како Титаник, серии како Сексот и трите млади 'Роспии и гестови како овој на Шаше.
Толку паѓање у несвест за толку лошо наместена работа немам видено. И наместо да ја побара за жена со песната „Врана коња јавам јас“, ја бара со песна од цртан филм! Лигавежлаци!AЈДЕ НАРОДЕ,УЖИВАЈ !!!