- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Се разбира, јас Таруно и од станица ќе го земам, ако дојде...Еј......Таруно и Абадон.......абе како ќе пиеме пиво/вино итн ако вака се расправате?
Се разбира, јас Таруно и од станица ќе го земам, ако дојде...Еј......Таруно и Абадон.......абе како ќе пиеме пиво/вино итн ако вака се расправате?
Па и мене вака да ме плукаш после... не фала.Се разбира, јас Таруно и од станица ќе го земам, ако дојде...
Никако.
Не дозволувам некој да ги вреѓа моите пријатели, само за да се направи кул во очите на другите.
Ќе треба детектор за оружје да се стави......Се разбира, јас Таруно и од станица ќе го земам, ако дојде...
Па и мене вака да ме плукаш после... не фала.
Може победникот со Петкана во финале да изигра? Наместо со Кличко?Сеа се слушнав со Сашко, ми рече кој ќе победел од Таруно - Абадон дуелот, ќе играл со Кличко во финале..
Детектор за плукање подобро...Ќе треба детектор за оружје да се стави......
Утре сабајле.....ова теоретски можеби и е можно ( море ни така не е ) а практично никако. Одамна јас се откажав од ова.......Па што ако е Македонија, зарем мора да му се приклучиш на мнозинството? Светот, апропо на тоа и Македонија, може да се смени, ако секој човек посебно почне да се менува, а не да оди по помала линија на отпор.
Добро е креативни сте вечерваСмиљана е правото име на Петкана.
Како и да е, нека им е со среќа, да си имаат долг и среќен брачен живот.
Решил да се прави мајмун, ќе се прави. Шо има ти да кењаш за тоа !?Ај да го иступам до крај. Се честита, ако е некој кој го познавам, и ако не решил да прави мајмун од себе.
Во конкретниот случај, двата услови не се исполнети.
Ова вака се опишува.
ЕЈ ЛУЃЕ, ГЛЕДАЈТЕ МЕ, КЕ ЈА ЖЕНАМ ПЕТКАНА.
Преку таквото бе пријател...
Барем мислеше.....а јас уште не знам кој еЈас пак мислев дека Сашко Коцев е пејач...
Ако побараш некоја Петкана за жена на Алфа ТВ, со клекнување на колена, не ти гине плукање.
Ако не, you are on the safe side...
А те тера тебе некој да ги читаш моите коментари?Решил да се прави мајмун, ќе се прави. Шо има ти да кењаш за тоа !?
Те тера тебе некој да глеаш како он се прави мајмун !? НЕ! Немора да глеаш.
Одјеби, не глеај, не тролај у темава, не хејтај, damn... не ги разбирам ваквите како тебе.
И да ја побарам и... криво ти е дека ти неможеш така или шо е муабетот !?
Mnogoo MK
Сите пишуваат ама вие ќе гледате како Сашко Коцев ја запроси девојка си на Златна Бубамара ... повелете видео )) #zlatnabubamara #video #sashkokocev