O
Orion.
Гостин
1. Тачно се дешава, уште мириса на млеко а се изебала. Само пред да се омажи со тој среќник на 25 години успат го поминала и цело маало.аlpha dog.. ми доаѓа од мака да те гушнам.
1. Се дешава. Следниот со кој има го мажи на 25 години.
2. Не зимај ако дава. Идиотски муабет. Крива е што дава исто колку што е крив тој што зима. Штом се во меѓусебна win-win ситуација, хипокризија е малце да осудуваме.
3. Начин на живот. Гледа да преживее, како само таа да бенефицира од таква површна врска. Тие душички за тој 50евра парфем треба да голтаат оn daily basis and whatnot.
4. Леле па те изневериле, шо не кажеш. Две гушки за тебе.
Alpha dog.. alpha dog дете, не велам не постојат курви, ама дефинитивно не е кучката од III-A што не ти вратила на чат.
2. Ова е мој субјективен став. Не сакам да основам сериозна врска со лесна девојка. Сметам дека партнерите треба прво да се упознат па после природно е да дојде и сексот. Девојката што не може да се воздржи ми е одбивна. Од друга страна за загорените момците што би го ставиле у во мртов турчин, овие девојки се премија. Win-win ситуација пар екселанс
3.Ноторна дефиниција за курва
4.Доколку во една врска згаснала љубовта и сексуалната страст нормално е да се бара нова. Девојката што вара а е во овој тип на врска е курва( апсолутно исто и дечкото)
Секако дека прво треба да ги расчистат сметките меѓу себе.
Не сум дете не замарај
Велиш постојат курви, образложи...