Случајни погледи/средби

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Мислам дека во тие случајни средби пропратени со погледи и насмевки присутна е и мала доза на флерт. Ми се има случено, најтазе случка беше пред некој ден во банка, си разменив поглед и насмевка со една 30 и нешто годишна дама, дури и сумата која требаше да ја напишам на сметката ја заборавив, заслепен бев од тоа сините очи кои и светкаа и плавата коса која паѓаше на нејзиниот црн капут.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Со една буцка сабајлево, виткана црна коса, црни очи и многу симпатично лице.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
55
Поени од реакции
44
Оу колку се имаме изназјапано со една со зелени очи и плаво косиче, и тоа на највисокото ниво на ајфеловата кула во Париз. После во Рен шетав низ еден парк, па се зазјапав во една девојка што седеше на трева... добив и насмевка и онака збунет се насмевнувам и си продолжувам. Ах млади срамежливи години.

S

Shellshock nam67

Гостин
Мислам дека во тие случајни средби пропратени со погледи и насмевки присутна е и мала доза на флерт. Ми се има случено, најтазе случка беше пред некој ден во банка, си разменив поглед и насмевка со една 30 и нешто годишна дама, дури и сумата која требаше да ја напишам на сметката ја заборавив, заслепен бев од тоа сините очи кои и светкаа и плавата коса која паѓаше на нејзиниот црн капут.
prijatele pazi zenite go vrtata umot :) te primetila deka odis vo banka pa si vika daj da go obricam malku :pos:

Член од
3 февруари 2012
Мислења
24
Поени од реакции
3
Така се запознав со дечкото што сум сега..еден случаен поглед низ влез и после многу долго време го барав,го најдов,малце се дружевме и така останавме заедно... :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Дали ќе се најде јунак кој при описот на своето погледовкрстувачко искуство ќе каже дека притоа прозборел/а или оствариле каков-таков контакт?

Искрено, ми се читаат такви прикаски.
Минатата сабота седам во миднајт бев расположен до максимум.Денсав така 2 часа и околу 3 часот дојдоа девојки постари од мене.Ги загледав така заводнички и со насмевка,ми делуваа интересно како играа.Не очекував ништо а и не бев нешто спремен за запознавање.Висока,плава коса,ангелско лице и колкови што би пливал во неа.Таа ме погледна мене и јас неа,али со веѓите ја шмекнав и таа дојде кај мене.Ми вика што си така здрвен,јас и велам па ми делуваш интересно како денсате,а многу сакам да научам да играм така како вас.Така некој шубе муабет почнав,ме фати неспремен,ми се претстави која е ми рече мило ми е,а мене нозете ми се здрвија зашто првпат во живот со поглед да ми дојде типка и така згодна но беше многу поискусна од мене,па виде дека се топам и срамежливоста ме победи.Женско ако не чита сигнали незнам кој друг.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Минатата сабота седам во миднајт бев расположен до максимум.Денсав така 2 часа и околу 3 часот дојдоа девојки постари од мене.Ги загледав така заводнички и со насмевка,ми делуваа интересно како играа.Не очекував ништо а и не бев нешто спремен за запознавање.Висока,плава коса,ангелско лице и колкови што би пливал во неа.Таа ме погледна мене и јас неа,али со веѓите ја шмекнав и таа дојде кај мене.Ми вика што си така здрвен,јас и велам па ми делуваш интересно како денсате,а многу сакам да научам да играм така како вас.Така некој шубе муабет почнав,ме фати неспремен,ми се претстави која е ми рече мило ми е,а мене нозете ми се здрвија зашто првпат во живот со поглед да ми дојде типка и така згодна но беше многу поискусна од мене,па виде дека се топам и срамежливоста ме победи.Женско ако не чита сигнали незнам кој друг.
Се надевам дека си свесен дека си сонувал?

S

Stef Bachatero

Гостин
А што ми фали за да привлечам било која девојка.Супер дечко сум.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596

Член од
17 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
23
Погледите се знаци на флертување. Тоа е точно, но понекогаш и самите погледи знаат да лажат. Јас често освојувам со поглед, но често и знам да ги искористам погледите за други намери. Некои велат дека преку погледот можеш да познаеш дали некој лаже или пак ја зборува вистината, но за тоа во некоја друга прилика да не бидам офф топик. Инаку случајните средби и погледи според мене се најубавото нешто што може некому да се случи, онака не подготвен да те стават на предизвик, да видиш и самиот колку си спремен да се снајдеш во некоја ситуација. Јас имам добро искуство со вакви ситуации бидејќи сум доста опуштена и комуникативна девојка, но не е кај секој така:)

S

Shellshock nam67

Гостин
Погледите се знаци на флертување. Тоа е точно, но понекогаш и самите погледи знаат да лажат. Јас често освојувам со поглед, но често и знам да ги искористам погледите за други намери.

osobeno so ovaa taktika se sluzat prodavackite vo buticite vo skopje dur ne im kupis nekoja obleka dzoa te sarmira :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
На прва не, но како што и погоре напоменав се случило повторно да се сретнеме, па потоа да се запознаеме и така натаму.
Уствари киндер генерацијата денес не знае што се тоа погледи и запознавање па може ќе им биде чудно како се доаѓа до моментот симпатија без фб, скајп и кајгана форум. Да преброиш сите „случајни“ партнери им се „случајно“ виртуелно стекнати. Затоа темава има дури 5 мислења.
Да бе, а генерациите пред тоа, се чуделе кога почнале да се шмекаат со погледи! Срамота! Ерес!

Ја срамежлива сум за погледи и остало, а и кога се возам во автобус/воз/авион/брод/комбе или седам во кафич, обично не гледам по луѓето.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
28
Поени од реакции
23
Можеби, зависи кој како сфаќа:)само сакав да кажам дека погледот често знае да не измами.

Kajgana Shop

На врв Bottom