Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
На здравје бричење и кратко потшишување !!!

Немам што веке да коментирам,пишав лузерот е само за во лудачка кошула,целла утакмица Форлан и Стнакович ги држи,да му се пљукнам у главата ретардирана што ја носииии уште вечерва мааааааааааааааааааааааааааааааршш од клубот !!!

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ BRANIME REZULTAT(NERESENO) OD MIZEREN MARSEJ, DO KOE NIVO DOJDOVME. NE BE OVOJ RANIERI NE ZASLUZUVA DA ZIVEE...

TheIks

Fork & spoon operator
Член од
1 октомври 2007
Мислења
712
Поени од реакции
469
Не е голема работа, и така дома мораат да победат. Едино глупо е до максимум што вакви аматери не успееа да победат. И да, Раниери е крив што од нозе им ја земаат топката и 1 пас на сврзаа како што треба.

п.с. Судијата слепец у пм...

R

Rigel Kent

Гостин
Ne mozam da gi smislam Kivu , Stankovic !!!!
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 22:44 ---
Ohhh sega vidov Kivu bev suspendiran za naredniot natprevar , barem i Stankovic da go suspendiraa da ne gi gledam ovie drvaaa!!!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Не заслужи Марсеј да победи на овој дуел, ама пак и Интер со очајната игра ништо повеќе не требаше да добие.. 0-0 беше реален резултат. Сепак кога ќе видам, подобро е да се има негатива од еден гол, отколку 0-0, барем ќе знаеме дека Интер во вториот меч ќе нападне и ќе брка резултат, а не да се куропецаат по теренот и ништо корисно да не направат.
Незнам со кој ум го игра уште Станковиќ во прв состав..
Една корисна работа што направија т.е направи Занети беше во 15 минута кога направи фантастичен спринт и му ја одзеде топката на играчите на Марсеј, само тоа ме воодушеви денеска од страна на Интер, другото беше веќе видено низ изминативе 5-6 средби кои ги играат.
500 минути гол немаат постигнато.:tapp:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Продолжува "победносната" серија, како и "гол" серијата на Интер на чело со Ранко Глупотијата....
Ако не се лажам, немаме постигнато гол 4 натпревари....:tapp:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.045
Поени од реакции
1.169
Do kade stignavme ejj!!!! Gubime od seslki ekipi kako Bolonja i Novara, Marsej denes beshe golem favorit vidovte i spored koeficientite!

Ako ostane Ranieri posle porazot od Marsej nema da sledam fudbal do krajot na sezonava...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
EJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ BRANIME REZULTAT(NERESENO) OD MIZEREN MARSEJ, DO KOE NIVO DOJDOVME. NE BE OVOJ RANIERI NE ZASLUZUVA DA ZIVEE...
1-1 и да се задоволни ок, или 2-2, ама 0-0 ? Не не и не.

И шо го кривите Киву, одлична нафрлена топка и гол, то је то, и Лусио падна а и он можеше да реагира подобро, Киву денес имаше неколку добри интервенции у одбраната, ама кога оној од клупа постави таков лузерски менталитет, да се задоволат со 0-0 што повеќе ? И заслужија да примат гол, не е ова одлика на голема екипа, да се задоволат со 0-0 против Марсеј.

Башка реков поназад, Интер сезонава тешко игра на свој терен, публиката од старт ќе ги деморализира и ќе функционира во корист на Марсеј, за тоа Ранко дебилот требаше да биде свесен и тука да оди да го реши мечот, и со ваков дефанзивен формат створија неколку шанси ама шо цепидлачам и ја бе, Раниери е во прашање, недели и недели уназад знаев дека на 0-0 ќе оди и ќе решава дома.

Еднаш лузер засекогаш лузер, он Барса да ја земе ќе ја заврши сезоната со 0 титули, се коси он со филозофиите на сите големи тимови на планетата, затоа и нема освоено голем трофеј во животот..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.045
Поени од реакции
45.749
И не беше ни искористена третата измена ... :facepalm:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
E сеа Интер да беше у најдобрите денови ќе го згазеше Марсеј, тие па поочај се од вас, ве гледаат дека се мачите и у напад во ваша половина ви идат само со 4 играчи ... Стварно мизерна утакмица и не заслуживте да изгубите пошто и Марсеј беа мизерии... Али Форлан уште одма би му дал Златна Канта..

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
И не беше ни искористена третата измена ... :facepalm:
Тоа и што го пишав,требаше да влезе Пацини или Милито на местото на Форлан,негде од 75 минута барем Пацини е поопасен во воздушни дуели и прекини.Али тоа е очекувам уште вечерва да го рогнат Раниери,нема потреба да си расипувам роденден заради еден слепец.

Kajgana Shop

На врв Bottom