Izvinete sho neam mak. font instalirano, ama vaka.не ми се доотвараат страниве, еве кајгана добро ми се отвара ама фејсбук слабо, некој на пример не ги отвара воопшто, и кога фејсбук ќе ми се отвори вака излегува
уживај друц, се среди, нешто до операторот беше бидејќи на сите комшииве му го правеше истотоIzvinete sho neam mak. font instalirano, ama vaka.
Se shto treba da napravish e da pisish https://www. pred facebook.com, od ko che go naprajsh to, odish vo account settings na fb. na profilot , security, i stegash ENABLE, i to e to, finito
Пушти го цедето.Дечки купив рутер Тrendnet ТЕW-652BRP. Ај ако сака некој да ми објасни како да го наместам.
Можеш само преку USB со тоа што ќе направиш AD HOC мрежа (мене ми е така дома со години), нема да имаш потреба од рутер, освен ако немаш телефон со (ретардиран) андроид кој нема можност за приклучување на ваква мрежа.Дали е можно да се уклучи интернет на телефон со wi-fi преку wi-fi usb stick (наместо рутер). Дали е возможно тоа? Јас мислам дека не може, но сепак да си прашам. И не би било лошо да ми предложите рутер кој ќе го користам исклучиво за интернет на мобилен (сакам да кажам да е ефтин и да брка работа). Благодарам однапред.
Па, мобилниот е ZTE Racer II. Мислам дека не би требало да прави проблем. Што мислиш ти?Можеш само преку USB со тоа што ќе направиш AD HOC мрежа (мене ми е така дома со години), нема да имаш потреба од рутер, освен ако немаш телефон со (ретардиран) андроид кој нема можност за приклучување на ваква мрежа.
Треба да си пробаш, ама не ми се веруваПа, мобилниот е ZTE Racer II. Мислам дека не би требало да прави проблем. Што мислиш ти?
Да ти кажам искрено и јас на овај рутер му фрлив око... Ваков рутер ќе земам. Со usb-то би заштедил 200-300 денари, но сепак што е сигурно сигурно е. Рутер си е рутер.Треба да си пробаш, ама не ми се верува
Ако си за рутер, земи го ова за 970 денари.
Да ти кажам искрено и јас на овај рутер му фрлив око... Ваков рутер ќе земам. Со usb-то би заштедил 200-300 денари, но сепак што е сигурно сигурно е. Рутер си е рутер.
упс,сум ја утнал тематалуѓе само мене ова ми се случува?да симнувам со 29 KB/sec.