Vargo _online
プレイステーション3
- Член од
- 1 мај 2010
- Мислења
- 490
- Поени од реакции
- 59
Boom de Yada
неДали може играва да се игра на целерон 1,8гх и грагичка ати радеон икс триста?
Што конфигурација имаш?Ќе може некој да ми каже како да ја направам играва? Симната ми е од Замунда, од Relouded. Значи ја инсталирав играва, ја кракував и кога ја стартувам одма ми crashнува. Знае некој што е проблемот? Дали е до кракот или до нешто сосема трето?
Брат на ова странава canyourunit.com ми вика дека можам да ја играм играта на минимум. Иначе немам баш слаба конфигурација, до сега немало игра што не сум ја инсталирал, а да ми сецка. Зборам за поновиве игри. Ако сакаш и ќе ти ја напишам конфигурацијата, ама мислам дека не е до тоа проблемот.Што конфигурација имаш?
Абдејтувај DX, инсталирај нови драјвери, пробај со друг крак. Не ќе е лошо да ја напишеш и конфигурацијата.Брат на ова странава canyourunit.com ми вика дека можам да ја играм играта на минимум. Иначе немам баш слаба конфигурација, до сега немало игра што не сум ја инсталирал, а да ми сецка. Зборам за поновиве игри. Ако сакаш и ќе ти ја напишам конфигурацијата, ама мислам дека не е до тоа проблемот.
EDIT: Никој незнае што е проблемот и зашто ми crashнува играта?
Пиши се што имаш од хардвер и драјвери (верзии). Вака само Чак Норис ќе ти помогнеБрат на ова странава canyourunit.com ми вика дека можам да ја играм играта на минимум. Иначе немам баш слаба конфигурација, до сега немало игра што не сум ја инсталирал, а да ми сецка. Зборам за поновиве игри. Ако сакаш и ќе ти ја напишам конфигурацијата, ама мислам дека не е до тоа проблемот.
EDIT: Никој незнае што е проблемот и зашто ми crashнува играта?
Korun to the rescue! =)Пиши се што имаш од хардвер и драјвери (верзии). Вака само Чак Норис ќе ти помогне
Нема потреба повеќе, ти реков дека средив. Проблемот било што сум требал да го избришам тоа ТМ од името на фолдерот. Толку било едноставно, а сепак претставувало голем проблем.Пиши се што имаш од хардвер и драјвери (верзии). Вака само Чак Норис ќе ти помогне