Battlefield 3

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
задњиве неколку дена почнав многу да играм со авиони... интересничко е кога ќе отклучиш ракети и чуда :)
глеам ме палат со едно rocket podds, следен анлок ми е тоа... ваљда ќе дробам :D

?

..........

Гостин
Дали може играва да се игра на целерон 1,8гх и грагичка ати радеон икс триста?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Ќе може некој да ми каже како да ја направам играва? Симната ми е од Замунда, од Relouded. Значи ја инсталирав играва, ја кракував и кога ја стартувам одма ми crashнува. Знае некој што е проблемот? Дали е до кракот или до нешто сосема трето?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ќе може некој да ми каже како да ја направам играва? Симната ми е од Замунда, од Relouded. Значи ја инсталирав играва, ја кракував и кога ја стартувам одма ми crashнува. Знае некој што е проблемот? Дали е до кракот или до нешто сосема трето?
Што конфигурација имаш?

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Што конфигурација имаш?
Брат на ова странава canyourunit.com ми вика дека можам да ја играм играта на минимум. Иначе немам баш слаба конфигурација, до сега немало игра што не сум ја инсталирал, а да ми сецка. Зборам за поновиве игри. Ако сакаш и ќе ти ја напишам конфигурацијата, ама мислам дека не е до тоа проблемот.

EDIT: Никој незнае што е проблемот и зашто ми crashнува играта?

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
И мене ми crashнува, па ја купив оргинална, пред 2 недели ми стигна, и до сеа немам проблем.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Брат на ова странава canyourunit.com ми вика дека можам да ја играм играта на минимум. Иначе немам баш слаба конфигурација, до сега немало игра што не сум ја инсталирал, а да ми сецка. Зборам за поновиве игри. Ако сакаш и ќе ти ја напишам конфигурацијата, ама мислам дека не е до тоа проблемот.

Абдејтувај DX, инсталирај нови драјвери, пробај со друг крак. Не ќе е лошо да ја напишеш и конфигурацијата.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Од кога ја прочитав цела тема, сфатив што е проблемот. Сум требал да го избришам тоа ТМ што е на фолдерот. Колку било прости и едноставно, не ми се верува.. а ја се убив од правење други глупости. Како и да е ја направив, и играва е закон! :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Пиши се што имаш од хардвер и драјвери (верзии). Вака само Чак Норис ќе ти помогне

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Пиши се што имаш од хардвер и драјвери (верзии). Вака само Чак Норис ќе ти помогне
Нема потреба повеќе, ти реков дека средив. Проблемот било што сум требал да го избришам тоа ТМ од името на фолдерот. Толку било едноставно, а сепак претставувало голем проблем. :)

Член од
21 април 2008
Мислења
267
Поени од реакции
130
кај мене се убао почне и на крајот напише Instalation complete и толку..треба да почекам или ? од замунда е симната играта

Kajgana Shop

На врв Bottom