edno vreme, tamu nekade provincija Portland, koga fana edno nevreme.......
![Шашав :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/smilies/eek.png)
.........c.c.c.c.c.c.c.c
koga fana da istura trojki..........prva cetvrtina............na trojkata trojka, na ovaa druga trojka ..........poroj........utop za 2 minuti.....pa svrte na grad............Crawford maford .........KATRINA 2.........a ja za belja ne si zemav cador
![Facepalm :facepalm: :facepalm:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/emot/facepalm.gif)
i plus na vlecki
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
!!!
konecno im svetna na Portland da go staat Crawford 1 postava.....
![Палец горе (y) (y)](/styles/default/xenforo/smilies/thumbsup.png)
..........18pts 5/5 za 3 prvo poluvreme
8 trojki na POrtland 1 cetvrtina ..............i 41 poen za 1 cetvrtina ............(jas kolku so se sekavam ovaa godina najmnogu poeni vo edna cetvrtina ?!)
2 ctvrtina se rascisti vremevo baagi..........ama pak mi stoi dosta nestabilno
ja so se izrezilija so Lakers vcera so 7 -37 pocetok toa beseh epten bruki (ne deka Lakers dupnaaaaaa)
cim si go bara POpovich i se kurci se pravi fraer demek sega eve ke igrame i bez Parker i Duncan i ke dupnete.........
(iskreno za Duncan i go razbiram so go stedi, veke e vo godini i kolenava ne go drzat, ama mozeshe da go ostai Parker kolku tolku da vidime do kaj ke dobutkaat vo serijava Spurs i barem da bide pointeresno)
..............glupo e ..........taman si vrzal 11 pobedi i sega cekorov ...............NE RAZBIRAM........T.E.RAZBIRAM si dava Popovich na znacenje.......koe debleo go plati so postavaa na Spurs "kuti sine , edvaj se sobravme".....................!!
samo ako pak bidat izluftirani (ko puvez od gaki) Spurs vo prvo kolo (a ke bidat!!!!) da ne se cudi Poppovich
![Си свиркам :свиркам: :свиркам:](http://forum.kajgana.com/styles/default/xenforo/smilies/whistling.png)
!!!!
ajd da begam ja ......oti pak fana da rosi.......................
![Зелен :icon_mrgr: :icon_mrgr:](/styles/default/xenforo/emot/icon_mrgr.gif)