NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113
Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Портланд - Лејкерси, 7-29 по прва четвртина. :eek:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

тоа и шо го очекував. се врати мело и падна играта на никси

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79

тоа и шо го очекував. се врати мело и падна играта на никси
ama i realno ne mozea knicks da napravat nesto poveke protiv perfromansot na Deron (i onaka NY ne igra odbrana)

Deron bukvalno sam gi skina, za ovaa godina najdobro sutersko sou za mene za 3 cetvrtini ,,,,36 poeni (8 trojki).......Deron mi ja smeni percepcijata za nego, go znam deka znae da vrze po 2-3 trojki, ama do volku so sutot da odi
ne sme te znaele be Derone be pa so kutish be drugarce..........CAR !

Pred 2 dena i Chicago gi posraaa na ovoj nacin

vo 3 cetvrina so 18 poeni epten gi rasperdashi a vo poslednava cetvrtina mu sudea apla licni bezvrska kolku da leta od igra (koga imashe 4 na poc na 3 cetr) oti beshe jasno deka NY samo bez Deron ima shansa

ovaa utakmica NJ igraa bukvalno samo so trojki i taka i tepaa......nema vrska

NY se epten zagreovi u odbrana ama pa napadov isto taka im beshe TIKVA

na Antoni tek ke mu beleeee kosata !!!!!

Член од
8 септември 2011
Мислења
100
Поени од реакции
17
Ништо не се случи со Кармело, за повеќе информации за денес прочитајте ОВДЕ!

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
LePOTAN James - se takmici vo kategorijata ANTIFRIZ challenge (previously known as ШУБАРА UNDISPUTED CONTEST)

dolgi godini na celo na sindikatot na krznenata industrija !

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
Грег Оден уште една операција имаше и ќе отсуствува до март 2013

...
kaj ovoj mnogu tehsko e da mu najdat fabricki soodvetni strafovi i veke da go stegnat ednash zasekogash (ako e vozmozno toa!) bel den ne vide.....................i da voskresne pak moze nema da bide nisto od nego......a tolku galama digna (pa i Brandon Roy go "zarazi" i mu e-a majkata)

portland trebashe da bide so trioto roy, lamarcus i oden strav i trepet i ke beshe bes konkurecnija tim na zapad da bea denes site zdravi i pravi i da igraa pocesto zaedno...........

i za roy mi e mnogu krivo.............istata kletva ko Grant hill (vo ist period od karierata, koga mislish deka se e po taman)

poslednive godini do default vo ligava, vo start na centarska pozicija se sakati doagaat........od sakat posakat........i pauzirat vo prvite 2-3 i vise godini (Bynum e drug vakov tipicen primer)

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Или Пени Хардавеј, каков ѕвер.

И Јао Минг, најбољи центар у историја ќе беше да не го утепаа повреди.

Јао и Лин во ист тим да беа, инвАЗИЈА:icon_mrgr: (идам со американскиве штосови од името на Лин)

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
A koga sme kaj zverovite: UBAVICATA I zverot (SHAWN KEMP)

shawn kemp mnogu mnogu ne se zamarashe koj ima pod kosh, zvezda ne zvezda., all star, janko/petko.........ne mu menjase toa mnogu i prepoznatliv po toa da gi ismejuva i drapa igracite po zabivanjata, apla u faca.........osobeno imashe golem merakda gi java protivnicite na vrat..........a i za brake dance bese dobar

na 2.02 vo videoto se gleda kako shawn kemp gi PLASI decata

ednostavno shawn kemp bese mike tyson u NBA, dandalot im go zimashe

pred da stane 200kg i da "maaaaaa"

Член од
4 јануари 2008
Мислења
173
Поени од реакции
79
edno vreme, tamu nekade provincija Portland, koga fana edno nevreme.......:eek: .........c.c.c.c.c.c.c.c

koga fana da istura trojki..........prva cetvrtina............na trojkata trojka, na ovaa druga trojka ..........poroj........utop za 2 minuti.....pa svrte na grad............Crawford maford .........KATRINA 2.........a ja za belja ne si zemav cador :facepalm: i plus na vlecki :pos: !!!

konecno im svetna na Portland da go staat Crawford 1 postava.....(y) ..........18pts 5/5 za 3 prvo poluvreme

8 trojki na POrtland 1 cetvrtina ..............i 41 poen za 1 cetvrtina ............(jas kolku so se sekavam ovaa godina najmnogu poeni vo edna cetvrtina ?!)

2 ctvrtina se rascisti vremevo baagi..........ama pak mi stoi dosta nestabilno

ja so se izrezilija so Lakers vcera so 7 -37 pocetok toa beseh epten bruki (ne deka Lakers dupnaaaaaa)

cim si go bara POpovich i se kurci se pravi fraer demek sega eve ke igrame i bez Parker i Duncan i ke dupnete.........
(iskreno za Duncan i go razbiram so go stedi, veke e vo godini i kolenava ne go drzat, ama mozeshe da go ostai Parker kolku tolku da vidime do kaj ke dobutkaat vo serijava Spurs i barem da bide pointeresno)

..............glupo e ..........taman si vrzal 11 pobedi i sega cekorov ...............NE RAZBIRAM........T.E.RAZBIRAM si dava Popovich na znacenje.......koe debleo go plati so postavaa na Spurs "kuti sine , edvaj se sobravme".....................!!

samo ako pak bidat izluftirani (ko puvez od gaki) Spurs vo prvo kolo (a ke bidat!!!!) da ne se cudi Poppovich :свиркам: !!!!

ajd da begam ja ......oti pak fana da rosi.......................:icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom