Тони Зен

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ова е тоа!
Надвор - Обид нешто како КЛУПАТА да се прави трака.
Но едно нешто не сфативме, ккао тоа он е НАДВОР и како тоа него го проаѓа фенсер и му покажува среден прст со курвица во колата а тој е на Клупата и секако НАДВОР со своите рап другарчиња.
На крај се осети ко спасител, скрши кола, ја запали и спаси деца.
Повеќе од РАПЕР:
Обид за возвраќање на дисот на тонио сан?
Зашто воопшто?
ЕЈ НЕ вреѓа ништо повеќе од користење лирики и нивни имиња на легендите од САФ! Зашто тоа го стори?
Ги грдиш нивните дела

.http://mtv.rs/tv/mtv-premijera/mtv-premijera-toni-zen-nadvor-poveke-od-raper

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
"Svi moji stavovi, misli i osećanja nalaze se u ove dve pesme. Videćete da sam u jednom trenutku u spotu zapalio automobil. U prenesenom smislu, to znači da sam sve rekao i završio. 'Nadvor/Poveke od reper' je moja intimna ispovest, i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao." - izjavio je Toni Zen.

--- надополнето: 20 февруари 2012 во 23:47 ---
Абе Грин аут бандити, што сакате зборете ова е враќање на дис КАКО ШТО ДОЛИКУВА!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
"Svi moji stavovi, misli i osećanja nalaze se u ove dve pesme. Videćete da sam u jednom trenutku u spotu zapalio automobil. U prenesenom smislu, to znači da sam sve rekao i završio. 'Nadvor/Poveke od reper' je moja intimna ispovest, i prilično se razlikuje od ono što sam do sada plasirao." - izjavio je Toni Zen.

--- надополнето: 20 февруари 2012 во 23:47 ---
Абе Грин аут бандити, што сакате зборете ова е враќање на дис КАКО ШТО ДОЛИКУВА!
Не сум никаков грин аут бандит ама ќе ти возвратам..
И АШЕР запали се позади него на Burn па ништо не значи дека завршил со една кола што ја тумачи со чекичот негов.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не сум никаков грин аут бандит ама ќе ти возвратам..
И АШЕР запали се позади него на Burn па ништо не значи дека завршил со една кола што ја тумачи со чекичот негов.
Тури и к*рот на колата, овој дис(ако воопшто може така да се нарече) и барем за степен подобар од оној на Тонио Сан, позрел, подобро осмилен и 3 пати поуникатен.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ги провоцира сенфоф старите волци....мада не верувам да се замараат со глупаци како него.

Стигнал повеке од Мите o_O:pos:
Во ''повеке од рапер'' ај колку толку држи вода нешто,али по тешко :гомце: од ''Надвор'' немам слушнато :facepalm:

:ROFLMAO::facepalm:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.481
Поени од реакции
7.961
Тони Де Ген - Марш надвор! | Повеќе од копија!

Како совршена завршница за муабетот на спотот, да е жив и здрав интеренетот, без кој сите ќе бевме слепци ко дегенов на спотов. Дали е копија, што е копија и колку е копија оставам да си процените сами.

Извор: http://thacasper.blogspot.com/2012/02/blog-post_2788.html

И мојот коментар подоле: Не е Тони Крив. Бертан Аслани, и спотот на Тамара - Неќеш да сум сама е копија на спот од некоја турска пејачка. И тоа нејзинио спот е уште поверодостојно ископиран.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754

Како совршена завршница за муабетот на спотот, да е жив и здрав интеренетот, без кој сите ќе бевме слепци ко дегенов на спотов. Дали е копија, што е копија и колку е копија оставам да си процените сами.

И мојот коментар подоле: Не е Тони Крив. Бертан Аслани, и спотот на Тамара - Неќеш да сум сама е копија на спот од некоја турска пејачка. И тоа нејзинио спот е уште поверодостојно ископиран.
:pos: Тука е копијата леќите ? Сериозно ? Јадно и бедно е ова па уште сериозно го земаат луѓе. Ако веќе збориме за копија на спотови Зен го ископира на БГ Синдикат спотот за „Алал вера“ - „Скандал“

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472

Дај не зезај сега...јаката копија што после Гејм никој не смее да користи леќи во друг спот? Добро пиша некој во темата за хип хоп, ако е така треба да се прават вакви видеа од други спотови снимани во паркови или во некои предградија...Ова е низок удар од фановите на Легија и сами го покажаа своето лице искрено.

Инаку за тоа дека Бертан е крив...Ако се сеќаваш и Роберт Билбилов имаше сличен спот како тој на Тамара...Факт е дека од милиони спотови ќе се погодат некои со голема сличност меѓу себе. Замислата е слична, но видеото и песната се светски изработени. Ете и Сиги во Рап Работам снимаше спот кај тие од БМА и стварно спотот излезе светски. Како продукциска куќа моментално се најдобри според мене и за видео и за аудио.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Дај не зезај сега...јаката копија што после Гејм никој не смее да користи леќи во друг спот? Добро пиша некој во темата за хип хоп, ако е така треба да се прават вакви видеа од други спотови снимани во паркови или во некои предградија...Ова е низок удар од фановите на Легија и сами го покажаа своето лице искрено.

Инаку за тоа дека Бертан е крив...Ако се сеќаваш и Роберт Билбилов имаше сличен спот како тој на Тамара...Факт е дека од милиони спотови ќе се погодат некои со голема сличност меѓу себе. Замислата е слична, но видеото и песната се светски изработени. Ете и Сиги во Рап Работам снимаше спот кај тие од БМА и стварно спотот излезе светски. Како продукциска куќа моментално се најдобри според мене и за видео и за аудио.
Сиги па у тој спот ми е ко Еминем у 8 mile :D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ајдее пошто црта таг и има леки значи дека е копијаа....па колку рапери на спот имаат леки и не само рапери туку и обични пејачи, панкери, рокери па дури и обични луге си носат леки бог да чува и да брани.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Ова е тој Тони Зен!,а не моменталното смрдле...

пс.и тука вика јас сум повеке од рапер :icon_lol: 4:40

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Некој рече смрдле?

Песната е ТОП, браво за колаборацијата!

Kajgana Shop