UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.
шшшшшшшшттт... да не видам уште некој да напише дека голот бил со рамо... уште да си ја земаше топка во рака Кавани... срамота... тоа не личи на фудбалер xD
како инаку фановите на Челзи ќе си го оправдат поразот... ?
ај да не зборам ја многу, има уште едно полувреме, свашта може да се случи, се надевам на најбоље, уште 2 гола во мрежата на Челзи и Хет трик на Единсон Ел Матадор Кавани! :)

Рамо е бе, и Балотели со рамо даде гол така пред некое коло ама тоа за фановите на Челзи си беше пропратено со епитетот одличен гол.

Гледате, и Кавани не бил сигурен дека е регуларен гол. Што се буните вие тука? :D

Коментаторов,само што пуштија пренос одма почна за голот :гомце: да јаде :facepalm:

И јас мислам дека беше со рака. Некако ми изгледаше како со под рамото да ја погоди топката.
Денеска цела Македонија е за Наполи. На фејсбук онолку статуси немав за Македонија кога играат, колку за Наполи што имам вечерва.

И јас мислам дека беше со рака. Некако ми изгледаше како со под рамото да ја погоди топката.
Денеска цела Македонија е за Наполи. На фејсбук онолку статуси немав за Македонија кога играат, колку за Наполи што имам вечерва.
А да прашаш дал знает освен Пандев некој играч друг,никако :) За Зунига ќе мислет дека им е маскота,а за Хамшик заскитан панкер :)

Видете каде се крие ѓаволот

attachment.php

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom