Фан Клуб: Челзи

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Сирење одбрана ...
А Рамирес делува изгубено тоа се гледа од авион.Ама ја закачи кога имаше шанса :facepalm:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260
Слабо одбраната...
која одбрана? му ебам тоа копитото Чех што прима гол со гради, додека е он на голот само ке си губиме.
Па и Дрогба му се љути на Бане што не му подал на крајот, цело време го немаше па он ке паламуди.

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Не служеше среќата ,ама не знаеме да ја искористеме затоа ни ги нацртаа 2 гола :mad:

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
која одбрана? му ебам тоа копитото Чех што прима гол со гради, додека е он на голот само ке си губиме.
Па и Дрогба му се љути на Бане што не му подал на крајот, цело време го немаше па он ке паламуди.
ти бе го глеаше првото полувреме,заради чех не примивме 3-4 гола а ти викаш слаб бил,а дрогба како сакаш да го има кога нема кој да му даде топка.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.624
Ова ти сериозно?? Чех спаси чиста ситуација на 0-0, зицер позиција. Што е он крив за головите? Тоа што го оставија сам Лавеци (пред се, Меирелеш) или што Ивановиќ и Кејхил не го затворија Кавани??
Иначе, не видов убаво дали Кавани со рака го даде голот, треба да се види од друг агол.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.182
Поени од реакции
8.260
Ова ти сериозно?? Чех спаси чиста ситуација на 0-0, зицер позиција. Што е он крив за головите? Тоа што го оставија сам Лавеци (пред се, Меирелеш) или што Ивановиќ и Кејхил не го затворија Кавани??
Иначе, не видов убаво дали Кавани со рака го даде голот, треба да се види од друг агол.
Спасил 1, примил 2 гола , Со рамо ја даде Кавани а Чех мегу уши му помина да стоеше исправено ке го удреше во глава.Многу сум нервозен од овој Чех главата ме заболе веке.

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.624
Спасил 1, примил 2 гола , Со рамо ја даде Кавани а Чех мегу уши му помина да стоеше исправено ке го удреше во глава.Многу сум нервозен од овој Чех главата ме заболе веке.
Те прашувам што е крив Чех во тие две ситуации?

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Смешен си и треба да те боли!

Со рака или не, гол е. :confused:

Член од
19 април 2010
Мислења
1.876
Поени од реакции
500
Ne znam dali gledate deka igracite na celzi ne trcatt ic ne mu interesiraat :) se pravi korner nikoj ne trca pot topkaa se ova e ot Vilas Boas igracite zatoa ne igraat cekat da izleze :)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Нека иде се у три лепе .... Ова не се трпе веќе :mad:

Член од
21 мај 2008
Мислења
10.982
Поени од реакции
11.624
eveti go odgovorot vo 3 gol
Првин грешка на Луиз, Чех пробува да го затвори Кавани инаку овој ќе имаше отворен пат кон гол, а кај беа другите да го затворат Лавеци? Не наоѓај единствен кривец. Целиот тим е крив за овој пораз, почнувајќи од горе па до фудбалерите.

Kajgana Shop

На врв Bottom