Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Хмм цело време првата брачна ноќ се споменува:confused: Е добро де ај нека е невина дотогаш, што праиме со втората и останатите илјадници ноќи:P

Џабе си и прв, ако не си и последен:pos:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Многу филмови гледаш девојче...
А за комплексот да, во право си, страшна работа е. Девојчето што не сакало да се плесне го направивте просто, заостанато, без став, без карактер, безвредна... Страшна работа.

Го има или нема баш и не ме занима многу ...
Инаку фала ти за советот и понудената помош, али џабе е, не ми е потребна, а и во јавни куки не одам јас. Сепак поздрави ги колегите, од чиста учтивост. ;)

Незнам само каде го читаш сево ова во мојте постови ама ај, очигледно се јаловиш и сакаш да се расправаш, пишав уште во првиот пост ако е тоа нејзин принцип е сосема ок, но да не е само шарада колку еј јас сум честита и права жена, а испод мира триста вира сеа разбра?

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Значи читам и не верувам... Сега свакам дека 21.12.2012 можеби и не е мит поради ваквите ликови.
Според тебе ако девојчето не сака да се секса со првиот, вториот, третиот... што ке и пријде и се чува за брак, таа е безвредна и нема изградено став и карактер...
Само да знаеш колкава патетика си...
Ти мислиш ако се плескаш онака редовно со кој ти пријде ке имаш поголема вредност? Е жал ми е ама не е така, ке имаш вредност на оние што ги викаат "нокни кралици", благо кажано, но кога ке дојде време да отвориш кука верувај дека никој нема да те сака во неговата.

Добро, досадно ти е па ми го вадииш коментарот од контекст или страдаш од аутизам?

Јас не пишав дали да се секса со првиот или со десетиот. Секоја девојка сама треба да си го одреди тоа. Кога ќе биде подготвена и кога ќе смета дека ја нашла вистинската личност за да го направи тоа, тогаш и треба да го направи. Без разлика кое бројче го носи таа личност.
А според тебе подобро е да се чува иако има солидна врска и се чуствува спремна така? Нејзе и се сака и се плаче, да ја дувнеш оргазам ќе доживее и заљубена е во партнерот ама ќе чека понуда за брак. Ти би и понудил брак на секоја што би имала малку подолга врска со тебе? Или би издржал да немаш секс со месеци и години доколку е потребно, се додека не и понудиш брак?

Замисли, имаш 26 години, 4 години не си имал секс (под претпоставка дека и ти ќе бидеш така поштен како девојките што толку ги почитуваш) ама тебе ти е супер, пошто нели имаш поштена женска.
Да не дискутираме понатаму, што би можело да се случи откако ќе ја има првата брачна ноќ и партнерот се покаже со потпросечен перформанс.

И да, ти повеќе ќе цениш девојка која има химен ама нема став, не размислува и си е приглупа просто кажано, или некоја што била со 4-5 пред тебе ама има троа мозок во главата.
Пошто ти нема да се жениш за хименот. Него ќе го снема после првата брачна ноќ. Ама личноста ќе остане. Со неа ќе треба да го минеш остатокот од твојот живот.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.302
Блекаут тешко после сите постови дека може да свати дека хименот е само кожичка која се кине и ја нема, после неа гарант ќе бара друга девица :icon_lol:

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Добро, досадно ти е па ми го вадииш коментарот од контекст или страдаш од аутизам?

Јас не пишав дали да се секса со првиот или со десетиот. Секоја девојка сама треба да си го одреди тоа. Кога ќе биде подготвена и кога ќе смета дека ја нашла вистинската личност за да го направи тоа, тогаш и треба да го направи. Без разлика кое бројче го носи таа личност.
А според тебе подобро е да се чува иако има солидна врска и се чуствува спремна така? Нејзе и се сака и се плаче, да ја дувнеш оргазам ќе доживее и заљубена е во партнерот ама ќе чека понуда за брак. Ти би и понудил брак на секоја што би имала малку подолга врска со тебе? Или би издржал да немаш секс со месеци и години доколку е потребно, се додека не и понудиш брак?

Замисли, имаш 26 години, 4 години не си имал секс (под претпоставка дека и ти ќе бидеш така поштен како девојките што толку ги почитуваш) ама тебе ти е супер, пошто нели имаш поштена женска.
Да не дискутираме понатаму, што би можело да се случи откако ќе ја има првата брачна ноќ и партнерот се покаже со потпросечен перформанс.

И да, ти повеќе ќе цениш девојка која има химен ама нема став, не размислува и си е приглупа просто кажано, или некоја што била со 4-5 пред тебе ама има троа мозок во главата.
Пошто ти нема да се жениш за хименот. Него ќе го снема после првата брачна ноќ. Ама личноста ќе остане. Со неа ќе треба да го минеш остатокот од твојот живот.
Тешко тебе штом количината на мозок во главата ја цениш по имањето/немањето на хименот...

Блекаут тешко после сите постови дека може да свати дека хименот е само кожичка која се кине и ја нема, после неа гарант ќе бара друга девица :icon_lol:
Колку што се секавам од химен ни х немам споменато никаде, али ајде нека ви биде.

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Јас не знам, штом толку сме им помили кога сме поштени, зошто воопшто да се има секс. Ни они ни ние. Така сите ќе си бидеме „поштени“ и можда тогаш ќе можеме да се фокусираме на други карактеристики.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Тешко тебе штом количината на мозок во главата ја цениш по имањето/немањето на хименот...

Колку што се секавам од химен ни х немам споменато никаде, али ајде нека ви биде.
Душичка, може не знае што е химен. :( Ќе ме расплачете денес, бре...

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Кога го прочитав ова ми дојде во штек да го збуцам прстот.

Ти од цел мој пост, тоа го сфати? Дека јас ја проценувам интелектуалната способност според имањето или немањето на химен?

Стварно?

Од сите оние прашања и примери горе ти го изведе овој заклучок?

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Душичка, може не знае што е химен. :( Ќе ме расплачете денес, бре...
Да... Ке бидеш љубезна да ми кажеш/покажеш што е тоа? Заборавив, не си ти вистинската личност за тоа, одамна го немаш, али затоа си попаметна и со поцврст карактер од оние што го имаат...

Кога го прочитав ова ми дојде во штек да го збуцам прстот.
Искрено, не знам што те спречило... Go ahead!

Ти од цел мој пост, тоа го сфати? Дека јас ја проценувам интелектуалната способност според имањето или немањето на химен?

Стварно?

Од сите оние прашања и примери горе ти го изведе овој заклучок?
Прашањата и примерите се одговорени, али кој да чита, јбг.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Да... Ке бидеш љубезна да ми кажеш/покажеш што е тоа? Заборавив, не си ти вистинската личност за тоа, одамна го немаш, али затоа си попаметна и со поцврст карактер од оние што го имаат...
Нееее душо, можат да ме затворат за педофилија.... :) Ама имам слепо црево ако си заинтересиран (исто така непотребен дел од човечкото тело како и хименот- морам да појаснам за да не биде збунка детето :) )

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451

Искрено, не знам што те спречило... Go ahead!

Прашањата и примерите се одговорени, али кој да чита, јбг.
Времето кај вас какво е?

Член од
24 јуни 2010
Мислења
206
Поени од реакции
68
Девојките што живеат во такви бајки најчесто многу касно се будат од нив

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076

Пеер ви ја читам дискусијата со Блекаут и сфаќам дека девојката на 10 начини една иста работа пробува да ти ја објасни, и уште ја немаш сфатено. Ја би се откажала досеа.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Многу филмови гледаш девојче...
А за комплексот да, во право си, страшна работа е. Девојчето што не сакало да се плесне го направивте просто, заостанато, без став, без карактер, безвредна... Страшна работа.

Го има или нема баш и не ме занима многу ...
Инаку фала ти за советот и понудената помош, али џабе е, не ми е потребна, а и во јавни куки не одам јас. Сепак поздрави ги колегите, од чиста учтивост. ;)
Не бе душо, психијатриска установа е. Гледаш, скроз си отишол... веќе не ги распознаваш ниту институциите.
Ќе те оправат малце, после како нов ќе бидеш, башка ќе си ги средиш мислите.
И ќе ти објаснат зошто некои мажи сакаат невини жени... нема да ти се допадне тоа, ама ќе те натера да размислуваш.
И зошто некои жени си го продаваат хименот... ниту тоа нема да ти се допадне, ама барем ќе ја дознаеш вистината.

Kajgana Shop

На врв Bottom