Има ли се уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Doom3 srce toa sto zema da me brani :)
Mnogu se liberalni site po forumive, se furaat, neka I'm bide :)
Jadev ban nedela dena sto I'm rekov deka se retardi ^^
Sekoj so svoeto.
Ama da mu doneses na musko dve zeni koi ke treba da gi zeni, so potpolno isti kvaliteti, samo ednata bez a drugata so himen, ke ja bira taa bez.
Isto kako I na zensko koga ke mu doneses dvajca mazi so isti kvaliteti, a razlika samo vo dzebot, ke go odberat toj so podlabokiot.

Da se razbereme, vie tuka ste posebni.
Na zenite na forumov da I'm plasiras dvajca identicni, a so razlika vo dlabocinata na dzebot, toj so poplitkiot ke go odberat. Posto ne sudat po dlabocina na dzebotm
"Ama isti se!" I say.
"Ama jas ne sudam po dlabocina na dzebot, imma pick the poor one" they say :D

Ah people, u always make my day <3
P.s. Prostete mi za latinicata I znam deka I'm sekogas go citate kako I am, ama ustvari toa e iluzija sekade pisuva im.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Doom3 srce toa sto zema da me brani :)
Mnogu se liberalni site po forumive, se furaat, neka I'm bide :)
Jadev ban nedela dena sto I'm rekov deka se retardi ^^
Sekoj so svoeto.
Ama da mu doneses na musko dve zeni koi ke treba da gi zeni, so potpolno isti kvaliteti, samo ednata bez a drugata so himen, ke ja bira taa bez.
Isto kako I na zensko koga ke mu doneses dvajca mazi so isti kvaliteti, a razlika samo vo dzebot, ke go odberat toj so podlabokiot.

Da se razbereme, vie tuka ste posebni.
Na zenite na forumov da I'm plasiras dvajca identicni, a so razlika vo dlabocinata na dzebot, toj so poplitkiot ke go odberat. Posto ne sudat po dlabocina na dzebotm
"Ama isti se!" I say.
"Ama jas ne sudam po dlabocina na dzebot, imma pick the poor one" they say :D

Ah people, u always make my day <3
P.s. Prostete mi za latinicata I znam deka I'm sekogas go citate kako I am, ama ustvari toa e iluzija sekade pisuva im.
Колку глупава споредба, речиси останав без зборови.
Која ќе ја жени? Зошто воопшто би размислувала, извини, во тој правец, што некое машко суштество мисли за мојот химен? Да потенцираме мојот.
Уште да запознаам некој што ќе се занимава со химени, веројатно нема ни 2 часа да се муваме, а не па да стигнеме до дел за ,,земање,, да размислуваме.
Такви султан Сулејмани, ич не ми требаат.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
O man :D
Exactly my point since the beginning :)

Se si e toa individualno. Nekoj ceni, nekoj ne.
Slobodno ebete si se vie, nikoj ne vi brani, nit ve prasuva zosto ste go praele toa pred brak.
Isto I za nas. Ostajte ne da ne se ebeme. Ne ne prasuvajte zosto ne go pravime toa pred brak I ne ni kazuvajte deka nikoj nema da go ceni toa, cause we know it. Not dumb.

I ako ti nejkjes sultani, jas mozda sakam, right?

Chill. Ne znam zosto ni se napinjate tolku.
Jezda mene vasite provokacii poise me napinjaat nego amountot na toa kolku vie se napinjate ali fuck it, temperamentov mi nalozuva da gi narecam retardi facite sto se napinjaat za toa zosto takvite kako mene sakale da se cuvaat dodeka da stanat babi.

Od sega natamu kje bidam fina <3

P.s. Peer, ja po vkus za muzika gi cenam lugjeto. Nekoj po finokja. Nekoj po toa dal znaat da ljubat. Nekoj po toa dali gi pravat srekjni. Ne moes da mu solis pamet na covek po sto treba da go ceni toj sto go saka. Tebe moze ti se cini retardirano, ama na nekoj toa mu e biten moment.
Epa mene prviot seks mi e biten.
Kako I prviot baknez sto mi bese biten.
Dali toa so mi bese biten napravi da se custvuvam poubavo sto go napraviv so nekoj izmeren za toa?
Da. Golema satisfakcija custvuvam koga ke se setam na prviot baknez, unlike others.
"Ne e biten prviot, biten e posledniot" they say.
Biten e za mene, preubavo bese.
I bet I na nekoj drug da mu bil preubav prviot seks ke vikase "Biten e".

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
O man :D
Exactly my point since the beginning :)

Se si e toa individualno. Nekoj ceni, nekoj ne.
Slobodno ebete si se vie, nikoj ne vi brani, nit ve prasuva zosto ste go praele toa pred brak.
Isto I za nas. Ostajte ne da ne se ebeme. Ne ne prasuvajte zosto ne go pravime toa pred brak I ne ni kazuvajte deka nikoj nema da go ceni toa, cause we know it. Not dumb.

I ako ti nejkjes sultani, jas mozda sakam, right?

Chill. Ne znam zosto ni se napinjate tolku.
Jezda mene vasite provokacii poise me napinjaat nego amountot na toa kolku vie se napinjate ali fuck it, temperamentov mi nalozuva da gi narecam retardi facite sto se napinjaat za toa zosto takvite kako mene sakale da se cuvaat dodeka da stanat babi.

Od sega natamu kje bidam fina <3

P.s. Peer, ja po vkus za muzika gi cenam lugjeto. Nekoj po finokja. Nekoj po toa dal znaat da ljubat. Nekoj po toa dali gi pravat srekjni. Ne moes da mu solis pamet na covek po sto treba da go ceni toj sto go saka. Tebe moze ti se cini retardirano, ama na nekoj toa mu e biten moment.
Epa mene prviot seks mi e biten.
Kako I prviot baknez sto mi bese biten.
Dali toa so mi bese biten napravi da se custvuvam poubavo sto go napraviv so nekoj izmeren za toa?
Da. Golema satisfakcija custvuvam koga ke se setam na prviot baknez, unlike others.
"Ne e biten prviot, biten e posledniot" they say.
Biten e za mene, preubavo bese.
I bet I na nekoj drug da mu bil preubav prviot seks ke vikase "Biten e".
Пеер, ти можеш што сакаш да сакаш, ама на друг продавај приказни за морал и чесност.
Можам да ти кажам доста работи во кои ќе се препознаеш, но, ќе се навредиш.
Ти не си нешто ново и непознато, и темава не е за првиот секс. Туку за првата брачна ноќ. Нездраво е да ја чекаш, освен ако не се мажиш на 18.

И мене ми беше битен првиот секс бе.

И фали им се на искомплексираните мажиња, колку си ти чесна.... всушност, и заслужуваш некој таков. За секое тенџерче има капаче.
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 10:18 ---
П.С. Мене ми беше преубав првиот секс, првиот бакнеж како низ магла го паметам, а ти немаш повеќе од 16 години, или, едноставно, немаш среќа со мажите ;)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Имањето или немањето химен не треба да биде воопшто никаков критериум за формирање на мислење за некоја девојка. Тоа со колку била до сега нема никаква врска со тоа со колкумина ќе биде од сега. За тоа сте одговорни вие, машките, иако ви е тешко да го прифатите тоа.
Сите сакаат живот и забава, без разлика дали имале 5, 10 или 0 сексуални искуства позади нив. Доколку најдат личност која ќе им го задржи вниманието и ги прави среќни, ќе останат со таа личност па колку сака нека имале пред тоа. Доколку интересот на девојката помине, или машкото почне да се однесува како најголем дебил, ма не невина, машко со очи да нема видено, па ќе почне да си ја бара среќата на друго место.И тоа е непобитно затоа што по природа сме себични суштества. Во основа секој си гледа за себе, и ретко кога би испаднале од нашата зона на удобност за нешто или некого.

И да, биологијата е иста ама има тука и психо-социјален аспект. Не можам да зборувам за сите, но можам за себе. Да можам да бирам помеѓу најубавиот маж што го имам видено, кој што има шестоцифрена плата и викендица на Хавајските острови а да не ми одговара на карактер, и од друга страна некој што изгледа просечно и не зема никаква плата ама комплетно ми одговара, јас би го избрала вториот. Ова го тврдам најодговорно. Подобро би јадела макарони и Кристал маргарин со леб секој ден, отколку да живеам со личност која за одреден временски период би ми станала неподнослива и која ќе биде на сосем поинаква бранова должина од мене.

Дали би ја избрал ти убавата и невина девојка доколку не знае да те насмее, не можеш со неа да имаш разговор кој ќе те испони и не знае едноставно да се грижи за тебе и да те направи среќен, или би ја избрал онаа која ќе знае да ги направи сите овие работи но имала 10 партнери? Реално?

Пошто фасцинацијата од физичкиот изглед ќе помине, и привлечноста ќе избледе, и потоа останува само меѓусебно почитување и разбирање. Клише, знам, ама така е. И ако ги нема овие работи партнерите ќе се свртат кон други личности. А за тоа не е воопшто битно со колку се имаш поминато.

Значи, хименот не е никаква гаранција дека ќе биде верна жена и добра мајка, исто како што финансиската состојба не е никаква гаранција за среќен и успешен брак.
Ама да зборуваш од прво лице е сосема различно од тоа да зборуваш за сите жени генерално. Кога зборуваш во прво лице си inside the box, and u cant see outside. Кога зборуваш во трето лице ја гледаш кутијата од надвор, те гледам и тебе внатре, зашто си жена со женски репродуктивни органи и со исти хромозоми како сите жени. Жал ми е.

Кога се работи за твоето прашање, јас лично би ја одбрал онаа со десет партнери и другарка и со нејзе, ама мене се уште ми се битни оралките, а не бебињата. Тоа е разликата и во твојот род. Можеби ќе бидеш ужасно сигурна во себе дека сакаш маж со којшто ќе си мачкате маргаринче ама ќе живеете во три квадрати и студ, ама кога ќе дојде период во животот каде што ќе те боли што не можеш на своите деца да им обезбедиш повеќе од маргаринче ќе си помислиш „требаше да ја слушам мама кога ми рече дека ова ќе ме боли повеќе од среќата што ја чувствував тогаш“.

Да, не сакаш да излезеш од конформизот. Ако зборуваш за основање семејство, тогаш мора да ги разгледаш сите опции и да видиш каде те води тој живот. Маргаринчето и среќата те прават себична, себежртвувањето те прави одговорна мајка, така што...

Исто е и со мажите. Зошто некој потенцијален татко би сакал да има мајка на неговото дете којашто има репутација на жена што може во секој момент да го остави на цедило неговото дете? Затоа мажите генетски би рекол, бараат мајка која е невина и ќе биде посветена нему и на неговото семејство, бидејќи девојка која животот го поминала ебејќи се со кој стигне мислела на себе и своето уживање, со години го правела тоа, а карактерот не се менува with a finger snap. Од прилика исто е и за мажите, мажите кои како „деца“ плукале по улица, нема да носат фрак на виенски бал, тие ќе плукаат на плочките.

Животниот партнер се бира по карактеристики коишто немаат врска со емоциите.

Offside напиша:
jas sega imam 30 godinki, a nevestata 24.inace 2 godini sme zaedno.ona imase 22 koga pocna romansata;)sakav samo da kazam deka nevinosta voopsto nemase nikakvo vlijanie vo donesuvanje na mojata odluka vo odnos na izbiranjeto na zivoten partner...kako osoba e ok, ne rekov deka ne ja sakam ili nesto slicno, samo toa deka oko cenime koja kakva bila taa sto izela preku 100 kura u zivotot imase nekoi vrednosti sto do sega retko da gi zabelezam kaj nekoja
Абе ајде? Па што не зема некоја со „100 кура“? Што баш невина најде да земеш? Така ти се погоди, нели? Таа прва ти налета. Форумот вришти од лажговци, као и увек. Али не се секирај брат, ur secret safe with me ;)

Се надевам нема да те фати жена ти додека плескаш некоја форумџика. ;)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Почетнику, убаво кажа - мажите се плашат од жени кои имале повеќе партнери, но не само затоа што е можно да ги напушти за некој друг, има тука ,,зад сцената,, и многу други стравови.
Сепак, не го осудувам тој дел - ,,стравот,, - па и ние жените не преферираме да се омажиме со некој кој спиел со се што оди на две нозе и има женски репродуктивни органи. Можеби би спиела со него, зошто не мислам на бебиња, туку на оралка, ама кога би требало да раѓам деца, не би се осмелила да стапам во брак со некој кој важи за ,,ебачишче,,.

Но сосема е тоа надвор од оваа тема, едно е за некоја личност да знаеш дека не е погодна да ти биде брачен партнер, а сосема друго е некоја личност да имала живот (под тоа мислам и секс, и пијанство, итн...) пред тебе, и тоа да ти пречи.

Имав и јас, еднаш одамна, еден ,,таков,, кој ми се колнеше на љубов и што знам веќе што, јас едноставно не му верував, и се тргнав од него пред да почнам да му верувам. Можеби било вистина тоа што го зборувал - не знам, но покрај мене, се имаше мувано со уште 2 мои другарки, и со барем уште 10 девојки кои ги познавав.
Нормално дека со него не ни сакав да започнам нешто ,,посериозно,,.
За разлика од него, мојот дечко, имаше живот и пред мене, имав и јас пред него. Игравме со отворени карти и си ги кажавме ,,минатите работи,, за да не се изненадуваме еден со друг - негативно.
Сега за сега, после 3 години од врска (не ги рачунам првите 2 ;) ) тоа сеуште функционира одлично.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Значи, можеби има таквии кој се чуваат до првата брачна ноќ, но тоа е поради некои обичаи....
Да има невини кои се 20 + но тоа не значи дека се грди или немаат некој би го направил тоа,
можеби не се осеќаат спремни, можеби ја немаат најдено вистинската личност со кои сакале да го направат тоа, не се сигурни... има мноогу причини, но кај нас сигурно нема да идеш со години и да немате сексуални односи...... ( можеби има некој случаеви )
Така да има различни :)
На оваа тема може долго да се дискутира и нема да можеме да дојдеме до вистинскиот заклучок!

Член од
15 февруари 2012
Мислења
52
Поени од реакции
142
Зборуваат двајца пријатели,едниот на другиот му вели, каква жена сакаш да имаш жена што се чувала за првата брачна ноќ (се разбира со тебе) и е грда или жена што имала сто мажи пред тебе и е убава.Овој одговара,јас пред се би ја зел оваа убавата што имала сто мажи пред мене.Овој зчудено прашува,е зашто така? Овај вели ,,абе убавите жени ти се ко торта,сите ке каснат ама некогаш и ти ќе каснеш а вака цел живот треба да јадеш помија.;)... А Вие за која би се одлучиле?:facepalm:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
^Ne se glea taka cenata na himenot.
Se gleda koga od dve identicni, ednata e nevina, a drugata ne e. Tuka ima tezina.
A ne vie ste sporeduvate grda so ubava.
Sto, ako e nevina toa znaci deka e grda deka uste od prv date karakterot ne ti click-a so nea, deka e glupa, zaostanata, prosta I ostanato?

Zosto si zamisluvate stereotipi za nevinite?
"Lele ovaa nevina e begaj, freak! Ako I se pustis odma ke se namrsti".
Purple Puma preeska spomna za glumenje cesnost. Ako sum nevina I sakam da ostanam that way ne znaci deka ne znam da flertam ili da napraam asalen muabet so licnost od sprotivniot pol. "Ako mi se pusti ke si pomislam deka saka samo da me plesne...odma osuduvam" A sto ne e taka? :)

Isti sme kako I site ostanati smrtnici. Ke si click-nam I jas so nekogo u karakter nekogas kako sto si click-nal bilo koj od vas, don't worry darlin.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
^Ne se glea taka cenata na himenot.
Se gleda koga od dve identicni, ednata e nevina, a drugata ne e. Tuka ima tezina.
A ne vie ste sporeduvate grda so ubava.
Sto, ako e nevina toa znaci deka e grda deka uste od prv date karakterot ne ti click-a so nea, deka e glupa, zaostanata, prosta I ostanato?

Zosto si zamisluvate stereotipi za nevinite?
"Lele ovaa nevina e begaj, freak! Ako I se pustis odma ke se namrsti".
Purple Puma preeska spomna za glumenje cesnost. Ako sum nevina I sakam da ostanam that way ne znaci deka ne znam da flertam ili da napraam asalen muabet so licnost od sprotivniot pol. "Ako mi se pusti ke si pomislam deka saka samo da me plesne...odma osuduvam" A sto ne e taka? :)

Isti sme kako I site ostanati smrtnici. Ke si click-nam I jas so nekogo u karakter nekogas kako sto si click-nal bilo koj od vas, don't worry darlin.
Види, едно е да чекаш да најдеш дечко со кого ќе бидеш во врска и ќе ти значи, а сосема друго е чување за прва брачна ноќ. Јас прв пат имав секс на 18 ипол години, и бев последна во друштво што сеуште има химен. Ама јас не го чував хименот за некому да докажам дека сум била ,,чиста,, ,туку зошто пред тоа, сите биле муватори, 2 дена врски, со никого не сум била во вистинска врска.

Не мислам дека да бидеш невина значи и дека си грда или затуцана, ама сепак, се зависи од возраста. Да имаш 25 години и да си невина, можеби физички немаш, ама психички имаш проблем. Тоа значи дека до 25 години не си успеала да имаш ниту една добра врска, и ако за тие години не си нашла ,,добар дечко,, - проблемот е во тебе.

Секако дека сте исти како и останатите смртници, проблемот е што некои мислат дека хименот треба да им донесе ,,плус бодови,, кај идниот оплодувач на јајце клетки.

А тоа е потценување на самата себе, и на своите вистински квалитети, кои не се врзуваат за химен, боја на коса, и лак за нокти.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Сигурно има. Има некои што се чуваат шо знам, мада јеби то срање треба да си уживаат луѓето, повеќето од страв нешто, тешко да најдеш некоја што е часна сестра - секоја чест на исклучоците. Уживајте луѓе

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Види, едно е да чекаш да најдеш дечко со кого ќе бидеш во врска и ќе ти значи, а сосема друго е чување за прва брачна ноќ. Јас прв пат имав секс на 18 ипол години, и бев последна во друштво што сеуште има химен. Ама јас не го чував хименот за некому да докажам дека сум била ,,чиста,, ,туку зошто пред тоа, сите биле муватори, 2 дена врски, со никого не сум била во вистинска врска.

Не мислам дека да бидеш невина значи и дека си грда или затуцана, ама сепак, се зависи од возраста. Да имаш 25 години и да си невина, можеби физички немаш, ама психички имаш проблем. Тоа значи дека до 25 години не си успеала да имаш ниту една добра врска, и ако за тие години не си нашла ,,добар дечко,, - проблемот е во тебе.

Секако дека сте исти како и останатите смртници, проблемот е што некои мислат дека хименот треба да им донесе ,,плус бодови,, кај идниот оплодувач на јајце клетки.

А тоа е потценување на самата себе, и на своите вистински квалитети, кои не се врзуваат за химен, боја на коса, и лак за нокти.
Муабетов мислам дека ви го објаснив со плус бодовите, уште кога јадев бан цела недела. Зошто би го правела тоа за некој друг кога знам дека никој нема да ми го цени? I do not get it.
Разбери. Го правам за мене. Лична работа.

Ако некоја на 25 има химен ја капа ќе и симнам. Пошо типката е неверојатно хардкор, толку хардкор што нема друга таква како неа.
Тоа значи дека има неверојатна самоконтрола, не психички проблем.
Ако она почне да појавува знаци на лудило/параноја/билокаквапсихичкаболест поради тоа што немала секс, тогаш има психички проблем. А ако немањето секс не и причинува никаков проблем, ондак е топ :)

И јас ако уште сега фатам дечко, што мислиш дека ќе останам невина до прва брачна ноќ? :))
Не ме смеј, не може да имаш дечко и да останеш невина, никој нема да те тинтра толку.
А вие сите мислевте дека ја ќе си фатам дечко и ќе идеме едно добри 4-5 години пред брак и он тие 4-5 години нема да ме допре :)))
U funny people :))

Потценување? Повеќе како претпазливост. Не дека ако се фатам со некој, го засакам, спиеме и после раскинеме ќе се каам, не, скраја да е, ама сепак моментот причинува болка. А не сакам да се себе-измачувам кога можам да се контролирам.

Можда и нема да издржам. Може после година дена ќе ме видите со дечко на собиранка и заљубена до уши, ама би сакала да не биде така :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Муабетов мислам дека ви го објаснив со плус бодовите, уште кога јадев бан цела недела. Зошто би го правела тоа за некој друг кога знам дека никој нема да ми го цени? I do not get it.
Разбери. Го правам за мене. Лична работа.

Ако некоја на 25 има химен ја капа ќе и симнам. Пошо типката е неверојатно хардкор, толку хардкор што нема друга таква како неа.
Тоа значи дека има неверојатна самоконтрола, не психички проблем.
Ако она почне да појавува знаци на лудило/параноја/билокаквапсихичкаболест поради тоа што немала секс, тогаш има психички проблем. А ако немањето секс не и причинува никаков проблем, ондак е топ :)

И јас ако уште сега фатам дечко, што мислиш дека ќе останам невина до прва брачна ноќ? :))
Не ме смеј, не може да имаш дечко и да останеш невина, никој нема да те тинтра толку.
А вие сите мислевте дека ја ќе си фатам дечко и ќе идеме едно добри 4-5 години пред брак и он тие 4-5 години нема да ме допре :)))
U funny people :))

Потценување? Повеќе како претпазливост. Не дека ако се фатам со некој, го засакам, спиеме и после раскинеме ќе се каам, не, скраја да е, ама сепак моментот причинува болка. А не сакам да се себе-измачувам кога можам да се контролирам.

Можда и нема да издржам. Може после година дена ќе ме видите со дечко на собиранка и заљубена до уши, ама би сакала да не биде така :)
Прво, не знам колку години имаш, но тоа е многу битен момент.
Е сега, ќе болдирам, и болд по болд ќе знаеш на што се однесува :)

1. Не е шизофренична, но има психички проблем. Long story short - на 25 години, да си невина, тоа значи дека до сега не си имала добра врска - ниту една. А ако до тогаш не успееш да најдеш некого, со кого ќе бидеш барем 1 година, значи дека имаш проблем, кој може да биде разно-разен, не би тука да објаснувам на долго и на широко. Во природата на човекот е да најде партнер, а нејзиното апстинирање е далеку од нејзината природа. Колку и да сме ние ,,богови на самоконтролата,, , бегањето од нашата природа не прави несреќни. Некои жени се одлучуваат никогаш да немаат деца. Иако велат дека е тоа затоа што не сакаат деца, вистината е дека се плашат од обврски (што ги прави ,,заглавени,, во некој предходен период кој не успеале да го ,,надминат,,) или дека се премногу себични и саможивни. Но не се среќни, затоа што природата бара од жената да има свое потомство за кое ќе се грижи.

2. Под психички проблем подразбирам и искомплексираност. Немањето партнер, ниту еден во животот, на 25 години прави таа да се чувствува лошо, односно нема самодоверба, најчесто има комплекс на повисока вредност (се смета себеси за грда, лоша, непривлечна итн...). Се што се наоѓа во психата на човекот, а го прави несреќен, е психички проблем. Не се само психичките болести, психички проблеми.

3. Немањето секс, кога реално треба да го имаш, е далеку од ,,топ,,. Тоа се нарекува асексуалност, и не е добра работа... но тоа е тука офтопик.

4. Не мислам, знам дека нема теорија со некого да бидеш 4 години и да немаш секс. Едно што ти нема да издржиш ако е се во ред со твојот организам, а друго, и да се натераш и да издржиш, тој нема да издржи. И не би рекла дека е ,,лош,, , сексот е нормална работа. Но во таков случај.... ебате бракот потоа ;)

5. И да немаш секс со некого, ако го љубиш и се разделите, ти го скрши срцето, сепак ќе страдаш. Сексот е она што најмалку те потсеќа на саканата личност и на убавите моменти поминати со неа, и најмалку те потсетува на лошото што можеби ти го направил. Што ако немаш секс со некого, ете, нека бидат 6 месеци врска, ти лудо се вљубуваш во него... потоа, дознаваш дека те изневерува (а сеуште немате секс) - мислиш дека ќе ти биде полесно?
Јас најмногу во животот страдав поради еден човек, со кого немав секс, а сакав да имам, но тој ја почитуваше мојата одлука (тогаш бев невина) и не ме ни допре. Подоцна се разделивме, а мене и ден денес, ми е криво поради тоа.

6. Љубовта е убава работа, макар и да не заврши со 3 бебиња. Немој да ,,апстинираш,, од љубов, затоа што тоа е тоа што од нас прави луѓе, а не бездушни суштества. Ниту едно друго суштество не љуби како што тоа го може човекот, кај сите други е повеќе инстикт.

Kajgana Shop

На врв Bottom