OziLLLL
MADRIDISTA
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 3.334
- Поени од реакции
- 1.892
Аајде бе вагино, пиши што ми фали, гледам по други теми болен сум бил?
Аајде бе вагино, пиши што ми фали, гледам по други теми болен сум бил?
Др. Лапорта вика оти страдаш од Барселонитис.Аајде бе вагино, пиши што ми фали, гледам по други теми болен сум бил?
Хахах Излези надвор добар е воздухот, поживеј малцеДр. Лапорта вика оти страдаш од Барселонитис.
Па на хобитот беа полесни од пенал, се од 2 метри, се виде коа шутираше пеналиНашиоф пола голој од пенал имат даено,незнам шо се буниш -.-
Абе па ти ко прв пат да е ова... ни прв ни последен, научивме веќе... Замислете Меси да дадеше онаков гол ко бомбата на Роналдо... Ќе немаше потреба од избор за најубав гол...Читам денеска наслови низ медиуми, хрватски, српски, македонски па и по некој странски, од типот "Барселона во режија на величествениот Меси ја уништи Валенсија на Камп Ноу."
А кога Роналдо ќе постигне хет трик или 4 гола тоа не се коментира така, туку со одличен, или со некој послаб збор.
Не ми е јасно зошто медиумите го деградираат Роналдо, го потценуваат и го намалуваат неговиот допринос за Реал Мадрид. Гомна новинарски.
Меси беше лош против Виљареал, против Осасуна не се виде, и секако таа лоша форма не ја пропратија со ни еден збор. А тоа да му се случеше на Роналдо, кој знае колку гомна ќе изедеа.
Веќе тоа дркање на Меси ми се гади, еве против Леверкузен во ЛШ пред некој ден гледав на РТС 1 и Меси ја додава топката на друг играч на 5 метри оддалеченост и коментаторот тоа го опишува со "генијален потег на малиот волшебник".
Прекрасно видеоИ уште 5 години да владеат со Шпанија и Европа .џабе им е...Со видеово се е кажано....КРАЈ!
Се ожени со курва за да ја задржи репутацијата на добар психијатар?Др. Лапорта вика оти страдаш од Барселонитис.
Кои додавања на прва човече