Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Од каде може да се купи тврда хартија во А4 формат? Нешто како онаа хартија со нерамна површина, пример за диплома. Ми треба за изработка на визит карти...едно 20-тина. Веројатно ќе можам да ја ставам тврдата хартија во принтер и да направам 20 визит карти.
Офис плус, у гтц карши спортлајф, и до сет компјутери знам дека имаат продавница

Каде во Скопјево можам да најдам човек кој што ќе ми направи вратило(од зид до зид) ?

(тие од топ шоп и чамбо не ми вршат работа...)

Каде во Скопјево можам да најдам човек кој што ќе ми направи вратило(од зид до зид) ?

(тие од топ шоп и чамбо не ми вршат работа...)
И јас ставив вратило пред 3 години ми го правше еден постар мајстор и ден денес го користам...ама незнам дали уште го чувам бројот ке побарам,ако го најдам ке ти пс во пп.поздрав

Coca-Cola Light лименки, има некаде кај нас да се продаваат?

light.jpg

Од каде може да се купи тврда хартија во А4 формат? Нешто како онаа хартија со нерамна површина, пример за диплома. Ми треба за изработка на визит карти...едно 20-тина. Веројатно ќе можам да ја ставам тврдата хартија во принтер и да направам 20 визит карти.
Било која книжара/биро материјал продавница.
Само речи "картон за печатење А4", има и мазни и рапави, и во боја.

Во кои слаткарници во Скопје може да се најде сладолед од тирамису???

Каде може да најдам некои слики/платна интересни за во детска соба ?!

У секоја продавница/трафика:facepalm:

Знаев оти ќе се јави некој ко тебе, ама и без такви не е интересно. Немаше да прашам ако не разгледав низ трафики, продавници и маркети. Проверив скоро секаде, барем во Струмица.

Знаев оти ќе се јави некој ко тебе, ама и без такви не е интересно. Немаше да прашам ако не разгледав низ трафики, продавници и маркети. Проверив скоро секаде, барем во Струмица.
Moжеше да наведеш дека живееш у струмица, некој струмичанец нека ти помогне :cool:

ај некој да ми каже дали може да се поднесе тужба против професор за навреда или нешто слично или ке морам да го решам ова на мој начин

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom