Hiperaktiv
Султан :P
- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 923
Оууу опасно ќе биде тоа рандеву...! немам самојад но на реклама5.ком и пазар3 имаш бараат мажјаци за парење...поздрав!Мажјак Сибирски Самојат си бара женска за парење.
Кучето има педигреа, излегувано е на натрепвари на телевизии на што ли не. Да не има некој случајно заинтересиран да ги носиме на романтична вечера
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 13:16 ---
Луѓе,дали некој ја знае психологијата на волците?? ми се случи нешто необично...
татко ми додека беше со пријателите на лов,отепале волчица и понатаму нашле во едно дувло 4 мали волчиња.Бидејќи биле 4 луѓе,си ги разделиле и на мене ми донесе една мала волчица ептен малечко е ко глувче но јаде и има црно кафеава боја некак многу грозничко е...ми се јавува тато Ало сине ти носам куче...јас целиот радосен си влеам дај боже да не е пекинејзер туку некоја голема сорта коа има шо да видам волк! вооолк! прво го ставивме во аквариум па во кафез и баба ми за една вечер го припитомила и сега како така некако дозволува да се гали но се плашам секој момент да не ме касне...утре на вакцина ќе го носиме,сега моментално го бањаат и не сум видел толку многу животинче да се радува на вода...но сепак на грижа ми е зашо јас лично несакам волк,а и грозно е,дали воопшто е легално да се поседува такво животинче дома?? страв ми е зашо на мене ќе паднат сите грижи околу чувањето знам дека јас ќе треба да го контролирам оти сите одат на работа сите се зафатени а баба ми ретко доаѓа ете синоќа се падна да дојде...инаку го држиме далеку од бебето и јас искрено незнам како се чувствувам коа гледам како ги јадат овците на телевизија ми иде копач да зеам да го згмечам,но ког аго гледам тоа мало лице па и сини очи лелеее...се чудам дали кога нема никој да го пуштам..вие што велите?? језиво ми е такво животно,пример кога порасне ако ме нападне???