(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Сепак нај стар куп е на земинава топка...доста ценет како што рече Чомбе....Инаку последен пат игравме финале пред 2 години мислам и загубивме во финале од Арсенал....(На пенали ако се секавата Сколс промаши само) Карлинг куп освоивме последен пат против Виган во финале...со 4-1 мислам ги згазивме....Само знам дека Ферги ке настапи со доста силна формација утре против Тотенхем....И нешто друго околу купот....Руни има животна желба да го освои купот... и доста е исповоциран од елиминирањето од Арсенал во финале...бидејки тогаш беше 100 од 100 сигурен дека ке му се исполни овој сон...Би сакал да го освоиме годинава...Поздрав до сите...

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
..Инаку последен пат игравме финале пред 2 години мислам и загубивме во финале од Арсенал.....
А последнава година во продолжение што изгубивме од Челзи не ти текнува дека беже последен пат инаку ги изгубивме двете последни финалиња тоа со Арсенал и последново со Челзи е сега ќе го освоиме ќе ја повториме 99

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
А последнава година во продолжение што изгубивме од Челзи не ти текнува дека беже последен пат инаку ги изгубивме двете последни финалиња тоа со Арсенал и последново со Челзи е сега ќе го освоиме ќе ја повториме 99
Абе се може да земат, чим така вика Шминкерот, значи нема заебанција... Пролетва има да растураат... :wink:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ееее сега и Ферги како лаже. Ја му кажав така дека ФА Купот е трет по значење. :)
Ајде одвај чекам да почне мечот. Идеме да победа!
Поздрав до сите ѓаволи, црвени ѓаволи.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ееее сега и Ферги како лаже. Ја му кажав така дека ФА Купот е трет по значење. :)
Ајде одвај чекам да почне мечот. Идеме да победа!
Поздрав до сите ѓаволи, црвени ѓаволи.
Победуваме..... поздрав и од мене до нестрпливите за голови.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахаха, нестрпливи за голови, а? :)
Да, да така е.
Одвај чекам, ајде уште некој саат ќе почне, а уште 2 саата повеќе од тој уште некој саат, ќе славиме победа!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ајде ајде и Сколси бил спремен можно е и тој да добие некоја минута, ќи ми биде мило повторно да ја гледам портокаловата глава на теренот. Уште 110 минути...

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахахахахахахаааа и мене ќе ми е мило да ја гледам портокаловата глава и 18-ката во црвениот дрес! Ќе му дадат ваљда 5-6 минути.
Ајде уште саат 106 минути! Ајде бе, не ми се чека више!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Манучо игра после во 6 часот за Ангола... Против Сенегал играт нема да е лесно,ама верувам дека ќе даде момчето повторно некој убав гол...

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Хахаха, нестрпливи за голови, а? :)
Да, да така е.
Одвај чекам, ајде уште некој саат ќе почне, а уште 2 саата повеќе од тој уште некој саат, ќе славиме победа!
може ќе ја славиме по 40 минути игра :toe::vozbud::vozbud:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Еј а Ман ќе ја даваат на СтарСпорт или ?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Што знам, би требало да ја даваат, ако не на СтарСпорт, на соккер, ако не на СопКаст ќе си ја гледаме. Ајде уште 6 минути!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Ајдеееее, мноооогу голови да има.

edit: ииии ќе има гооолови, отворен фудбал, шанса за руни

Статус
Затворена за нови мислења.