Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
"Yawn"

Сума сумарум ...

Кога Интер е прв - јадете Гомна
Кога Интер е последен - јадете Гомна

пс: Може тоа Гомна као колачи да си го читате ...сеедно ќе ме разберете што сакам да кажам !

ОПСЕДНАТИ СТЕ !!!!!!!!!

ппс: Да му се фатите на Филипо (барем не мења клубови и пцуе легенди на клубот како некои тука ...)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не е реалност? Па не сонуваме бе џони :)
абе реалност е ама овај како кажва како таму да му е местото на Интер..ако излегуваше се така каде на кој како што му е местото немаше да се гледа фудбал нели??..знајш зошто Јувентус се секогаш на врвот??..бидејќи се најбогат клуб во Италија и можат да си дозволат повеќе пари за трансфери од било кој клуб во истоимената држава ..нормално е еден клуб да има и своие успеси и падови и никој не го преминал тоа..спортот е составен дел од порази и победи освен за NBA селекцијата..за нив само победи постојат:D
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 00:59 ---
"Yawn"

Сума сумарум ...

Кога Интер е прв - јадете Гомна
Кога Интер е последен - јадете Гомна

пс: Може тоа Гомна као колачи да си го читате ...сеедно ќе ме разберете што сакам да кажам !

ОПСЕДНАТИ СТЕ !!!!!!!!!

ппс: Да му се фатите на Филипо (барем не мења клубови и пцуе легенди на клубот како некои тука ...)
Не е до тоа дека се опседнати туку не е интересно во моментов и мора некои да реметат..ама толку искомлепскирани навивачи од оние на Јувентус немам видено никогаш..не тука туку општо..па во било која група на фејсубк што е за Интер нема напишано ништо против Јувентус и ниту се потсмеваа на лошите резултати во минатите години а и плус не ни се замараат против Јувентус туку ако напишат нешто против Милан ќе напишат или ќе постираат..а оние напатените секој пораз на Интер го нагласуваат како синкир да му сме конкуренти за титула.плус еден куп фотошопирани слики против Интер на нивните сајтови..тое кој знае какви кошмари имале Интер кога доминираше!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Мислиш дека е реалност Интер да е под Лацио Удинезе и да јади дебакл од Рома и Болоња???..колку што е Косово српско толку е реалност ова ама вие од што сте заслепени од омраза трескате глупости..фудбалот не е измислен од 1990 и се играше до 2005..и другите години се играло фудбал ама ајде!
Па нели од 1990 година навка бевте шампиони во мењавање на тренери! Сега да не, набројуваме ете ќе ти спомнам двајца Традели и Зак! Ако си го прател Интер тоа време, сигурно се сеќаваш! Патем Раниери е на нивно рамниште, така да затоа напишав се враќате во реалноста!

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Деновиве треба да се знае каква е состојбата негова ама ништо чудно ова да е некоја игра на Алегри па да го спрема цело ова време Боатенг за Јуве,пошо видовме колку важна алка е,а Ибра најверојатно ќе го нема.

Како и да е ова би требало да е дерби на сезоната,ако Милан победи може да влезе у опасна серија и да не биде запрен до крај на сезона а ако победи Јуве тоа ќе значи многу во трката за скудетото.
Ќе видиме ама го очекувам најинтересното дерби сезонава.
можно е некни да настапуваше под некакви лекарства/инекции(Боатенг).....за со Јуве ќе видиме дали ќе се појави и какво ќе биде неговото присуство

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Јас мислам дека едно е сигурно сезонава титулата ојт или кај Милан или кај Јуве. Удинезе и Лацио не вервам дека се озбилни конкуренти, пошто ги видовме вечерва што направија, а пак за Интер од трет план да се уфрли и да ја грабни титулата мислам дека е невозможна мисија. Kaко и да е, и мене како фан на Милан ме фати носталгија за Јуве што неколку години не играат ЛШ, па сега се радувам и се надевам дека од вгодина италјанскиве екипи ќе се по активни во ЛШ..
Не се проблем италијанските екипи во ЛШ, колку што се проблем во УЕФА. Еве сезонава и без Јуве Италија има можност за 3 четвртфиналисти. За понатака што даде Господ, ама сепак тука се. Колку само се изнервирав на резултатите на Лацио и Удинезе во Лига Европа. Па п***а му материна, од кога тоа на вакви две екипи им стана понижување да играат во овој куп. И по состав и по финансии се создадени за купов а излегоа смешни. Никој не може да ме убеди дека се послаби од Атлетико и особено ПАОК. Еееееееј, ПАОК!!! Па Вардар да падне со нив ќе се надевам да поминат понатаму!!!

A

apidrone

Гостин
Не ги сфаќам муабетите као Јуве бил во полоша ситуација од Интер сеа, па уште и играл во втора лига. Демек испаднал од првата...

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
абе реалност е ама овај како кажва како таму да му е местото на Интер..ако излегуваше се така каде на кој како што му е местото немаше да се гледа фудбал нели??..знајш зошто Јувентус се секогаш на врвот??..бидејќи се најбогат клуб во Италија и можат да си дозволат повеќе пари за трансфери од било кој клуб во истоимената држава ..нормално е еден клуб да има и своие успеси и падови и никој не го преминал тоа..спортот е составен дел од порази и победи освен за NBA селекцијата..за нив само победи постојат:D
--- надополнето: 20 февруари 2012 во 00:59 ---

Не е до тоа дека се опседнати туку не е интересно во моментов и мора некои да реметат..ама толку искомлепскирани навивачи од оние на Јувентус немам видено никогаш..не тука туку општо..па во било која група на фејсубк што е за Интер нема напишано ништо против Јувентус и ниту се потсмеваа на лошите резултати во минатите години а и плус не ни се замараат против Јувентус туку ако напишат нештоин против Милан ќе напишат или ќе постираат..а оние напатените секој пораз на Интер го нагласуваат како синкир да му сме конкуренти за титула.плус еден куп фотошопирани слики против Интер на нивните сајтови..тое кој знае какви кошмари имале Интер кога доминираше!
Е сега друже за ова не си во право, па ако бевме ние реметени последниве 3-4 години бевме реметени од навивачи на интер, немој сега да бидеш толку лицемерен демек вие нас не, не реметевте, вие повеќе се радувавте на неуспехот на јуве него на вашиот успех, сега да не се навраќаме наназада па да бараме постови, и Интер знаме колку време доминираше 4-5 години! Не доминираше 20 години!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Па нели од 1990 година навка бевте шампиони во мењавање на тренери! Сега да не, набројуваме ете ќе ти спомнам двајца Традели и Зак! Ако си го прател Интер тоа време, сигурно се сеќаваш! Патем Раниери е на нивно рамниште, така да затоа напишав се враќате во реалноста!
Извини а што тренери се Конте,Ферара,Раниери и Дел Нери ?

Што се палиш ко мајмун на банана не знам .... бар да имате некоја смешна ДОСЕТКА па да реметите ...

- 10 било - 20 - 30 па тие пацерите од Јуве балкан и песни рецитираат ко второодделенчиња ....со Панче под рука да се фатат ебате ...

Комплекси имате колку Џена Џејмисон што примила у животов ... па сеа ти види

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458

Што се палиш ко мајмун на банана не знам .... бар да имате некоја смешна ДОСЕТКА па да реметите ...

- 10 било - 20 - 30 па тие пацерите од Јуве балкан и песни рецитираат ко второодделенчиња ....со Панче под рука да се фатат ебате ...

Конте бе друже им докажа на цела фудбалска јавност е што тренер не знам што треба да докажи, па ти ако не пратиш фудбал сега никој нетие крив! Башка на сите дерби на сите ги плескаше дебело! Јас не ги правам Ферара и Дел Нери тренери, ете Макар и Конте, ама годинава Конте и Јувентус играат најдобар фубдал во Италија така да ти не се чуди како теле на шарена трева!

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

Воглавно бевте во право за секоја реченица ремет што сте ни ја дале последниве години. Ама молимте немој да збориш за комплекси на навивач на Јуве спрема навивач на Интер (зборам за долгогодишен навивач, не средношколци). Тоа ти е исто ко навивач на Ренџерс да има комплекси од навивач на Селтик. Не ме заебавај.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Воглавно бевте во право за секоја реченица ремет што сте ни ја дале последниве години. Ама молимте немој да збориш за комплекси на навивач на Јуве спрема навивач на Интер (зборам за долгогодишен навивач, не средношколци). Тоа ти е исто ко навивач на Ренџерс да има комплекси од навивач на Селтик. Не ме заебавај.
Yet , ја користиш секоја прилика и во секој твој пост на форумов се спомнува ИНТЕР , МОРАТИ крив за Калчополи итн ...

Па сеа не знам баш ....Ја фала богу комплекси ни од Милан ни од Јуве неам (пошто се местачи , два пати пратени во Серија Б ради местење ...тоа е тоа ..)

Или тогаш татко му на морати ...маме им ебам а ?

пффф

A

apidrone

Гостин
Yet , ја користиш секоја прилика и во секој твој пост на форумов се спомнува ИНТЕР , МОРАТИ крив за Калчополи итн ...

Па сеа не знам баш ....Ја фала богу комплекси ни од Милан ни од Јуве неам (пошто се местачи , два пати пратени во Серија Б ради местење ...тоа е тоа ..)

пффф
Замаранти.
http://www.football-italia.net/node/12689

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135

пффф
Не знам каде си го прочитал тоа ама сигурно не било од мене. Си ме утнал бе брат. Никого не кривам за калчополи ниту па Морати сум го ставил во контекст (освен по некоја навреда дека е грд ко цигански коњ). Муабетот ми беше дека долгогодишен навивач на Јуве не може да има комплекси од навивач на Интер. Имам голем број на другари интераши и нивниот сеир последниве години во споредба со тоа што го трпеа додека бевме деца е мачкина кашлица. Не е тоа тоа, на ме допира толку колку што нив ги болеше пред десет-петнаесет години кога плачеа по секоја загубена титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom