(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A бе Манучо постигна гол за Ангола денес! Ѕвер е батето, ќе го биде.
Ај да му се множат.GLORY GLORY!

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
manuco ke bide zakon
se razbira ako se ronaldo i rooney ustav

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе машала крупен бил Манучо, како Саха е нешто ама покрупен и покорпулентен. Голот го постигна со глава, добро се движеше, асистираше и се на се сум презадоволен од прво гледање!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
А бе машала крупен бил Манучо, како Саха е нешто ама покрупен и покорпулентен. Голот го постигна со глава, добро се движеше, асистираше и се на се сум презадоволен од прво гледање!
Баш тоа и се пишуваше за него кога потпиша за нас дека има снага детето... Ајде уште 3-4 гола да даде за Ангола и потоа ги очекуваме неговите погодоци во дресот на Ман Јун. Во Ангола игра со број 23, може и кај нас да го носи тој број...:smir::smir:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелее на оној ПЕПЕ од Реал маме ќе му е*ам пи*ка му матер. Еве што пишало копилето Тука

Како не нека ми се фати тој за долниот. Роналдо ќе бил најдобар во свет ако оди во Реал. ХАХАХА и Бекам ќе беше и си заеба кариера и овен па и тој си заеба. Кој е клучниот фактор РЕАЛ па роналдо да добие примат најдобар играч. Кога зборам и за него еве друга вест за тоа оваа година колку се очекува од него. Тука

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ѕвер е Манучо, ќе го биде.

Едит: Сега прочитав за Пепе тоа што кажал. Леле до толку сите и Пепе и мајка му го тераат во Реал! Абе ќе се упропасти у Реал, малце ли играчи упропастија.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе сум за забележал за манучо се дивите кога дава гол за Ангола. Абе глеадајте за нас да дава за Ангола ич да не ви е гајле. ХАХАХА кај нас он ќе требит да се докаже.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe sto se nervirate bez potreba:smir:
Normalno e deka najdobriot igrac vo svetot site sakat do go imat vo svojot sostav,no sepak toa im e samo son:pos2: :pos2:
:smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Лелее на оној ПЕПЕ од Реал маме ќе му е*ам пи*ка му матер. Еве што пишало копилето Тука

Како не нека ми се фати тој за долниот. Роналдо ќе бил најдобар во свет ако оди во Реал. ХАХАХА и Бекам ќе беше и си заеба кариера и овен па и тој си заеба. Кој е клучниот фактор РЕАЛ па роналдо да добие примат најдобар играч. Кога зборам и за него еве друга вест за тоа оваа година колку се очекува од него. Тука
Па до сега, во поновава историја на фудбалот не се сеќавам играч на реал да ја освоил тиулата најдобар фудбалер а пред тоа да не постигнал успех со друг клуб. Сетете се на Зидан(освои Светско Првенство со Франција на потоа замина за реал, а со игрите до полусезона не заслужи ништо но беше најдобар во финалето), Роналдо(најдобар стрелец на освоеното СП и после тоа замина во реал каде ништо не покажа посебно), Канаваро(СП со Италија и попсле тоа замина во реал и сеуште мислам дека е катастрофа играч иако некои многу го фалат-ко снегот лански е добар:pos2:) итн. Можеме да заклучиме дека со игрите во реал досега никој не заслужил да ја добие таа награда. Затоа Пепе може да од*би кај на мајка му *ичката!Ајт!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Абе сум за забележал за манучо се дивите кога дава гол за Ангола. Абе глеадајте за нас да дава за Ангола ич да не ви е гајле. ХАХАХА кај нас он ќе требит да се докаже.
Е како да не се дивиме, кога е играч на МАНЧЕСТЕР? Кога е црвен ѓавол? :)
Чомбе, одличен пост за играчите на Реал и се е вистина тоа. Само упропастуваат играчи. :(

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Па до сега, во поновава историја на фудбалот не се сеќавам играч на реал да ја освоил тиулата најдобар фудбалер а пред тоа да не постигнал успех со друг клуб. Сетете се на Зидан(освои Светско Првенство со Франција на потоа замина за реал, а со игрите до полусезона не заслужи ништо но беше најдобар во финалето), Роналдо(најдобар стрелец на освоеното СП и после тоа замина во реал каде ништо не покажа посебно), Канаваро(СП со Италија и попсле тоа замина во реал и сеуште мислам дека е катастрофа играч иако некои многу го фалат-ко снегот лански е добар:pos2:) итн. Можеме да заклучиме дека со игрите во реал досега никој не заслужил да ја добие таа награда. Затоа Пепе може да од*би кај на мајка му *ичката!Ајт!
А Томас Гравесен ??? а уште куп други кои т.н галактичка (читај месечарска) машинерија ги уништи.... секогаш трчаат кон слава на погрешен начин..... и казната за тоа ги стига.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А Томас Гравесен ??? а уште куп други кои т.н галактичка (читај месечарска) машинерија ги уништи.... секогаш трчаат кон слава на погрешен начин..... и казната за тоа ги стига.
Од тој куп би ги издвоил Бекам, Гаго, Игуаин, Диого, Касано, Дренте, Самуел..........
Само Руд кој им го дадовме покажа нешто а другите катастрофа!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе не оди Роналдо во Реал, и Мијатович изјави дека тоа е невозможно... Иначе нешто ново, Андерсон бил повикан за селекцијата на Бразил, (играше и на Копа Америка) имаме уште еден репрезентативец сега...:smir::smir:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе што се замарате со Реал мавни те го и Пепе и сите од таму. Сега љубоморат што е најјак а го немат а Пепе може да му се фане за куро на Роналдо. Се знае кој се најјаки МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Super post bravo:smir:
I taka e Real ne zasluzuva igrac kako Cristiano:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom