(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Рој Кин беше закон... Буквално страв и трепет не терените. Сега некои од неговите играчи во Сандерленд се жалеле на неговите методи на работа (ги мавал со столови и слично)... Вистински капитен беше, ги држеше сите под контрола, дури и противниците...

za toa si vo pravo roj kin bese i e seuste takov ednas runi izjavi deka od nikoj ne se plasile niti od fergi tuku samo od kin mislam toj bese fenomenalen igrac isto i erik kantona :salut:

Не знам дали се сеќавате на сцената кога играа на Хајбери Арсенал-Манчестер јунајтед! Во соблекувалните Виеира нешто му дофрлувал на Гери Невил и кога му кажаа на Рој Кин за случката, излезе од соблекувална, и му се пушти на Виеира со зборовите "Најде Гери да го закачаш, дојди со мене да се испробаш". Овој одма избега, а Рој вика "ќе те најдам надвор". Знам на тој натпревар Рој Кин неколку пати го крена Виеира, а ние победивме 2-4!

Не знам дали се сеќавате на сцената кога играа на Хајбери Арсенал-Манчестер јунајтед! Во соблекувалните Виеира нешто му дофрлувал на Гери Невил и кога му кажаа на Рој Кин за случката, излезе од соблекувална, и му се пушти на Виеира со зборовите "Најде Гери да го закачаш, дојди со мене да се испробаш". Овој одма избега, а Рој вика "ќе те најдам надвор". Знам на тој натпревар Рој Кин неколку пати го крена Виеира, а ние победивме 2-4!
da jas se sekavam. ama ne se stepaa:helou:

Roy Keane bese zver.steta sto zavrsi taka negovata kariera vo Man U.isklocitelno fantasticen fudbaler.Borben,so timski duh,moral,talent.pomina prekrasni sezoni vo dresot na Man U

da jas se sekavam. ama ne se stepaa:helou:
А бе да можеше нашиов и ќе го наплескаше ама не се деси тоа. Само еднаш за гуша се фатија. Штета судијата беше близу и одма ги оддели. :vozbud:

:pos2::pos2::pos2:Iskreno ne znaev za toa :pos2::pos2::pos2:
Dzver si e covekot:pos2::pos2:
Ama mislam deka ne e vo red po igracite da mava so stolici :pos2::pos2::pos2::tapp::tapp:

Ау, добра меч беше тоа, водеше Арсенал 1:0, па изедначивме 1:1, поведоа Арсенал 2:1, потоа Роналдо со два гола за 2:3 и О’Шеј за 2:4 во последните моменти. :)
Абе Рој Кин беше..ѕвер, едноставно кажано!

eeeeeeeeeej Manuho gol dade na prviot mec za angola.vo tek e 40 min.mislam ne ni treba sega drug napagac.vitalen,zilav,izdrzliv.so eden zbor fantasticen napagac.gledajte na eurosport ima prenos

eeeeeeeeeej Manuho gol dade na prviot mec za angola.vo tek e 40 min.mislam ne ni treba sega drug napagac.vitalen,zilav,izdrzliv.so eden zbor fantasticen napagac.gledajte na eurosport ima prenos
Pa rekov deka mozebi e dobar,a site go potcenuvaa pred vreme !!
Ej ve molam pomognete za utakmciata.Da ja najdam.Conferencija North,ili South e.takvo nesto.
Newport-:-Cambride C

Pa rekov deka mozebi e dobar,a site go potcenuvaa pred vreme !!
Ej ve molam pomognete za utakmciata.Da ja najdam.Conferencija North,ili South e.takvo nesto.
Newport-:-Cambride C

pa ako ja nema nikade sigurno e odlozena.taka pred edna nedela isto taka eden mec bese od Wales go nemase nikade i na kraj ispadna odlozena deka e i mi isplatija bez nea.

pa ako ja nema nikade sigurno e odlozena.taka pred edna nedela isto taka eden mec bese od Wales go nemase nikade i na kraj ispadna odlozena deka e i mi isplatija bez nea.
Abe ne,ne mozam da ja najdam i cera imav edni od tama North,South.
I ne mozev da gi najdam i sabajle otidov vo oblozuvalnicata i gi vidov rezultatite e dali ke moze nekoj da mi kaze nekoja strana za takvi poslabi ligi.:tapp: :tapp:

Abe ne,ne mozam da ja najdam i cera imav edni od tama North,South.
I ne mozev da gi najdam i sabajle otidov vo oblozuvalnicata i gi vidov rezultatite e dali ke moze nekoj da mi kaze nekoja strana za takvi poslabi ligi.:tapp: :tapp:

a be soznam brat so da ti recam.ako ne pojdi si pak utre vkladilnica i vidi.

da kazam nesto sega vo vrska so vcerasniot mec pomegu totenham-arsenal.adebayor i bentdner se sturkaa na terenot i adebayor so glava go skrsi na bentdner.a be koga ce gubat i ko ne ce mozat da dadat gol se utepuvaat megu sebe:pos2: :pos2: :pos2: ko ce dojdet na Old Trafford godinava ne znam so ce napravat.ce se isopubiet megu sebe

video od incidentot

da kazam nesto sega vo vrska so vcerasniot mec pomegu totenham-arsenal.adebayor i bentdner se sturkaa na terenot i adebayor so glava go skrsi na bentdner.a be koga ce gubat i ko ne ce mozat da dadat gol se utepuvaat megu sebe:pos2: :pos2: :pos2: ko ce dojdet na Old Trafford godinava ne znam so ce napravat.ce se isopubiet megu sebe

video od incidentot
Aha,nema veza Fala.
Manucho e SUPEER.:vozbud: :vozbud: :vozbud:

video od incidentot
Sami se tepat veke:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom