Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Денес да можеше Боаш да излезе на терен, сигурен сум дека ќе исшутираше најмалку пола играчи на терен. Колку само беше нервозен, се гледаше по секоја негова реакција.
Дефинитивно човеков е најмалку виновен кога ќе се согледаат работите, едноставно играчите го бојкотираат, вакво незалагање, вакво аматерство немам видено. Освен Луиз, Мата и Иванович, буквално никој несакаше со прст да мрдне за да покаже нешто.
Ова е срамота за играчите, не за Боаш, сите се свесни дека играчите го бојкотираат.
И мислам дека ова е една од последиците кога менуваме тренери како чорапи, играчите мислат дека се поважни од клубот, па им одговара секој тренер да го бојкотираат, додека на сметката им течат неделните плати. Море убиј гомна на теренот, сите да ги продаде во лето дај Боже.

Што да кажам е веќе излишно и кажано, освен the awkard moment кога фановите на Интер се тешат со Челзи, и обратно, ех до кое дереџе дојдовме.

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
Денес да можеше Боаш да излезе на терен, сигурен сум дека ќе исшутираше најмалку пола играчи на терен. Колку само беше нервозен, се гледаше по секоја негова реакција.
Дефинитивно човеков е најмалку виновен кога ќе се согледаат работите, едноставно играчите го бојкотираат, вакво незалагање, вакво аматерство немам видено. Освен Луиз, Мата и Иванович, буквално никој несакаше со прст да мрдне за да покаже нешто.
Ова е срамота за играчите, не за Боаш, сите се свесни дека играчите го бојкотираат.
И мислам дека ова е една од последиците кога менуваме тренери како чорапи, играчите мислат дека се поважни од клубот, па им одговара секој тренер да го бојкотираат, додека на сметката им течат неделните плати. Море убиј гомна на теренот, сите да ги продаде во лето дај Боже.

Што да кажам е веќе излишно и кажано, освен the awkard moment кога фановите на Интер се тешат со Челзи, и обратно, ех до кое дереџе дојдовме.
хаха сакаш да ми кажеш дека дрогба не се трудеше?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
хаха сакаш да ми кажеш дека дрогба не се трудеше?
Дрогба е причината за колку-толку подобрата игра во второ полувреме. Се гледа каков авторитет има врз другиве. Ама нема да се замара он со тоа, ќе си оди после сезонава и ќе си зима милиони во Кина или на друго место, ќе си ужива.

H

HoT IcE

Гостин
Баш како што рече Донев, затоа треба Дрогба да остане уште 2 години, се виде каков авторитет има, сите почна да ги воведува во ред откако влезе, не знам дали приметовте, кога почна да дига раце и да се буни кога никој не влезе при едно нафрлување на Бертран или Иванович да беше.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ајде ќе се тешиме со ЛШ :D
Добар тим ќе имаме за против Наполи.Особено средниот ред:Рамирес,Есиен,Лампард

:love:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Нормално дека ќе сака да си оди кога за резервите неможеше да престане да дава голови, а никако неможеше ни до клупа да дојде во прв тим.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Ако продолжиме вака и Лалковиќ,Бертранд и компанија ќе си одат ....

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.728
Поени од реакции
52.668
Ако стварно има бунт од некои играчи против Боас, а Боас има целосна поддршка од Абрамович за наредна сезона, да сум јас на негово место уште сега ќе ги ставам тие што се бунат во резервите, а тие од таму што заслужуваат ќе си играат прв тим. Како што им направи на Анелка и Алекс. Па нека се бунат после пак.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Зошто го продадовме Борини?
Ние Робен и уште неколку добри играчи дадовме а неголи Борини..
Катастрофа сме оваа година,и ако со Наполи разочараат незнам што да кажам.
Нападот е најголем проблем и требаше да се донесе некој напаѓач,а ние ништо не донесовме..Лукаку мора да игра повеќе ако сакаме да остане кај нас,ако не и тој ќе си замине во некој клуб кај што ќе има повеќе шанса за игра.

L

Löwe

Гостин
Ние Робен и уште неколку добри играчи дадовме а неголи Борини..
Катастрофа сме оваа година,и ако со Наполи разочараат незнам што да кажам.
Нападот е најголем проблем и требаше да се донесе некој напаѓач,а ние ништо не донесовме..Лукаку мора да игра повеќе ако сакаме да остане кај нас,ако не и тој ќе си замине во некој клуб кај што ќе има повеќе шанса за игра.
Робен го продадоја од проста причина. Повеќе беше повреден, од ошто играше. А и Реал го продадоја на Баерн од истата причина. Е сега во Баерн исто пак игра, кога не е повреден игра сјајно, ама пак често се повредува

Kajgana Shop

На врв Bottom