GameZone - Нов македонски гејминг портал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Точно е дека претходно имаше доста обиди за остварување на оваа идеа - асален македонски гејминг портал, но истите беа или неуспешни, или не траеа долго. Затоа, ние, тим од неколку батки се решивме да си ја пробаме среќата на ова поле и се одлучивме да отвориме сајт со ваква содржина бидејќи сите сме свесни колку е распростанет гејмингот во Македонија. Сајтот е гланц нов, имаме амбициозен тим и најискрено се надеваме дека сајтот ќе биде успешен иако знаеме дека гејмингот во Македонија не е на завидно ниво.

Што може да ви пружи нашиот сајт?

• Да читате совети и трикови и да превземате разни содржини
  • Да читате вести од гејминг општеството
  • Да читате оригинални рецензии за ново излезените игри
  • Да играте флеш игри

Се надеваме дека ќе уживате во содржините кои сајтот ги нуди.
Добредојдени се секакви пофалби, поплаки, критики и предлози.

Посетете не.
www.gamezone.com.mk

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Кај може да играм флеш игри ? Иначе страната е ОК на прв поглед,малце ми делува како натрупана,посебно тој банерот горе толкав нема потреба исто и вестите подоле..ако ме сваќаш што сакам да кажам.

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Играчницата ќе биде воведена во следните неколку дена.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
За изгледот немам замерки ама поработете малце на печатните грешки во сите рецензии забележав по некоја исто така и некои слики не се гледаат.

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Фала на пофалбите и критиките, ќе се потрудиме да ги поправиме грешките и да продолжиме уште подобро.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
И јас пишувам за сајтот. Одвреме навреме ќе има разни лудории. Од мене секако ама и од другите.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Внимавајте малку повеќе на печатните грешки и/или дијалекти.

Во еден пост имате НАЈПОВЕЌЕ и лапТОПОВИ....

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Сајтов изгледа топ, одличен дизајн и идеа.

Но, премногу граматички грешки има во артиклите, дури и во краткиот опис за Стефан има очигледна граматичка грешка кај “највеќе“.

Друга замерка ми е неорганизираноста, настојувај еден автор да пишува за FPS игри, друг за RPG, MMORPG, трет за возачки игри, спортски игри, стратегии, indie игри и така натака.

Потоа на секој автор на којшто си му доделил жанр, дај му задача новости за таа област да објавува. Вака ко што гледам на прв поглед секој си пишува за својата омилена игра која излегла одамна и секој си пишува за тој што сака.

Значи ти треба уредник кој ќе распределува задачи, ќе го организира тимот и ќе чита баш све пред да се објави. Најди некој што ќе биде асален уредник и лектор и без гајле ќе ти напредува квалитетот на содржините на вебсајтот.

Освен тоа супер е сајтот, се додека настојуваш да го подобруваш, нема да имаш гајле.

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Средивме интервју со еден Македонец кој што има работено во Ubisoft и Microsoft. Па сеа сакам да ве прашам вас читателите што највеќе би ве итнересирало во врска со неговата работа таму? Што точно да го прашаме?

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.477
Поени од реакции
3.287
A што има конкретно работено за нив?

Kajgana Shop

На врв Bottom