GameZone - Нов македонски гејминг портал

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ќе видиме за тоа.

Па дечки и девојки, играчи и неиграчи, наша цел е да го промовираме медиумот со сите негови страни, насилини и антинасилни, високобуџетни и нискобуџетни, смислени и бесмислени. И сето тоа да го коментираме.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе видиме за тоа.

Па дечки и девојки, играчи и неиграчи, наша цел е да го промовираме медиумот со сите негови страни, насилини и антинасилни, високобуџетни и нискобуџетни, смислени и бесмислени. И сето тоа да го коментираме.
Се тоа е направено профи на сајтов, само тоа не ми праи нешто мерак, што веќе го пишав.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Баш е супер сајтот. Само ако може на форумот во лични подесувања да ја додадете опцијата ''промена на име'' како што има на овој форум. :)

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Тоа што не ви праи мерак корун слободно пишете го и ако е добар предлогот одма ќе се направи нешто околу тоа.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Тоа што не ви праи мерак корун слободно пишете го и ако е добар предлогот одма ќе се направи нешто околу тоа.
Ништо не ми смета, него малку не ми праи мерак оценувањето на игри. Се друго на сајтов е одлично, нови содржини секој ден, убаво склопени, се е за мерак.
Ете пишав и по некој предлог за пачовите.

O

ob1

Гостин
Супер е сајтов. Само немојте после некое време да ви здосади и да го запоставите. А да и убаво е да напраите како што некој претходно кажал, да се поделите и секој човек да пишува за одреден жанр на игри, и за истиот да споделува информации.

Член од
18 јуни 2008
Мислења
50
Поени од реакции
16
Ni trebaat moderatori za forumot, koj saka neka me kontaktira po pp da mu gi kazam uslovite :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Греота/срамота е уште да ја немате објавено вестта за официјалниот датум на излегување на Diablo III...

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Греота/срамота е уште да ја немате објавено вестта за официјалниот датум на излегување на Diablo III...
Уште не е со полна пареа , јас неможам да пишувам многу сум зафатен а и неколку други ... од април почнуваме асално.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Можете да вметнете и рубрика ретроспектива каде ќе пишувате рецензии на стари добри игри.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Можете да вметнете и рубрика ретроспектива каде ќе пишувате рецензии на стари добри игри.
Во истата рубрика рецензии одат и стари и нови, не е тоа проблем.
Проблемот е.. од толку многу нови игри нема време да се играат стари, а уште помалку да се пишува за нив. Ако некој автор е расположен можеби ќе напише.

Како и да е, јас лично ако би бирал да пишувам за игра стара половина година (релативно нова) и за некоја стара 10 години, првото е мојот избор. Нов бран, нови идеи, нови времиња.

Да не имаш некој конкретен наслов за кој би сакал да прочиташ повеќе?

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Gamezone.com.mk стартува со цел да го подигне гејмингот на сосема ново и повисоко ниво во Македонија, вели Стефан Стојанов, основач на порталот кој има и форум и играчница со Flash игри.

Стефан вели дека ќе се потрудат да понудат објективно мислење за сите нови игри, како и совети за гејмерите како да стигнат до промоција.

„Гејмери во Македонија има многу, но информациите во врска со игрите многу доцна стигнуваат до сите како на пример промоција на некоја AAA игра што се продава беспари или со огромен попуст,а за тоа овде никој не знае, а веста ќе се рашири по одреден период кога промоцијата ќе заврши.“​

Според него, најпопуларнaтa игрa во моментов во Македонија е Counter-Strike, но World of Warcraft, Pro Evolution Soccer, па и Fifa се исто така популарни. Има многу гејмери кои сакат тркачки адреналин во стилот на Need for Speed

Kajgana Shop

На врв Bottom