How I Met Your Mother

• Креатор на темата Креатор на темата Alley
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ви е омилен лик од серијата

• Вкупно гласачи
    301
  • Гласањето е завршено на .
Барни извонреден како и секогаш, добра епизода, единствено крајот ме изнервира малку, го отупеа веќе...

Добар крај на 16та епизода, баш ме интересира како ќе изреагира Барни коа ќе дознае :)

На почетокот ми се свиѓаше, после коа почна со срањата на Шербатски и Кевин знаев дека ќе биде тапа. Значи преку куров од тажните краеви. Ситком е да му се серам.
Едино добра ствар е што изглеа нема да го глеаме Кевин понатака. Уопште не беше смешен.

Не знам која е поентата да ги приближуваат Робин и Тед, кога е очигледно дека таа не е мајката. Ок, на почеток одеа, раскинаа и доста беше, нема што сега пак. Робин и Барни за мене се идеален пар.

P.S Бетер од Inception стана серијава. Приказна во приказна внатре во приказна во пресврт во приказна.

Ако собереш се на се, добра беше епизодава, имаше добри моменти во возот, Барни мајстор како и секогаш.
Ама Робин сезонава ја направија жива трагедија. Не дека и претходно беше којзнае колку смешна, ама пак имаше некоја финта и од неа, а сезонава од нејзиниот лик направија стварно една голема трагедија.

Ни навика веќе не ми го задржува вниманието на оваа серија.
А толку ја сакав на почетокот.
Последните две епизоди не ги ни спуштив... :(

Морам да се согласам до 6 сезона беше ок ама седмава ептен тргна надоле:place: ,а серијата имаше Legen ...wait for it ...Dary почеток .(y)

Дури веќе не се ни труди Тед да каже како ја запознал мајка им :pos:

Дури веќе не се ни труди Тед да каже како ја запознал мајка им :pos:

Идат накај сериозност, ги прават ликовиве демек "реални" и после во наредната епизода Лили пробува да му ја уништи среќата на Тед заради облог со Маршал.
Пробувам да ја гледам како комедија, не ја бива, недоволно смешки.
Пробувам да ја гледам како драма, не ја бива, недоволно сериозност.

Ликовиве демек се движат напред сите, а уствари никој не се движи напред освен да речеме во поле на работа.

Уште трошите време на серијава бе?
До 5 та сезона се трпеше. После вагиналните хормони на Тед беа премногу за мене!

Изгледав само 20тина секунди од последнава епизода и алт-ефчетири ајт у курац, не ја гледам веќе. Што е многу, многу е...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom