Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.761
Поени од реакции
6.542
Syn зошто ти сметаа навивачиве што пееле песни за Мурињо ? Па барем он заслужи да му пеат,и 90 минути да пеат за него јас нема збор да кажам ! За другото си во право,имаше периоди кога беа исвиркувани дел од фудбалерите тоа и со Пандев се дешаваше,тоа многу тешко паѓа врз фудбалерите и после тешко е да се вратат во форма,али за на крај свирежите им ги оправдувам,зарем да не сакаш после таков мизерен настапт да им дадат аплауз !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Гледам на Скај , ги чекаат пред гаража кај што искачаат со коли .
А Џузепе Бергоми вика дека навивачите се тотално во право .
Море нека им ги искршат и нека им донесат рикши, секој фудбалер по тројца навивачи да однесе до дома.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.990
Поени од реакции
45.317
Гледам на Скај , ги чекаат пред гаража кај што искачаат со коли .
А Џузепе Бергоми вика дека навивачите се тотално во право .
Да да, во право се, сигурно после тоа што ќе го видат и чујат играчите нареден меч ќе бидат препородени и до крајот на сезоната само победи ќе наредат.

Дефиниција за фан на Интер во Италија, кога се први, 12ти играч со одредени исклучоци ко оние што го укопаа Кварезма, кога не се први еден од најголемите противници на Интер и 12ти играч за противникот. Секогаш било така, само пак ќе кажам, не се они исклучок, и другите се такви само бидејќи сум ги следам стриктно Интер доволно сум кадарен да оформам мислење за '' нашиве ''.

Имаат да учат и учат и учат и учат и учат од енглезите и ред други, освен за правење на кореографии за ништо друго не ги бива. Чим на Пандев лани у 4то коло се по список му ебеа а тепаа 4-0 што повеќе да се очекува од ваквите ?

А Бергоми вели дека се у право зашто е жабар и го има оној грд менталитет у него, никој не вели дека не треба да се изразува незадоволство ама за тоа постојат многу други начини а не да се пцуе по све што дише а е дел од тимов ( освен Занети ). Кога ради истото трпи тимот и играчите, и играат дополнително лошо и саму им одмагаат а уз пут му помагаат на противникот, ондак ја лично не гледам оправдување за тој нивни малоумен однос.

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Какви идиоти, човече! Можат книга да напишат за тоа, како да уништиш тим за нецели две сезони. Ја не ни знаев дека е можно, додека не се случи ова што се случува сега. Гледано во ретроспектива (која е малце заматена ради тоа што изгубивме 3-0 од FUCKING БОЛОЊА), ја направивме секоја можна грешка која што можеше да се направи, од освојувањето на тројната.
Ваква сезона до сега сме немале, вакви понижувања сме немале. Милан кога имаше криза заврши на 5то место (ако добро памтам) и не беше ни полу-лош ко што сме ние сега. Јувентус завршуваше 7ми , ама они доаѓаа од успеси, како 3мо место во Италија. Ние идеме накај другиот дел од табелата. А, кога ќе ми текне дека идат натпревари со Наполи, ЈУвентус, Удинезе.

Да ви обратам пажња само на една изјава од нашиот драг претседател
"We keep talking about a project, which makes me think of someone talking to you about something which will happen who knows when... What project? We live football every week with all of the passion, the fear, the pain and the joy. So talking about a project is always a bit annoying"
Незнам дали се зеза или вистина го мисли тоа, али како и да е реалноста му дава до знаење дека комплетно греши со пристапот овие две години.
Неќам да го продаде клубот (зошто тогаш ќе отидеме под стечај, со оглед на тоа колку профитабилни сме), ама for the love of god нека стаи некој друг да ги носи главните одлуки во тимов или нека земе тренер на кој што ќе му ја даде таа слобода. За нафта не се сомневам дека го бива, ама за фудбал многу се сомневам.

Не гледам тренер што сега би не земал и би не направил подобри. Едино Капело, ама и он и други незнам колку ќе сакаат да си ја стават репутацијата под ризик за ваков Интер.
На лето ако сакаме да донесеме некој, Пеп, Спалети и слични напаѓачки тренери, ќе мора и огромни пари да се фрлат за одбраната и средината, или ќе завршиме како годинава. Комплетно поинаков вид на играчи би ни трбале за таму од овие што сега ги имаме.
Камбијасо и Занети заедно ко двојка во средина, по илјадити пат повторено, никогаш веќе заедно. Катастрофа беа денеска, посебно Камбијасо. Го уништуваат кога има многу простор за покривање. Пресинг, му требаат и на него и на Занети 10 минути дури да стигнат до играч. И зашто го свиркаат толку Форлан. Не е он крив што од цела кариера како централен напаѓач, сега на Интер им текна крило да го прават.

И мамето на ЕВН, неможам да се снајдам до дома да си дојдам, влезот од зградата ќе си го утнев. :mad:

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Аууу да.. заборавив да пишам уште нешто.

Пред почетокот на утакмицата на Меаца имаше едно дете со банер : " Ве молам тепајте денес , за да не ме зезаат другарите од школо" :pos:

Ке ве замолам за едно минутно молчење за психичкиот терет што допрва следи на младото момче.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај да направам пресек...

Значи - Прво до почитуваните господа кои што сметаат дека Г-динот Раниери не е крив за ова што му се случува на тимот.

1.Со кој памет почнуваш утакмици 4-3-2-1 или како и да е против последнопласираните екипи играш со ЕДЕН НАПАЃАЧ и дури и на 0-1 ,0-2 не отстапуваш од истата него само мењаш играчи (и тоа ЛОШО ги мењаш).

2.Со што заслужил Пацини да игра секоја утакмица по 90 мин ?

3. Толку ли си ќор се да ти ебам дека Снајдер како крило е поочаен од мене како математичар ...

Умри ...

Е сеа .... мене ме нервира тоа што и г-дин Морати и остатокот од екипата КУР ги боли за тимот а ја тука кризирам и ПО СТОТИ пат годинава ми ПРОСЕРУВААТ викенд ...алал да им е ...

Цезар - го боли цеф ...прави 200 киксови у 4 кола ама магично Вивиано го пратија на позајмица

Лусио не го коментирам , али тоа форот од пет чекора у гз да си го тупне

Ранокиа ме разочара комплетно и се надевам дека у прва прилика ќе го шутнеме ...

Маикон такоџе ....не му се игра веќе

Камбиасо е ПРЕСПОР и преСТАР веќе за играње и треба да им отстапи место на Поли и компанија ...

Поли зашто беше на бенч ?

Паломбо зашто уопште е земен ??

Пацини треба да му се ПЛАТИ и да си иде исто и на Форлан - одвратии скапани

Снајдер не го коментирам и на тие што мислат дека треба да го шитнеме само ќе ве потсетам дека таков играч како него НЕМАВМЕ 30 години ....и СУМЊАМ дека ќе земеме ...

За мечот со Болоња денес јас не видов ЕДЕН шут кон гол освен главата на маикон у Гилет и подавањето на Форлан .... Не им е срам бе пичка ли му материна на 0-2 да играат како да водат 4-0 ???

Срамота ...

БОЈКОТ !!!

Се надевам прво што ќе прочитам утре е дека Раниери е ШУТНАТ

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Во право е Syn за навивачите, јас памтам уште со Виери, човекот ни беше икона, се растури од голови давање, излезе од форма и почнаа да го свират. Во Интер публиката е 12 играч, се додека победуваш. Од друга страна разбирам дека сега ќе свират по кој ќе стигнат, затоа што две години неуспеси веќе притискаат, и можеби е добро тоа не за резултат, туку за да проработи алармот во управата.

Мене и понатаму политиката ми изгледа конфузно, не знам што сакаат да направат и не знам и самите дали знаат. Тројца играчи со квалитет и реноме да донесеа, наместо овие 1000 трансфери и позајмици, сега ќе бевме каде-каде подобри. А најлошо од се е, пошто сме броук, не се земаат играчи во јуни и да се оди на здрави подготовки, туку на 31 август, по што се уигруваме до октомври. Овој пат февруари, Game of Thrones ќе почне втора сезона уште малку, а ние уште немаме основен состав. Лутање е ова... Потребен е тренер-менаџер од светска класа кој ќе има некаков буџет и одврзани раце да прави што сака.

Kajgana Shop

На врв Bottom