Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.907
- Поени од реакции
- 23.317
На кој му е мерак што губиме , дека мене многу ми е мерак
Mene mi e merak isto !!
На кој му е мерак што губиме , дека мене многу ми е мерак
Одлетај во твојот фан клуб!Честитки, штотуку постанавте Челзи...
ИОсоно што имаш ти да кажеш на ова?BRACO INTERISTI ne smijemo nikoga da krivimo za ovaj propast.OVO je moralo da se desi,niko nije kriv,to je od Boga tako dato.
And that's not all...На списокот треба уште да се додадат и играчите кои се на позајмица...
Знаев
Не го мешај Мунтари во тие.And that's not all...На списокот треба уште да се додадат и играчите кои се на позајмица...
Обично ѓаолот го кривеа за вакви работи... се сменале времињава...ИОсоно што имаш ти да кажеш на ова?
Навивачите на Интер, и воопшто во Италија, се едни од најмизерните и претставуваат класичен пример како не треба да се однесуваш кон она што е Свето за секој навивач.
Навивачите на Интер конкретно, бидејќи сум сепак фан на тимов и го следам од кога знам за себе, отсекогаш одмагале на екипата со тоа што тоа беше минимизирано кога беа први иако и тогаш Интер на моменти патеше ради нив, класичен пример за ова е Кварезма кого го убија психички со свирежите од трибини, истото почнаа да го прават и првата сезона на Милито па Маикон ако се сеќавате со Парма у 3то коло мислам, дома, ги зачепуваше со прст.
А кога доаѓаат лоши периоди на тимот, е тогаш стапува на сцена она најлошото од овие гнасни копилиња, како може себе си да се наречат 12ти играч а му свират ко да нема утре на Форлан, ко он да е крив за тоа што се дешава. Како очекуваат пресврт со таквата дадена '' подршка '' ? Kaко очекуваат да се оправат работите кога по поразот од Лече и ремито со Палермо останале по мечот да ги вреѓаат фудбалерите ( дел од нив ) ? Па нека се гонат у три лепе ... они освен к*р у анус ништо друго не заслужуваат.
Секоја чест на оние исклучоци но минорни се и немаат никаков влијание ... очигледно. Земале пеат по Мурињо, бре ... ајде ајде, ќе каже он колкав интериста е утре и по фејсбук ќе го ставаме и ќе уживаме, а на времето кога истите бараа на остане он се реши да не ги удостои бар со доаѓање на прославата за освоената титула во ЛШ, он после последниот свиреж на судијата во Мадрид веќе беше тренер на Реал и се однесуваше ко тренер на Реал. Повеќе подршка Мурињо од трибиниве доби овие 2 години отколку Интер ... каков поразителен факт е ова. Освен за правење на добри кореографии, комотно можам да кажам дека и најдобри кореографии праат у последниве 5-6 години, за останатово све најлошо, а токму тоа е она најбитното што треба да доаѓа од трибини.
Затоа за енглезите капа доле, вистински поим за тоа што значи 12ти играч, дури и во моментите кога фудбалерите '' тоа не го заслужуваат ''.