Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги боли кур овие од Косово за нас, овие работи ги прават нвивачките групи од тука.
Конкретно во случајот со тие од Качаник, целата ситуација беше изрежирана од навивачката група Балисти од Тетово. Ова вчера е режија на Чаирски Шверцери, нешто што го потврдуваат и на нивната страна на ФБ...
И во Албанија кога играше Македонија, Балисти се обидуваа да запалат Македонско знаме, ама беа спречени.
И пред некои 7-8 години кога Комити гостуваа на Елбасан-Вардар, група од Тетово се обиде да внесе траснпарент ИЛИРИДА, ама беа спречени пошто во Албанија таквите провокации не се толерираат, а фановите на Вардар беа добро пречекани од тамошните жители.
Јас паразитирам по рабовите на општеството, и поприлично сум нихилистички настроен...
Багра?
Ќе видиш кога ќе дојдеш на Битолската собиранка...
![]()
Кај смееш ти да победиш кај нив бе, одма калашот ќе заигра у сала.На кое дереџе паднавме па сме изгубиле и 11 разлика од Косово![]()
Нека купат поголеми телевизори да гледаат, ионака се неспособни за спорт и такви ствари. Дај им калем бре нека цртаат по пештери...на Олимпијадата.![]()
Анархист не си (оти нели е за тинејџери), нихилист не си оти нихлизмот е добро оправдување на сам себе за самоубиство (а ти си уште жив) или уште пострашно оправдување за серење на се и сешто од луѓе кои немаат храброст за самоубиство. Ти од друга страна си го сакаш Рембо кој бил клабер барем по поемава. http://forum.kajgana.com/threads/Омилени-стихови-и-поеми-од-странски-писатели.16454/. Не може човек што го сака ова да е нихилист. Космополит не си оти не ти смета што Грција гори, феминист не си оти ни со Пума ни со Анфем не се мирисаш, а неолибералист не си затоа што на мој еден одамнешен пост дека либерализмот ќе го уништи светот ми стави лајк и коментар Алелуја. http://forum.kajgana.com/threads/Јазот-помеѓу-старото-и-новото-време.45341/page-2#post-3978340
Како и зошто си се стави во таа багра?![]()
Де бре па и ти, да не може човек да помрчи малку.Само за едно не си во право, си ги сакам јас и Пумата и Анфем...
Ееее Милошевич...
Откако ги знанемариме нациите, светот ќе биде поубаво место за живеење.