Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе многу срамежливи прилепчаниве, дури 2ца гледам се пријавија.А ги има еден тон на форум.;)

Дон, одиме брат? :)
зависи од време на собиранка, и тоа дали ќе бидам на работа во сабота :) :) Само уште Џони да не дружи :)
Абе многу срамежливи прилепчаниве, дури 2ца гледам се пријавија.А ги има еден тон на форум.;)
демократија :) ако се качиме, веќе на станица Галичани ќе бидеме пијани :)

Без ортакот воопшто да не идите

Па на минатата страна кажав или поточно 7 мислења пред ова.
Тм The односно сега со нов ник А.М.
Значи поизгубен народ од вас нема :sneaky:
не познајем господина, анд хи ис нот мај бади за да го донесам :) јас тие шо ги знам ги прашав :) уште Џони да го убедам :)

не познајем господина, анд хи ис нот мај бади за да го донесам :) јас тие шо ги знам ги прашав :) уште Џони да го убедам :)
Без него нема влез во Битола! Уште помалку на местото на настанот

че напрајме проглас....:)
инаку тајминг? :)
За ваше добро ви велам ејјјј. Че дојте 2-3ца че настанит тепачка па после? Затоа викам повеќе да си земите :icon_lol:
А тајминг не знам. Џиш тоа.....ама приквечер така во некој солиден период. А за после оставаме Македонец да среди. Тој е по тие работи :sneaky:

За ваше добро ви велам ејјјј. Че дојте 2-3ца че настанит тепачка па после? Затоа викам повеќе да си земите :icon_lol:
А тајминг не знам. Џиш тоа.....ама приквечер така во некој солиден период. А за после оставаме Македонец да среди. Тој е по тие работи :sneaky:
каква тепачка? пелагонсика? :D
и јас сум за приквечер :D

каква тепачка? пелагонсика? :D
и јас сум за приквечер :D
Абе каква ќе настани таква. И не ги заборавај скопјаниве....можи и сите против нив ќе видиме :ROFLMAO:
Абе навечер ќе е само точно не знам тоа Џиш ќе кажи. А за после тоа реков Македонец е за тие работи. Позитив негов е :pos: Море не само тоа....тој ги држи таквите локали :D:D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom