Го бркаме Хунтелаар. Повеќе....Citav pred 2-3 meseca deka Manchester e zainteresiran za Huntlear,ama ni na kraj pamet ne mi padna deka toj ke dojde vo Manchester,gledate li kako znae da ne iznenadi majstorot:pos2:
Поз. Епа тој е Ферги, ама мислам дека имаме шанси ако не Хунтелаар, да го зејме Бербатов, ако зејме 1 од овие двајца ( а ќе ги зејме ) ќе имаме супер напад.да ама секогаш со Ферги е вака во медиуми едно а за крај е изненадувањето.
поздрав зикс![]()
Абе мене косата ми обеле од чекање.На официјалната страна на Ман Јун се објавени рекордните профити што ги направи клубот во 2007 и претседателот Дејвид Џил во интервју рекол дека доколку САФ се предомисли и мисли дека му треба некој нов играч ќе има зелено светло од финансиски план... Така да може да очекуваме овие денови некое трансферче.... Редно е да се израдуваме :smir:
Абе еве сеа шо читам на нет се спомнува Хунтелар... Добро би ни дошол и тој... А за натпреварот со Њукасл има ли нешто ново?Абе мене косата ми обеле од чекање.
Него ајде, да земеме некое добро засилување..не лани како Ларсон...го форсираа ко луд му наместија некое голче и ајдеееее добро се покажал..ццц..Бербо или Бензема...Бензема!!!!
pa pocekaj tuka e ZIKS VIDEO MASTER i utre nekolku casovi pred natprevarot ZIKS ce ostavi linkovi i ke mozes da gi najdes tukaaj dajte mi link kade da gledam manutd-newcastle