(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ova kako sto mi izgleda site transferi ke bidat napraveni posledniot den! ne se sluci do sega nekoj poznacitelen tranfer. :(

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Има време за трансфери, сега почнаа преговорите. А јас очекувам ние никој да не земеме во зимскиов преоден рок, ама на лето ќе има уште 1-2 екстра засилувања!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Nitu Berbo,nitu Benzema,nitu Vila, tuka Huntlear.Fergi e podgotven da plati 18 milioni evra za uslugite na Huntelar,za koj se nadeva deka ke bide noviot RVN.poopsirno tuka

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ц ц ц значи овој Фергусон како знае да изненади - не ме чуди малиов да е некое голгетерско чудовиште кое Ферги го демнел подолго време.
браво за Ферги.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Citav pred 2-3 meseca deka Manchester e zainteresiran za Huntlear,ama ni na kraj pamet ne mi padna deka toj ke dojde vo Manchester,gledate li kako znae da ne iznenadi majstorot:vozbud: :pos2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
да ама секогаш со Ферги е вака во медиуми едно а за крај е изненадувањето.
поздрав зикс :)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
да ама секогаш со Ферги е вака во медиуми едно а за крај е изненадувањето.
поздрав зикс :)
Поз. Епа тој е Ферги, ама мислам дека имаме шанси ако не Хунтелаар, да го зејме Бербатов, ако зејме 1 од овие двајца ( а ќе ги зејме ) ќе имаме супер напад. :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
На официјалната страна на Ман Јун се објавени рекордните профити што ги направи клубот во 2007 и претседателот Дејвид Џил во интервју рекол дека доколку САФ се предомисли и мисли дека му треба некој нов играч ќе има зелено светло од финансиски план... Така да може да очекуваме овие денови некое трансферче.... Редно е да се израдуваме :smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
На официјалната страна на Ман Јун се објавени рекордните профити што ги направи клубот во 2007 и претседателот Дејвид Џил во интервју рекол дека доколку САФ се предомисли и мисли дека му треба некој нов играч ќе има зелено светло од финансиски план... Така да може да очекуваме овие денови некое трансферче.... Редно е да се израдуваме :smir:
Абе мене косата ми обеле од чекање. :(

Него ајде, да земеме некое добро засилување..не лани како Ларсон...го форсираа ко луд му наместија некое голче и ајдеееее добро се покажал..ццц..Бербо или Бензема...Бензема!!!!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе мене косата ми обеле од чекање. :(

Него ајде, да земеме некое добро засилување..не лани како Ларсон...го форсираа ко луд му наместија некое голче и ајдеееее добро се покажал..ццц..Бербо или Бензема...Бензема!!!!
Абе еве сеа шо читам на нет се спомнува Хунтелар... Добро би ни дошол и тој... А за натпреварот со Њукасл има ли нешто ново?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom