(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
lani igravme nagosti na boxing day i se sekavam dobro koga edgar ni dade gol od 20-tina metri.ama sega kako so kaza Red Devil
Ronaldo & Rooney+Ferdinand & Vidic(kulite bliznacki)=4-0
Грешка бе :)
Вака треба да биде..
Роналдо и Руни + Кулите близначи - цел тим на Њукасл = 4 гола :)

Вака ќе биде математички, затоа што цел тим на Њукасл игра против нас..кога од тоа ќе се одземе тимот на Њукасл приближно е еднакво на 4 гола..можда и 5 ќе бидат :) Значи 4 гола ќе примат, по оваа формула :)

Ама математика + фудбал = :tapp:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
да ти е жива професорката по математика ама имаш грешка кај кавадратната функција што ти дава неточен резултат а точен е 6 гола

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.135
abe so tolko stav od nukasl lani ni edna topka nemaaa sutirano na golot na man.a od druga strana ronaldo imase 3 stativi i sega ke bide taka

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
да ти е жива професорката по математика ама имаш грешка кај кавадратната функција што ти дава неточен резултат а точен е 6 гола
Хахаха, бај д веј, професор, а воедно и класен ми е :)
И бај д веј, не идам за џабе на натпревари по математика бе :)

Мора да се израчуна со колку ќе го победиме Њукасл...Апокалипто сепак далеку поголем си и твоето решение е поточно од моето! АМА НЕ Е ТОЧНО! :baeh:
Решението било 7 бе!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
:vozbud::vozbud::vozbud: сите фанови на ман утд математичари само јас не
ај пресметајте ми ја првата постава за во сабота :pos2:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11 играчи по просек 52 допири на топка при добар ветер е еднакво на Вандер сар, Браун Видич, Рио, Евра, Гигс, Андерсон, Керик, Роналдо, Тевез, Руни

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11 играчи по просек 52 допири на топка при добар ветер е еднакво на Вандер сар, Браун Видич, Рио, Евра, Гигс, Андерсон, Керик, Роналдо, Тевез, Руни
Овде Харгрејвс го ставам јас ако е во ред со повреди со него!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еее, грешка си! Треба овде и хемија малце, еднинечна, двојна па и тројна врска...алкани, алкени, алкини!
Мора такви глупости! Пример Рио и Видиќ добро се слагаат, се надополнуваат, така да ќе ги поврземе со тројна врска :)
Нема да биде 1+2+3... него 1-2=3(три цртички)4-5...така нешто сега и ја не сум сигурен! А не зависи све од ветерот...зависи од времето, никој не сфаќа дека само заради дождот не тепаа Милан на Сан Сиро со 3:0!
Зависи и од Ферги, има некои фудбалери му лижат гз можда па ги пушта, ама такви кај нас малце се мислам :) Браун е таков.
Керик за мене заслужува место во првиот тим..и Харгривс и Андерсон! Ама не може тројцата да играат, па затоа Ферги без везе избира од нив :)
Зависи и од формата, од тоа да нема суспендирани, повредени и такви заебанции.

П.С. Роналдо и Руни би ги поврзал со двојна врска = затоа што може и подобро да се слагаат на теренот и надополнуваат...ама Ферги не знае како да им каже...еххх ја да бев, ќе им кажев на сите што треба да прават! :)

:pos: :pos: :pos: :pos:

Едит: Се е релативно........

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Еее, грешка си! Треба овде и хемија малце, еднинечна, двојна па и тројна врска...алкани, алкени, алкини!
Мора такви глупости! Пример Рио и Видиќ добро се слагаат, се надополнуваат, така да ќе ги поврземе со тројна врска :)
Нема да биде 1+2+3... него 1-2=3(три цртички)4-5...така нешто сега и ја не сум сигурен! А не зависи све од ветерот...зависи од времето, никој не сфаќа дека само заради дождот не тепаа Милан на Сан Сиро со 3:0!
Зависи и од Ферги, има некои фудбалери му лижат гз можда па ги пушта, ама такви кај нас малце се мислам :) Браун е таков.
Керик за мене заслужува место во првиот тим..и Харгривс и Андерсон! Ама не може тројцата да играат, па затоа Ферги без везе избира од нив :)

П.С. Роналдо и Руни би ги поврзал со двојна врска = затоа што може и подобро да се слагаат на теренот и надополнуваат...ама Ферги не знае како да им каже...еххх ја да бев, ќе им кажев на сите што треба да прават! :)

Да ама исто не напиша за реакцијата на алканите со други материи хаха зависи во каква ситуација и сл.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.578

ili fizicki kazano spored zakonot na ziak92 od 1825 god. t.e koga na telata dejstvuva drugo telo togas sigurno imat vetar.

taka da spored formulata

w=a*c/u*d * 100/762+2/5 = 22 ipol

ce konstatirame deka so pomos na veterot i sonceto so ce go ima vo 18:15h igracite ce se fokusirana na edna cel pobeda od 5 razlika.za odmazda na lanskite 2:2 na St.james park

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не забегувајте со хемија и физика, фудбал се дискутира овде.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не забегувајте со хемија и физика, фудбал се дискутира овде.
чоек добро де малку да се пошегуваме па и ти па ама строг си. Дај што има да се збори кога веќе се изнакажавме уште од завчера за следната утакмица па дај сеа малку да се насмееме

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Смејте се на мсн. Ако ги исцрпевте темите за муабет, трк до Играчница.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Се исмеавте бре кољеги..... сега кажете нешто за натпреварите во Сауди Арабија.
едит: ajдe ајде не пљашите не пљашите што е ова 3 сааати ве нема :) :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom