Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
250? :eek:
Машала, ова камата пошто не ви дадоа за првата :icon_mrgr:
Добар потег и од нив, за одлична кошаркарска претстава :)
Не за џабе ќутевме цела четвртина ко морони кога и нашиве се искурназија... Не е лоша каматата, секоја утакмица се зголемува, ко нашиве банки :D

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
83-98, си ги исплескаа поштено Куманово и тоа без Гечевски, па нека се множат. :)
Следен натпревар сабота/недела со Лирија на домашен терен.
--- надополнето: 15 февруари 2012 во 20:53 ---
Заборавив да пишам за Грне... Ни самиот не знае кога последен пат дал 4 тројки. :D
Далман -----> :cuc:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Честито победа... не убивте со тројки.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Кое црно навивање ... незнам за Кумани ама нас влез не ни беше дозволен ... нејќам да јадам трици и солам памет по форуми .. ама ако нивната управа ни го пушти вака СРАМ ДА ВИ Е !!!! ... а ако нашите се криви ... ВО УСТА ДА ИМ ГО ЗАБОРААМ !!!!!! мрзнам ко пичка на студов ... за што за да се натегам со желки ... море мамето у ....

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Не навиваме првите 5 минути ради што не ве пуштија да влезете.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Срамота за тие што не ве пуштија. Ви оставивме простор за вас ..... 2мин пред утакмицита почна да се полни со обична публика. Во знак на револт не навивавме.... иако незнаевме што се случува. Почнаа и распавии и тепачки на нашата трибина едни против навивање во знак на потчит кон вас другите за навивање....

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Искрено значи ви верувам .. не ве знам а ви верувам ... ме нервира тоа што живееме во никаква џандарска држава ( ако чита некој џандар слободно може да ми го .... ) значи намерно ја одминавме салата со разлог дека имало сообраќајка неможеле да поминеме тоа ништо .. аш ... застанавме 200 метри понатака ... и настана секакви куршлузи со желки ... во Скопје се вративме со 2 оклопни возила ... 2 крајслери .. и 8 дифендери ... ПО КРИМИНАЛСКИ ВО ЖИВОТ НЕ СУМ СЕ ОСЕЌАЛ !!!

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.339
Поени од реакции
5.370
Тоа ти е глупа полиција, неможат да обезбедат простор за 200 навивачи, џабе само малтретирање, маткајнци по пат по овие снежни патишта...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ми кажуваат сега имало инциденти низ Аеродром,а пред тоа имало и на автопат...

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
Ajde sea site ispofalete se sto se desilo , bre da vi ebam cyber navivacite u kurac , zatvorete toa ustite sto se slucilo se slucilo, kurovite da ne vi rastat ako se pofalite deka znaete so bilo ?

Kajgana Shop

На врв Bottom