(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Епа сигурно Ферги не го купил за џабе:) сигурно го бива. Њукасл ги тепамее Руни мора да даде гооол:):)ONE UNITED

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ili ke bide nekoja tesna pobeda ili ako ni trgne ke letaat edno 3 4 razlika. znaete kako e stalno, ako pocnat ubavo so nasata igra, ke go jade njukasl 3 4 razlika. pozz

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
извор: www.on.net.mk
Руни перфектен број 10
Напаѓачот на Манчестер конечно успеа да дојде до својот омилен број на дресот, а тоа е десетката, бројка која на својот грб на носеле многу големи фудбалски имиња.

"Десетката е мојот омилен број. Отсекогаш сум сакал да ја носам на мојот дрес. Кога Руд Ван Нистелрој замина од клубот никој од играчите не го зема тој број. Чекав една сезона и конечно тоа е мојата бројка", изјави Руни.

Тој е свесен за притисокот на бројката на неговиот дрес. Руни ја продолжува традицијата не само во клубот туку и во историјата на фудбалот.

"Јасно ми е дека треба да тргнам по стапките на Руд, Марк Хјуз и уште многу познати фудбалери во клубот. Десетката ја носеле еден Марадона, Пеле како и легендата на Манчестер Денис Лоу, но сепак за мене секогаш во помнењето ќе ми биде врежано дека перфектна десетка е Мајкл Овен. Најверојатно зошто него најчесто го гледав во додека бев млад", изјави Руни.

Младиот напаѓач на Манчестер истакнува дека вечно ќе се сеќава на првиот натпревар кога на грбот ја имал оваа фамозна бројка.

"Тоа беше на дуелот против Челзи во финалето на Супер купот на Англија. Не сакав да го менувам дресот со колегите бидејќи тој остана кај мене и има почесно место во мојот стан", заврши Руни.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сега уште да се врати во посакуваната форма и и сварно да го замени Руд ќе биде одлично. Се надевам во такво сценарио!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Еј Чомбе како од кај можам да ја симнам официјалната игра на Манчестер ако знаеш?

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Барат пари тоа Англичаните....а ке ја платтиш со кредитна... и никогаш нема да ти стигне...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Барат пари тоа Англичаните....а ке ја платтиш со кредитна... и никогаш нема да ти стигне...
Бараат пари ама од овде не можеме да купуваме ништо. Јас сакав да земам дрес од Манчестер преку интернет но не може. Не сме во нивната зона, и не знам што друго. Тоа е проблемот.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Бараат пари ама од овде не можеме да купуваме ништо. Јас сакав да земам дрес од Манчестер преку интернет но не може. Не сме во нивната зона, и не знам што друго. Тоа е проблемот.
Кога ќе дојде PayPal во Македонија, тогаш ќе можеме да купуваме преку интернет, засега ништо.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Не дај боже Њукасл да се разиграат како против Арсенал ама у секој случај ќе ги скршиме!!!!!!!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Nie ne sme Arsenal, plus igrame na Old Trafford. Mislam deka ke pobedime 2-3 razlika!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не дај боже Њукасл да се разиграат како против Арсенал ама у секој случај ќе ги скршиме!!!!!!!
Хехе, кога се разиграа против Арсенал стварно играа одлично, штета што земаа само 1 бод од таа утакмица. Њукасл против големите екипи секогаш е многу мотивиран иако мислиме дека е слаб. Во секој случај се надевам на победа и 3 бода!

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Манчестер Јунајтед се на првото место во Англија според фановите низ целиот свет имаат вкупно 330 милиони фанови а Арсенал 201 милион мала е разлаката :vozbud::vozbud:еве и линк.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Манчестер Јунајтед се на првото место во Англија според фановите низ целиот свет имаат вкупно 330 милиони фанови а Арсенал 201 милион мала е разлаката :vozbud::vozbud:еве и линк.
Woow,male :pos2: :pos2: :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom