(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јакото беше на минута и 25 секунди, кога му влегува овој од медицинскиот персонал клизач.

Еве уште едно добро клипче. Не го гледајте ако спијат вашите во соседната соба. Се извинувам за офтопикот.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=YDVS-OcW70I&feature=related[/media]

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
novata politika na Man U e da se stedi na nosilki.i od tie pari raste budzetot i ke se pravat novi transferi pisuva na oficijalniot sajt na Man U,a nosilki ne ni trebale zasto sme nemale povredeni igraci taka da ako se povredel nekoj (ne daj boze) ce se nosele na race za da se zajacat muskulite na lekarite.a nosilkite so gi imavme dosega bile pozajmeni na ovie od celzi zasto niv im trebalo mnogu i ni gi pozajmile za 2-3 meseci so sto dobivame profit od 2 do 3 milioni funti.:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

P.S se zaebavam dan svatit nekoj ozbilno zs imat i takvi

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Mora malku i sala, sega nema fudbal pa moze da si pravime i sali na smetka na klubot, ama fakt e deka si go sakame najpoveke na svet. GLORY GLORY MAN UNITED

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
И ЛАВ ЈУНАЈТЕД АМА СЕГА ГО СЛИП.... седете мирни без нервози

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Чомбе...што игра е оваа што ти е во потписот? Си ја Играл?
изгледа не ја ни има играно, бидејќи пишува, Order Now, акој будала ова време купува игри од на интернет ? :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
изгледа не ја ни има играно, бидејќи пишува, Order Now, акој будала ова време купува игри од на интернет ? :)
Хаха, не верувам дека, зашто ондак пишува 2005? :)

Него со носилкиве, хахаха, добри сме, си штедиме, баш добро за сите.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
добро бе може човекот го ставил само онака за потпис... ако копа очи ќе ми речам да смени или да му направам еден... ха ха btw има некој интерсни wallpaperi од јунајтед за потписи да направам ??

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
добро бе може човекот го ставил само онака за потпис... ако копа очи ќе ми речам да смени или да му направам еден... ха ха btw има некој интерсни wallpaperi од јунајтед за потписи да направам ??
aj ke mozis da mi napravis eden mene pls:salut: :salut:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелеее она клипчено јао беше огу беше интересен почетогкот кога оние на Челзи шупцине се обидуваа Роналдо да го имитираат ама се посраа. А и не мие јасно зошто се обидуваат да го имитираат роналдо кога има само еден, а тоа е Кристијано Роналдо

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Лелеее она клипчено јао беше огу беше интересен почетогкот кога оние на Челзи шупцине се обидуваа Роналдо да го имитираат ама се посраа. А и не мие јасно зошто се обидуваат да го имитираат роналдо кога има само еден, а тоа е Кристијано Роналдо
Хахахаха :)
Ако, ако, ќе научат ваљда..некогаш, па дали и тогаш :)
Остај ги, на зборови секој е најјак, ама на дело..се гледа кој е кој!
Може на зборови го викаат сите Роналдо педерче, ова, она, ама на теренот се гледа кој е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom