Фан Клуб: Барселона

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Nou sure if Fan Club Barcelona or Fan Club Real Madrid:tapp:

Инаку Шакира имал сообраќајка, таман бил малиот, ништо не му фалело, само малку покасно стасале во Германија.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Nou sure if Fan Club Barcelona or Fan Club Real Madrid:tapp:

Инаку Шакира имал сообраќајка, таман бил малиот, ништо не му фалело, само малку покасно стасале во Германија.
Ами -10 е, на мраз кај се вози

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе немам зборови веќе, не знам што да прокоментирам. Само чудо би ни донело титула во Примера. За ЛШ мислам дека че одиграат каде каде многу подобро, сепак таму мотивот е секогаш поголем. Купот исто така имаме огромни шанси да го освоиме (освен ако место на трева повторно во базент да играме).

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283

Пике имал мала сообраќајка на пат кон Камп Ноу. За среќа се е во ред.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
И Барселона и Билбао поднеле барање финалето да се игра на нашиот втор омилен стадион Бернабеу !

Одлуката ќе се знае за една недела!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
I

IBIZA SOUND

Гостин
ovie belite ovci i kaj nas pocnale da svrsuvaat :)

P.S.znaci svarno ovaa godina e polna so maler,samo sto sreka na pike ne mu e nisto

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Големиот Сер Алекс Фергусон:

“They [Real Madrid] might be on the same level as them soon, but for the moment Barça have still got that magical ability to play a game that’s beyond everyone else. When [Lionel] Messi, Xavi and Andres Iniesta are on song, they’re just unstoppable.”

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
нека свршуват бе. греота е се ние да ги дупчиме

п.с. сега барем ќе имат +1 титула да се фалат со она „31 ла лига - 21 ла лига, 9 лш - 4 лш“ :pos:

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Иначе досега никој не освојл ЛШ 2 пати со ред... така да можи слободно да ти кажам дека побрзо Баер Миенхен че ја освој одколку вие.

Ајт.
Дечак ти многу искомплексиран си бре, ти ли најде да зборуваш кој ке освојува титули кој не, пази глупо размислување никој не освоил да сега двапати по ред лш значи не само БАРСА никој нема да ја освои, и наместо баерн требало реал да го ставиш, зш овие неколку години пева па растура у лш, али има време редом нели лани куп, сега лига, па лш догодина :pos:, и пак одмор црногорската јебига.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Големиот Сер Алекс Фергусон:

“They [Real Madrid] might be on the same level as them soon, but for the moment Barça have still got that magical ability to play a game that’s beyond everyone else. When [Lionel] Messi, Xavi and Andres Iniesta are on song, they’re just unstoppable.”
Тоа е сосема нормална изјава само оние што навиваат за Реал Мадрид не би се сложиле со изјавата!

Во која лоша форма сме а два пати го победивме Реал Мадрид на Бернабеу кој е во најдобрата форма во последниве 4 години

Да беа толку добри како што изгледаат на табелата ќе не тепаа 5:0 како што тоа го направивме ние лани !

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.717
Поени од реакции
22.864
Извини, со сета почит ама го претера тука. Баниран си од темава.
Самиот ник си кажува дека има проблеми дечкото.
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 22:25 ---
Ехх, колку само ми го прават меракот овие ултраши... Во најдобрата сезона на Реал во последните неколку години, тие покажуваат комплекс и се замараат со тоа каде да се игра финалето од Купот. :icon_lol:
И да. Сигурно нив ќе ги прашуваат каде да се одигра. :icon_mrgr:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
ЧЕ ги боли пријателе. Не сакаат да го дадат Бернабе за финале од неколку прични.

1. Во сред Мадрид ќе се пее химната на Барса.
2. Во сред Мадрид Каталонците и Баскијците ќе ја свиркаат химната на Шпанија и Кралот.
:)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.906
Поени од реакции
30.850
Самиот ник си кажува дека има проблеми дечкото.
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 22:25 ---

Ехх, колку само ми го прават меракот овие ултраши... Во најдобрата сезона на Реал во последните неколку години, тие покажуваат комплекс и се замараат со тоа каде да се игра финалето од Купот. :icon_lol:
И да. Сигурно нив ќе ги прашуваат каде да се одигра. :icon_mrgr:
Па сигурно нема тебе да те прашаат или мене, како што Барса одби во 2004та финалето Реал-Сарагоса да не се игра на кампот истото право го има нормално и секој мадридиста. И не збори за комплекси пошто се гледа дека ги имате од поодамна (2004) а сигурно и од многу поодамна.

Kajgana Shop

На врв Bottom