Ами -10 е, на мраз кај се возиNou sure if Fan Club Barcelona or Fan Club Real Madrid
Инаку Шакира имал сообраќајка, таман бил малиот, ништо не му фалело, само малку покасно стасале во Германија.
И Барселона и Билбао поднеле барање финалето да се игра на нашиот втор омилен стадион Бернабеу !
Одлуката ќе се знае за една недела!
Извини, со сета почит ама го претера тука. Баниран си од темава.Ами -10 е, на мраз кај се вози
Дечак ти многу искомплексиран си бре, ти ли најде да зборуваш кој ке освојува титули кој не, пази глупо размислување никој не освоил да сега двапати по ред лш значи не само БАРСА никој нема да ја освои, и наместо баерн требало реал да го ставиш, зш овие неколку години пева па растура у лш, али има време редом нели лани куп, сега лига, па лш догодина , и пак одмор црногорската јебига.Иначе досега никој не освојл ЛШ 2 пати со ред... така да можи слободно да ти кажам дека побрзо Баер Миенхен че ја освој одколку вие.
Ајт.
Тоа е сосема нормална изјава само оние што навиваат за Реал Мадрид не би се сложиле со изјавата!Големиот Сер Алекс Фергусон:
“They [Real Madrid] might be on the same level as them soon, but for the moment Barça have still got that magical ability to play a game that’s beyond everyone else. When [Lionel] Messi, Xavi and Andres Iniesta are on song, they’re just unstoppable.”
Самиот ник си кажува дека има проблеми дечкото.Извини, со сета почит ама го претера тука. Баниран си од темава.
Ехх, колку само ми го прават меракот овие ултраши... Во најдобрата сезона на Реал во последните неколку години, тие покажуваат комплекс и се замараат со тоа каде да се игра финалето од Купот.
Па сигурно нема тебе да те прашаат или мене, како што Барса одби во 2004та финалето Реал-Сарагоса да не се игра на кампот истото право го има нормално и секој мадридиста. И не збори за комплекси пошто се гледа дека ги имате од поодамна (2004) а сигурно и од многу поодамна.Самиот ник си кажува дека има проблеми дечкото.
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 22:25 ---
Ехх, колку само ми го прават меракот овие ултраши... Во најдобрата сезона на Реал во последните неколку години, тие покажуваат комплекс и се замараат со тоа каде да се игра финалето од Купот.
И да. Сигурно нив ќе ги прашуваат каде да се одигра.