Фан Клуб: Барселона

Член од
15 јули 2011
Мислења
156
Поени од реакции
201
Не паѓајте на детски провокации особено не од фан на Интер :D Не се судиите криви што Барса играа ко баби во 50% од утакмиците. Со тимови какви што се Барса, Реал, Јунајтед, па сега и Сити и сл нема простор од вадење на судии. Момците лабаво влегоа во дуелите и не дадоа се од себе, секако тука е вклучен и заморот. И да не ве слушнам за некој од играчите да вреѓате или Пеп зошто до вчера да ви се соблечеа курот ќе им го пушевте сега станавте сите поголеми експерти од нив.
Убаво напишано ! :)

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Горам од желба да се паднеме со Реал во Лигата на Шампионите пак да се види во директен дуел кој е подобриот барем уште едно 2-3 пати до крајот на оваа сезона!

Се повеќе сум убеден дека ќе за прв пат во историјата ќе се одбрани титулата во Лигата на Шампионите макар да играме и со Барселона Б состав!

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Мислам дека Леверкузен ќе го јаде за сите :D
За у вторник сакам да го видам овој состав:​
Валдес​
Алвес - Пиќе - Пујол - Абидал​
Бускетс/Маскерано​
Чави - Иниеста​
Фабрегас​
Меси - Санчез

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Брат од прееска те читам и овде и во Реал фан клубо значи не си свесен колку си замрзнат. Или врска си немаш од фудбалов, или си некое дете мало оти коментариве ти се стварно страшни мислам не е можно ова. Свести се.
братко ја кога почнав да навивам за барса и да следам фудбал ти уште беше у мадињата на татко ти ;)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Идете слободно славете...и така 3 години немате видено титула,не им треба на Барса ваква титула,а заборавив земавте во купот али и таа ви падна од автобус:pos:
Ако си сигурен толку дека не им треба,нека не играат.
Јас сакав само да ви дадам подршка,ама гледам не ја прифаќате :place:.

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Сликата во примера е кристално јасна, ние ниту ќе коментираме судиски одлуки, ниту па Пеп ќе чека на паркинзи судии .....

Сите сили ги насочуваме на еден фронт и Лига на Шампиони нема кај да избега ..... ГЛАВИТЕ ГОРЕ, ВО ШПАНИЈА ДОМИНИРАМЕ 3 ГОДИНИ, ВРЕМЕ Е МАЛКУ ЗА ОДМОР ..... УБЕДЕН СУМ КАКО НИКОГАШ ДОСЕГА ДЕКА ЛШ Е НАША ....

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хах сепак ова добро ќе ни дојде...барем следната сезона ќе бидат помотивирани!

Член од
12 јуни 2011
Мислења
551
Поени од реакции
297
Сликата во примера е кристално јасна, ние ниту ќе коментираме судиски одлуки, ниту па Пеп ќе чека на паркинзи судии .....

Сите сили ги насочуваме на еден фронт и Лига на Шампиони нема кај да избега ..... ГЛАВИТЕ ГОРЕ, ВО ШПАНИЈА ДОМИНИРАМЕ 3 ГОДИНИ, ВРЕМЕ Е МАЛКУ ЗА ОДМОР ..... УБЕДЕН СУМ КАКО НИКОГАШ ДОСЕГА ДЕКА ЛШ Е НАША ....
Чекај море брат остај ти сликата била кристално јасна кочете малце, дај договорете се со еден од најголемите поддржувачи на барселона во Македонија - Филе, или на еден фронт се насочуваат барса или пак никогаш не се предаваат и играат на повеќе полиња ? Еве што вика Филе на Фејсбук :
ФКБарселона сеуште е во игра за два трофеи и оваа сезона. Како и минатата. А потоа следува и 3 и 4, евентуално. И така и секоја година до сега, ФКБарселона игра на сите полиња до крај, а Реал на едно. Нормално е дека со таков распор
ед да има промени. (ЛШ допрва ќе е пораз за Моу, бидејќи сеуште нема „машина за сите ниви, а оваа година нивата е многу долга). Минатата Купот, оваа Ла Лига, а следната година можеби, можеби Лигата на Шампионите. Но никогаш на сите полиња до крај.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
братко ја кога почнав да навивам за барса и да следам фудбал ти уште беше у мадињата на татко ти ;)
Добро братко слободен си.

Немој да ми се жалаш на судии те молам, само то не, барем вие не.

Иначе досега никој не освојл ЛШ 2 пати со ред... така да можи слободно да ти кажам дека побрзо Баер Миенхен че ја освој одколку вие.

Ајт.

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Добро братко слободен си.

Немој да ми се жалаш на судии те молам, само то не, барем вие не.

Иначе досега никој не освојл ЛШ 2 пати со ред... така да можи слободно да ти кажам дека побрзо Баер Миенхен че ја освој одколку вие.

Ајт.
Чим ти така викаш ОК, да не размислуваме ни за ЛШ дека ќе ја земеме пошо до сега никој не ја одбранил. :tapp:
П.С и до 2009 никој немаше земено 6 титули у сезона, ама ете некако искочи случајно и зеде Барса...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Чим ти така викаш ОК, да не размислуваме ни за ЛШ дека ќе ја земеме пошо до сега никој не ја одбранил. :tapp:
П.С и до 2009 никој немаше земено 6 титули у сезона, ама ете некако искочи случајно и зеде Барса...

Размислувајте ама не се надевајте. Peace

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хаха еј овие едвај дочекале да имаат ваква предност па да направат поплава на нашиот фан-клуб...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom