Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Доста добро и оди на кендија на пријателскиве. Мислам горе-доле со тоа што ве напуштија главните играчи, солидно играте.
Ако не се лажам во првите три меча не дадовте ниеден гол што само повтрдува дека нападот ќе ви биде најголем проблем полусезонава. Ама па затоа на 4 меча примате само 1 гол, што покажува дека добро сте ја истренирале одбраната :D

Бтв има најави дека стартот на првенството ќе се одложи :facepalm:

Me интересира...Хасани изигра некоја минутка до сеа у Волсбург?:)

Доста добро и оди на кендија на пријателскиве. Мислам горе-доле со тоа што ве напуштија главните играчи, солидно играте.
Ако не се лажам во првите три меча не дадовте ниеден гол што само повтрдува дека нападот ќе ви биде најголем проблем полусезонава. Ама па затоа на 4 меча примате само 1 гол, што покажува дека добро сте ја истренирале одбраната :D

Бтв има најави дека стартот на првенството ќе се одложи :facepalm:

bas taka ^

ni trebat uste 2 igraci za vo napad.... Sali e dobar igrac, no dodeka igrase so Buba sega bez buba Nisto ne moze da naprae

Како што реков претходно Шкендија речиси е истата екипа, само во напад ни треба еден класа напаѓач. Средниот ред и одбраната се супер.

Да не заличиме на Металург, тешко да примаме голови ама и тешко да даваме. Се надевам овој махамбе ќе излезе добар. Дал два гола против Пандури ама ќе го видиме на првенствените натпревари!

Me интересира...Хасани изигра некоја минутка до сеа у Волсбург?:)
Не уште, а не верувам дека уште 2-3 месеци ќе има шанса да биде дел од 19 мина што се селектираат секоја недела.
Тоа го има речено и самиот Магат, и за него и за србинот, дека се дојдени од мали лиги и им треба време да се акомодираат, но сигурно ќе добијат шанса во тековниот циклус.
Затоа сега зависи од самиот Хасани, како ќе работи овие 2-3 месеца.
Да се надеваме дека ќе успее, иако како што го гледав Јирачек, доста тешка конкуренција има во него.

Ете ги головите од Шкендија - Пандури.

Колку што разбрав има во Тунис играно за клубот на Есперанс...

Shkendija-Chernomorec Odessa 0-0
Shkendija-Maribor 0-0
Shkendija-Diosgory VTK 0-1
Shkendija-Paduri 3-0 (paduri e vo 5 mesto vo prvata liga na Romanija)

И денешниот натпревар:

Shkëndija - Daugavpils 2-2
Стрелци за Шкендија Мики Јовановски и Бесар Каримани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom