bas taka ^Доста добро и оди на кендија на пријателскиве. Мислам горе-доле со тоа што ве напуштија главните играчи, солидно играте.
Ако не се лажам во првите три меча не дадовте ниеден гол што само повтрдува дека нападот ќе ви биде најголем проблем полусезонава. Ама па затоа на 4 меча примате само 1 гол, што покажува дека добро сте ја истренирале одбраната
Бтв има најави дека стартот на првенството ќе се одложи
Вчера не играл, а не бил ниту на клупа...Me интересира...Хасани изигра некоја минутка до сеа у Волсбург?
Не уште, а не верувам дека уште 2-3 месеци ќе има шанса да биде дел од 19 мина што се селектираат секоја недела.Me интересира...Хасани изигра некоја минутка до сеа у Волсбург?
Црнецов ми седи како добар играч. Кј има играно пред да дојде у шкендија?Ете ги головите од Шкендија - Пандури.
Во Мали таму, млад е 1991 е роден. Има играно мислам за младинската селекција на Мали.Црнецов ми седи како добар играч. Кј има играно пред да дојде у шкендија?
Shkendija-Chernomorec Odessa 0-0Aј ако може листа на пријателските на Металург и Шкендија.
И денешниот натпревар:Shkendija-Chernomorec Odessa 0-0
Shkendija-Maribor 0-0
Shkendija-Diosgory VTK 0-1Shkendija-Paduri 3-0 (paduri e vo 5 mesto vo prvata liga na Romanija)