burn84
Говорете Македонски
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 6.579
- Поени од реакции
- 1.500
Инспирација за темава е шегобијниот осврт на тема мрчење што редовно ја имаме со Sussaro
Прво да ги истакнам мрчаторските пароли за мрчење што ми текнуваат сега:
Јас љубам да мрчам на тема, музика, луѓе, глупави обичаи. сељачизам и ренесанса, скопски кремци и шмизли...тоест генерално за се затоа што мислам дека луѓево се невероватно глупава и греота појава.
За што вие сакате да мрчите, и како го правите тоа?
Дали мрчите само на нет или и фејс ту фејсубк?
Ако барем една страна има коментари темава, ќе се почастам чоколатце банџи вечер.
Прво да ги истакнам мрчаторските пароли за мрчење што ми текнуваат сега:
- мрчењето е уметност, а јас сум уметник
- мрчам значи постојам
- мрчењето е сила, мрчењето е моќ
- мрчењето е пола здравје
- кој мрчи зло не мисли
- кој мрчи рано насабјле мрчи цел ден.....итн
- Секогаш мрчете на тема релеванта за вас на некаков начин. Не влегувајте во дискусија за нешто кое нити ве тангира, нити ве интересира колку ете само да промрчите.
- Секогаш мрчете со факти, аргуемтни и проверени научни и статистички податоци. Не го правете тоа на голо око затоа што кредибилитетот енормно ви опаѓа.
- Мрчаторскиот начин на изразување гледајте да ви биде профилозофски и подложен на промени, затоа што работите се менуваат од ден за ден. не би сакале да земете црвст став за нешто и после да испаднете шутрак доколку тоа не е така.
Јас љубам да мрчам на тема, музика, луѓе, глупави обичаи. сељачизам и ренесанса, скопски кремци и шмизли...тоест генерално за се затоа што мислам дека луѓево се невероватно глупава и греота појава.
За што вие сакате да мрчите, и како го правите тоа?
Дали мрчите само на нет или и фејс ту фејсубк?
Ако барем една страна има коментари темава, ќе се почастам чоколатце банџи вечер.