Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Локација
најчесто дома, освен ко ќе сум излезен...
Пошто глеам голема галама се крена околу собиранката во Скопје, шо па ние покуси да останиме? Првично, се пребројуваме да видиме колку сме, после одлучваме шо/како/каде.

1. Џиш

p.s. Примаме гости од соседните градој: Прилеп, Ресен, Охрид.

3. Мојата маленкост. Ќе биде смешно кога ќе се испостави дека двата ве знам. Како да го довлечкаме Лет 3?

Зависно од (не)временскиве услови и времето на састанак - и јас се пријавувам.

А ако си роден Битола, се рачуна?
Се чини дека викендов ќе бидам таму... шо не ме викнете и мене, а?

Пошто глеам голема галама се крена околу собиранката во Скопје, шо па ние покуси да останиме? Првично, се пребројуваме да видиме колку сме, после одлучваме шо/како/каде.

1. Џиш

Моето его е повредено затоа што излезе поголем клабер од мене во саботата. Меѓутоа ти дојде од -30 на -2, а ако дојдам јас ќе биде обратното и пак ќе бидам најјачи. Ама ај да не се силам пред време ќе видам како ќе тече дискусијата, терминот и моето расположение. Битолчани се познати по сирење во фурна па освен за збиранка би дошол и за тоа.

Моето его е повредено затоа што излезе поголем клабер од мене во саботата. Меѓутоа ти дојде од -30 на -2, а ако дојдам јас ќе биде обратното и пак ќе бидам најјачи. Ама ај да не се силам пред време ќе видам како ќе тече дискусијата, терминот и моето расположение. Битолчани се познати по сирење во фурна па освен за збиранка би дошол и за тоа.
Ако дојдиш ќе ти дајме во потпис да го клајш и здружение на кабадаи :)

Ако се пријави барем една девојка на собиранкава идам. :D
Сериозно кажете време и место ако сум во можност секако ќе поминам.

Ако дојдиш ќе ти дајме во потпис да го клајш и здружение на кабадаи :)

Напрај ми во фотошоп верзија оти јас сум дудук за тоа :). И иако не се активни ако си во контакт викни ги ЈованчоБТ и Квендолин. Оваа вторава 6 години се канам да ја чкртнам од листата на форумџии што сеуште не сум ги упознал.

Што се тиче Лет3 ќе му пуштите нешто малолетно како мамка или 100 евра

http://forum.kajgana.com/threads/Најмистериозен-член-на-Кајгана.14532/page-13#post-2013491

И мене ми се иде ради тоа, ми се јајт тоа сирејнето ми се плачит. Тука во сопотско имаше едно време, ама сеа откако пак го отворија.. не е истото. Би дошол и ја само кажете кога. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom