stormspeaker
Бекрија
Почнуваше интересно, како типичен блокбастер.
I did nazi that coming.![]()
Ми го уништи гледањето на трејлерот. Само го чекав моментот кога ќе се појават нацистите.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Почнуваше интересно, како типичен блокбастер.
I did nazi that coming.![]()

Joey: Oh! Oh-oh, you gotta pick Joey! I mean, name one famous person named Chandler...Ја гледав оваа интересна галерија за вистинските имиња на ѕвездите. Кој би рекол дека Olivia Wilde всушност се вика Olivia Cockburn![]()

ај за оние што задржале име/презиме или слични вариации ок, ама за оние кои тотално ги смениле... срам да им е!Ја гледав оваа интересна галерија за вистинските имиња на ѕвездите. Кој би рекол дека Olivia Wilde всушност се вика Olivia Cockburn![]()
Знаев за 4 и 5.Интересни факти..Немав појма кај да ги ставам, па решив овде, ко најуниверзална тема
![]()
Аватаров ти е од Олдбој, не?![]()

Гледај го бе Oldboy не забушавај. И ко stand-alone функционират перфектно. Прејак филм, сигурно ќе добијат холивудски римејк наскоро.

Од Корејската триологија ги имам сите изгледано, не се поврзани и секој си е посебен филм, а за утре спреми се за ес гуд ес ит гетс глума од Elizabeth Olsen во Марта и Michael Shannon во ШелтерШтом го препознаваш по аватари, знаеш нешто повеќе? Пример дека е дел од трилогија, ми се мота во глава да прашам, го видов во torrent pack, ама ме мрзеше да читам по имдб и слично. Сикуели, прикуели.. римејци, што е како е? Инаку, го гледав Puss in Boots, фин анимиран, јас како голем фан на боите нели и со овој ми текна дека сериозен филм немам изгледано.. пред.. пред.. 5 филмови!
Од утре следни за гледање Martha Marcy May Marlene и Take Shelter, за понатаму ќе рачунаме.![]()
Не биди Psyside!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111Сега тоа што не ми се допаѓа ради кривите очи е друга приказна.