Типичен натпревар на Барса годинава
- недосуден пенал врз Меси
- поништен регуларен гол заради офсајд + 3 ситуации без никаков офсајд а судени против Барса
- противниците ја сопираат топката на гол линија ала Суарез, нема пенал нема црвен
Типичен натпревар на Реал годинава
- противникот поведува
- пенал за Роналдо
- црвен за противникот
- абе ајде уште еден пенал за Роналдо
Има една поговорка...НЕ ИМ ЗАМЕРУВАЈ БОЖЕ, НЕЗНАТ ШТО ПРАВАТ
Абе све све, али ти си законот.
Убаво му реков на еден твој другар, да не фрлавте пари по Цеск ке си ја платевте вие титулата и к*ур немаше да ве боли. Вака ке сисате.
Kao demek vie se svetci ne provocirateТемава стана срање веќе. Нема ништо квалитетно да се напише, само некој тапа провокации од фанови на Реал, после 3 години редно е и они да земат некоја титула . Освен куп. Факт е дека Барса е појака од Реал, а и факт е дека титулата се зима против помалите екипи.
Три години трпиме исти, а може и поглупи провокации. Така да, нека осетат и они како е да не ти се влага на форумТемава стана срање веќе. Нема ништо квалитетно да се напише, само некој тапа провокации од фанови на Реал, после 3 години редно е и они да земат некоја титула . Освен куп. Факт е дека Барса е појака од Реал, а и факт е дека титулата се зима против помалите екипи.
Абе не сум фан на БарсаKao demek vie se svetci ne provocirate
Тапа ви се финтиве, една иста 100 пати ја постирате.
Ајде ајде можете и подобро вие, треба да имате инспирација, 10 бода против екипа која што ви го земаше здравјето 3 години по ред, смислете нешто подобро.
Само Ел Нињо ме насмеа со филмовине, друго све Пике.......
Абе не сум фан на Барса
Инаку ви дојдоа 5-те минути така да
Ти не глуми дека си океј, боље не пишувај вака се издаваш дека срцето ти се скина на 10 делаТапа ви се финтиве, една иста 100 пати ја постирате.
Ајде ајде можете и подобро вие, треба да имате инспирација, 10 бода против екипа која што ви го земаше здравјето 3 години по ред, смислете нешто подобро.
Само Ел Нињо ме насмеа со филмовине, друго све Пике.......
10 минути DDDАбе не сум фан на Барса
Инаку ви дојдоа 5-те минути така да