G
_Ghost_
Гостин
Мислам дека клучен момент беше повредата, од која што скоро се врати.Може некој да ми објасни како тоа Рондо не е на Ол-Стар а Денг, Вилијамс или Пирс е???
Мислам дека клучен момент беше повредата, од која што скоро се врати.Може некој да ми објасни како тоа Рондо не е на Ол-Стар а Денг, Вилијамс или Пирс е???
За Денг се слагам дека не е за Ол-Стар. Ама Вилијамс? Извини со таков мизерен тим во Њу Џерси он пак успева да извади добра статистика и некоја победа. А за Пирс е греота да речеш така може да му биде последен Ол-Стар, според мене заслужува 10 пати повеќе од Рондо.Може некој да ми објасни како тоа Рондо не е на Ол-Стар а Денг, Вилијамс или Пирс е???
Зашто вака заебаваш за Денг кога игра неколку одлични сезони по ред, сосема му е заслужено местото.За Денг се слагам дека не е за Ол-Стар. Ама Вилијамс? Извини со таков мизерен тим во Њу Џерси он пак успева да извади добра статистика и некоја победа. А за Пирс е греота да речеш така може да му биде последен Ол-Стар, според мене заслужува 10 пати повеќе од Рондо.
Може бе, само оние кои ги избрале, тренерите се валдаМоже некој да ми објасни како тоа Рондо не е на Ол-Стар а Денг, Вилијамс или Пирс е???
А бе види не се работи за греота или негреота... Да ги ставиш овие тројца пред Рондо е ерес.За Денг се слагам дека не е за Ол-Стар. Ама Вилијамс? Извини со таков мизерен тим во Њу Џерси он пак успева да извади добра статистика и некоја победа. А за Пирс е греота да речеш така може да му биде последен Ол-Стар, според мене заслужува 10 пати повеќе од Рондо.
Финтата е што публиката бира кој ке игра на Ол-стар натпреварот така да нема врска дали некој е стар, млад, атрактивен или досаден. Не дека не можат да ги наместат резултатите али ете...А бе види не се работи за греота или негреота... Да ги ставиш овие тројца пред Рондо е ерес.
Ако одиме по теорија овој привршува со кариерата па дај да му дадеме уште еден ол-стар тогаш нека игра и Гарнет, Данкан, Ален или Кид.
Ол старот е сконцентриран на атракција. Ниту Денг ниту Пирс се атрактивни кошаркари.
Рондо пак, игра брилијантно, а покрај тоа е возбудлив, експлозивен и атрактивен за гледање - типичен пример за ол-стар играч кој ќе ја забавува публиката.
Голем fail. Не дека многу ми е гајле за Ол-старот, ама ова е тежок превид.
Публиката ги бира стартните петорки, резервите ги одбираат тренерите на истокот и западот...Финтата е што публиката бира кој ке игра на Ол-стар натпреварот така да нема врска дали некој е стар, млад, атрактивен или досаден. Не дека не можат да ги наместат резултатите али ете...
Па погледни го скорот на Бостон кога беше повреден он и кога беше повреден Рондо. Многу значи за овој тим Пирс, мислам дека многу повеќе од Рондо. Ако правиме муабет за квалитет барем според мене Пирс е подобар од Рондо. Значи играат различна позиција и се тоа ама сепак Пирс си е Пирс.А бе види не се работи за греота или негреота... Да ги ставиш овие тројца пред Рондо е ерес.
Ако одиме по теорија овој привршува со кариерата па дај да му дадеме уште еден ол-стар тогаш нека игра и Гарнет, Данкан, Ален или Кид.
Ол старот е сконцентриран на атракција. Ниту Денг ниту Пирс се атрактивни кошаркари.
Рондо пак, игра брилијантно, а покрај тоа е возбудлив, експлозивен и атрактивен за гледање - типичен пример за ол-стар играч кој ќе ја забавува публиката.
Голем fail. Не дека многу ми е гајле за Ол-старот, ама ова е тежок превид.
Абе точно тоа ама нели треба да има малце атракција на Ол-Старот а веќе има еден играч како Денг ( Игудала) и помеѓу нив двајца сепак би го избрал Игудала барем за оваа сезонаЗашто вака заебаваш за Денг кога игра неколку одлични сезони по ред, сосема му е заслужено местото.
По Роуз он е главниот во Чикаго, а слободно можам да кажам дека е и клучна алка во одбраната на Булси.