Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј да, со Џиш и со Џимеј сакав не стигнав да си направма асален муабет ама за нареден пат ке го средиме и тоа:)

Не можам да ги најдам сликите ..... е то беше шо беше :D
G3EYf.jpg

Зашто лажеш? :icon_lol:

А шо не смее под бундата да носам зелено џемперче.. или шо и да е !? :)
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 00:29 ---
Џабе и да знајте која е, пред нејзе да излезите ќе се з'дткате ко деца. :)

Чру стори... мене ми се деси.. па ко попарен барав тастатура да и кажам нешо, а да не се приметува д`ткањето. :)

Црвенкапа се срами па ме замоли да споделам....

AnaMercury е никот, има 21 година близнак у хороскоп, учи при основното училиште "име на некој народен херој комунистички", од Куманово е. Црвенава коса и е стара нецели три недели, претходно беше плава...

Црвенкапа се срами па ме замоли да споделам....

AnaMercury е никот, има 21 година близнак у хороскоп, учи при основното училиште "име на некој народен херој комунистички", од Куманово е. Црвенава коса и е стара нецели три недели, претходно беше плава...
Damn you, you ruined my business plan:(((

Не сакам да ви расипувам фим, но ако тоа девојчето со црвената коса ви е јако (no hard feelings) не доаѓам на ниту една собиранка оваа година...

Ако е црвената Ана Меркури (а е) тогаш која беше згодната плавуша до шанкот со другарка што стоеше :)?

Онака, чисто информативно... болки од глаата да не имаш, ти? :)
Јок! Оти? Почна де те боли :P
ups greska covek :ROFLMAO:
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 01:11 ---
Многу оригинално. За секоја идеја има слика, на краjот ќе станеш нем и ќе размислуваш во слики. Оди легни си сега, немам никаква желба да се расправам со IQ < 95...
Ако ова е расправија за тебе, ми стои оти прв ќе си легнеш :D

Онака, чисто информативно... болки од глаата да не имаш, ти? :)

Што е ова вечерва?

Atrocity exhibition?

Луѓе, немам желба да се расправам со недоквакани. Еве ти го типот од погоре, дружете се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom